Vreau *să vreau* un Surface Duo 2, dar Microsoft nu face acest lucru ușor

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

M-am vândut pe ideea telefoanelor pliabile, atât este adevărat. Am încercat Surface Duo 1 și recent am scris despre cum, în mod ironic, Surface Duo 1 m-a făcut să ies și să iau un Samsung Galaxy Fold 3. De ce? Pentru că Microsoft a de nenumărate ori că nu poate executa software. Este un lucru sălbatic de scris, având în vedere faptul că Microsoft este foarte cunoscut pentru software-ul său.

Editorul nostru Rubino a recent publicată recenzia noastră completă pentru Surface Duo 2, explicând că, deși este o executivă, Daniel va crește masiv față de original, încă nu a ajuns încă deloc. Aproape că mă gândeam să-mi vând Galaxy Fold 3 pentru a lua un Surface Duo 2, dar recenziile m-au influențat în final.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce am folosit Galaxy Fold 3 de câteva luni, este evident că hardware-ul Duo 2 ar putea fi de fapt preferat pentru mine ca dispozitivul orientat spre multi-tasking. Cred că Microsoft (și Samsung, de altfel) sunt pe drumul cel bun cu aceste dispozitive. Și cu siguranță, s-ar putea să nu fie niciodată factorul de a forma pe care oamenii îl doresc, dar pentru anumite tipuri de utilizatori, ei duc conceptul de smartphone la nivelul următor. Problema este, chiar acum, știu că Samsung este capabil să livreze în acele locuri cruciale în care Microsoft pur și simplu, ei bine, nu poate.

De ce este asta? Și poate fi rezolvat vreodată? Sau ne aflăm din nou în prăpastia unui alt scenariu de dezastru în stil Windows Phone?

Unde Duo-ul bate Fold

Sursa: Windows Central

Sunt un utilizator intens de telefon, petrec câteva ore pe zi lipit de acest portal dreptunghiular al iadului pe care îl are pe internet. Lăsând deoparte judecățile alegerilor mele de viață, cel puțin vă pot aduce o perspectivă aprofundată a ambelor dispozitive puse cap la cap.

Duo 2 sunt Corning Gorilla Glass. Samsung Galaxy Fold 3 are un strat exterior de plastic și un strat de sticlă flexibil micro-subțire dedessubt. Nu ar trebui să merg mai adânc decât atât pentru a explica ce dispozitiv este mai robust.

Galaxy Fold 3 a detectat zgârieturi, lovituri și zgârieturi doar din faptul că a împărțit un buzunar cu o monedă liberă. Acest telefon este al naibii de fragil și este enervant să purtați acest telefon cu o echipă minuțioasă de a arde spontan. Nu am avut un telefon atât de fragil, nu poate niciodată. Nokia Lumia 920 al prietenului meu a supraviețuit unei căderi dintr-o parcare cu mai multe etaje relativ nevătămat. Cu Galaxy Fold 3, sunt îngrijorat că voi sparge ecranul dacă îl privesc greșit.

Sursa: Windows Central

Au existat, de asemenea, o mulțime de critici în ceea ce privește configurația multi-ecran Surface Duo, oamenii considerând-o nepractic sau neintuitiv. Și sigur, la început, este puțin dificil să se adapteze ani de pregătire mentală pentru modul în care funcționează telefoanele. Este și mai greu dacă nu ești cineva care ar folosi astfel de funcții. Sunt, totuși, un dependent cronic de telefon. Să pot alătura Reddit și Telegram este grozav pentru mine și este ceva ce fac frecvent pe Galaxy Fold. În mod ironic, totuși, Duo 1 a fost, fără îndoială, mai bun la asta.

Software-ul Duo vă oferă mai mult control asupra modului și unde se deschid linkurile. Deoarece cunoaște și așteaptă două regiuni specifice ale telefonului în care aplicațiile se pot deschide și interacționa între ele. Metoda Fold 3 este o extensie a caracteristicilor multitasking încorporate de la Samsung. Ecranele virtuale funcționează în silozuri și nu pot interacționa cu ușurință unele cu altele. Dacă deschid un link în Telegram, vreau să se deschidă separat la conversația pe care o am. Pe Fold 3, se deschide punctul în același panou de fiecare dată, ceea ce învinge de scenarii multi-tasking pentru mine. Pe Duo, va încerca să deschidă mai inteligent link-uri pe ecranul pe care nu îl utilizați în prezent.

Problema este că ... Microsoft a eliminat această funcționalitate pe Duo 2, ceea ce este înnebunitor de confuz. Duo 1 a avut chiar și o animație grozavă când ați deschis un link, deplasând conținutul pe ecranul nefolosit. Microsoft testează chiar propriile telefoane? Și nu, nu voi lăsa un raport în Feedback Hub. Ce zici de testarea propriilor dispozitive, dle. Compania de trilion de dolari?

