Ice Rage: Hochei, un joc uluitor Windows Phone plin de verificare corporală

Ice Rage: Hockey este un joc relativ nou pentru Windows Phone 8, care te pune pe gheață pentru o dragoste de hochei doi la doi. Portarul este controlat automat, iar tu controlezi jucătorul să depășească și să-ți aplatizeze adversarul pe gheață sau să-l spargă în sticlă.

Deși poți să împinge adversarul puțin, cu Ice Rage: Hockey trebuie să marchezi câteva goluri la hochei pentru a câștiga. Spre deosebire de un alt joc recent de hochei lansat în Windows Phone Store, Hockey Fight.

Ice Rage: Hockey a fost bine primit pe platforma Android, iar jocul pentru o scurtă perioadă de timp ar trebui să meargă bine pe platforma Windows Phone 8.

Ice Rage: Hochei are trei moduri de joc pentru un singur jucător (Quick Match, Tournament și Rage-off), precum și două moduri multiplayer (Quick Match și Rage-off). Modul multiplayer poate deveni puțin înghesuit, deoarece jucați în același timp, de pe același dispozitiv. Jocul este plin de personaje carismatice din care să alegi, care include un urs Enviro, Moș Crăciun, o creatură cu aspect zombi și un tăietor de lemn.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Grafica și animațiile sunt bine realizate, jocul pare provocator și, în general, Ice Rage: Hockey apare ca un titlu de joc distractiv pentru Windows Phone 8. Există o versiune de încercare disponibilă cu versiunea completă care rulează $1.99. Ice Rage: Hochei are câțiva personaje în aplicație pentru a debloca și.

Vom scoate Ice Rage: Hochei pentru un test drive în următoarele zile și, între timp, poți verifica jocul Windows Phone prin următorul link Magazin.

  • Ice Rage: Hochei - Windows Phone 8 - versiunea de încercare/1 USD.99 - Link magazin

Mulțumesc, Dadstar0410, pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here