Surface Duo sunt suficiente investiții?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Lucrul care face ca linia Surface să fie atât de nesigură pentru mine este suportul inconsecvent. Suntem încă un an în care Surface Duo 1 nu sunt actualizate promise pentru Android 11. Surface Duo 2 a fost livrat cu erori de animație ciudate despre care Microsoft a spus că vor fi remediate până la lansare, dar sunt încă stricte. Nici echipa Surface nu comunică foarte bine, ceea ce nu este modalitatea de a construi o comunitate în jurul dispozitivului. Cei care adoptă timpuriu sunt linia ta de front în marketing și, dacă nu poți oferi o experiență bună, cum speri să distrezi masele?

Galaxy Fold are, de asemenea, beneficiul unei echipe mult mai mari, care lucrează deja cu un sistem de operare mult mai matur. Pentru ceea ce îi lipsește funcțiile multitasking bune, Galaxy Fold 3 îl compensează cu o multitudine de funcții așteptate, cum ar fi încărcarea fără fir, un sistem de plată non-Google, propriul magazin de aplicații, tematică completă și opțiuni de skinning și multe. altele. Duo 2 abia ajunge dincolo de stoc Android. Avem acum o aplicație pentru fotografii non-Google printr-o nouă funcție OneDrive și o experiență mai robustă cu camera, dar nu este suficient de aproape.

Sursa: Windows Central

Problema cu Surface Duo, așa cum am argumentat înainte, ar putea fi lipsa investițiilor. Pentru Samsung, Galaxy este pâinea și untul său, așa că s-ar putea să așteptați să primească un sprijin mai serios. Surface Duo se simte ca un proiect secundar, în cadrul unui proiect secundar, ceea ce nu este tocmai linistitor. Sigur, este un proiect secundar de mai multe miliarde de dolari, dar când Microsoft nu măcar nu poate obține elemente de bază la lansare, am simțit cum m-am simțit când am desfășurat Lumia 950 XL, cu software-ul pe jumătate, plin de bug-uri. uri și caracteristici neterminate. Spre deosebire de Lumia 950 XL, totuși, Surface Duo 2 costă 1.500 USD. 1.500. dolari.

Bună @VishnuNath, Surface Duo 2, cu cele mai recente actualizări, încă nu sunt animații la deschiderea aplicațiilor. Orice perspectivă?

– Zac Bowden (@zacbowden) 21 octombrie 2021

Ați putea argumenta că prețul este atât de mare, să compenseze costurile cercetării și dezvoltării. Acest sistem de balamale nu este deloc simplu și ar fi fost incredibil de costisitor nu numai de dezvoltat, ci și de fabricat. De asemenea, puteți susține că, deoarece Duo este pur hardware, fără vânzări suplimentare de software, cum ar fi un Galaxy Store sau un Magazin Google Play, Microsoft are nevoie de aceste tipuri de prețuri pentru a menține Duo-ul cu ecran dublu și clar. vag profitabil.

Acestea sunt însă considerante de afaceri. În calitate de utilizator final, chiar și în calitate de entuziast de tehnologie și de un utilizator timpuriu frecvent, mă întreb dacă Microsoft este serios cu privire la linia Duo sau dacă este un fel de proiect de vanitate care va muri în același timp. sertar ca nefasta linie telefonica a lui Razer.

Poate Microsoft să repare acest lucru?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft nu are un istoric bun cu telefoanele, din diverse motive evidente. De asemenea, ei nu au reușit să facă o primă impresie bună, iar acum a doua impresie cu gama Duo, mulți YouTuber și recenzenți tehnologici s-au aliniat pentru a o ataca. Chiar și cei mai serioși apologeți Microsoft au probabil amintiri proaste despre Windows 10 Mobile proaspete în minte, rămânând întrebându-se dacă, într-adevăr, Microsoft vorbește serios de date aceasta.

Vreau cu disperare să cred că, la fel ca Surface Pro, a treia oară poate fi farmecul.

Este posibil ca telefoanele pliabile să nu fie așa cum dorește oamenii să-și folosească dispozitivele, dar asta este modul în care vreau să-mi folosesc dispozitivele. Vreau multitasking fără întreruperi. Vreau imobiliare sporită a ecranului. Vreau experiența media pe marele ecran. Și vreau capacități de cerneală. De asemenea, iubesc unicitatea lucrurilor. Telefoanele erau distractive, iar pliabilele fac din nou distractive pentru mine, într-o lume a imitatorilor neoboșiți de iPhone. Cu toate acestea, Duo nu reușește să pună distracția în elementele fundamentale, având în vedere că ratează marca în mult prea multe moduri pentru un telefon de 1.500 USD. Durata de viață a bateriei, performanța camerei și calitatea software-ului nu sunt nici pe departe nu trebuie.

Surface Duo 2, ca și predecesorul său, este o viziune a unui telefon cu adevărat uimitor, care intra treptat în atenție. Îmi amintește de linia Surface Pro în multe feluri. Abia cu Surface Pro 3, Microsoft a reușit cu adevărat acest factor de formă și a schimbat pentru totdeauna computerul pentru tabletă, odată cu el. Vreau cu disperare să cred că, la fel ca Surface Pro, a treia oară poate fi farmecul.

Surface Duo 2

Surface Duo 2 se îmbunătățește față de original, dar mai este un drum lung până să poată fi considerat un dispozitiv „serios” din punctul meu de vedere.

  • De la 1.499 USD la Microsoft
  • De la 1.499 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here