Am jucat Gears of War 4 la The Coalition și nu mă pot opri să mă gândesc la pistoalele cu drujbă

Pe 11 octombrie, a patra tranșă a francizei Gears of War ajunge în sfârșit pe Xbox One și PC Windows 10 ca titlu Play Anywhere. Săptămâna trecută am avut privilegiul să vizitez The Coalition care creează jocurile Gears și să fac o scurtă privire asupra campaniei și Horde Mode 3.0. De asemenea, am putut să vorbesc cu Rod Fergusson, șeful Coalition Studio despre joc și motivația unei continue saga.

Iată de ce sunt încântat de acest joc chiar și pentru cei care nu au experimentat niciodată franciza. Considerați Gears of War 4 un nou început și vă spuneți de ce ar trebui să îl verificați.

Interviu cu Rod Fergusson

În acest interviu de zece minute, plin cu gameplay-ul meu real, îl întreb pe Rod despre umorul Gears, provocările în fața acestui joc accesibil pentru jucătorii noi și potențialul pentru un film Gears pe drum. Nu ratați!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Gameplay și discuții cu Daniel și Jez

Lansare Trailer

Premiera astăzi este trailerul oficial de lansare completă pentru Gears of War 4. Pentru cei din U.S. îl poți urmări și la meciul de fotbal Monday Night din această seară, așa că fii atent!

Coaliția

Sincer să fiu, m-aș considera un novice când vine vorba de Gears of War. Deși am prieteni care jură pe modurile de cooperare online și am început să joc Ultimate Edition pe Xbox și PC, experiența mea cu comunitatea este mult mai limitată. De aceea am fost încântat să învăț ce am putut la studiourile The Coalition săptămâna trecută din Vancouver, Canada. În mod clar, trebuie să existe ceva în acest joc care să aibă atât de mulți fani devotați, inclusiv cei care care împodobesc simbolurile și insignele jocului cu tatuaje (vezi campania Gears Ink).

Rod Fergusson, șeful de studio al Coaliției, Vancouver, Canada

Timp de două zile, am putut să joc campania Gears of War 4 și multe dintre modurile cooperative și versus ale jocului. În acest timp, am putut să stau și cu dezvoltatorii jocului, cum ar fi Otto Ottoson (producător principal multiplayer), Beau Breannan (inginer principal software multiplayer), Mike Rayner (director tehnic), Matt Searcy (designer principal al campaniei) și șef de studio, Rod Fergusson. Prin aceste discuții am putut afla despre ceea ce este implicat în realizarea jocului, provocările de a oferi un astfel de joc cu așteptări mari și ce oferă acel joc celor - ca și mine - care sunt noi în întreaga lume Gears.

Gears of War 4 – Un nou început

Ceea ce face Gears of War 4 interesant pentru mine este că, în timp ce continuă trilogia – chiar dacă 25 de ani mai târziu – jocul dă startul unei noi generații în universul Gears. Sunt acum zeci de ani de la sfârșitul războiului cu lăcuste, iar Sera (lumea natală din Gears) este lipsită de Imulsion, care deși provoacă probleme (cel puțin) a furnizat și energie pentru locuitorii planetei.

Marcus ar putea folosi niște Just for Men

Ce s-a întâmplat cu Marcus Fenix? Mai există Coaliția Guvernelor Ordonate (COG) și ce s-a întâmplat cu Gears??

Dacă sunteți un veteran al francizei Gears, toate cele de mai sus sunt abordate în Gears of War 4. Dacă nu ați jucat niciodată la Gears, nu faceți griji pentru toate acestea, așa cum este explicat în prolog și în timpul jocului campaniei. Asta-mi s-a părut revigorant despre jocul Gears 4 ca un jucător nou pe care nu-m-am simțit niciodată deplasat. O parte din asta se datorează noilor personaje precum JD (fiul lui Marcus), Del (cel mai bun prieten al lui JD) și Kait (eroina feminină a cărei mamă a dispărut). Acestea sunt noi pentru toată lumea din universul Gears și lansează ceea ce va fi probabil o trilogie de jocuri noi în universul Gears.

„Nu ești droidul pe care îl caută...așteptați seria greșită."

O analogie relevantă ar fi ceea ce J.J. Abrams a avut de-a face cu Star Wars: The Force Awakens (2015). Sigur, tocilarii hardcore din Războiul Stelelor, ca mine, s-au gândit la asta, dar dacă nu ai văzut niciodată trilogia originală (apropo, ești o persoană rea), atunci ai putea să vizioneze acel film fără contextul complet și să-l primești. Același lucru este valabil și pentru Gears of War 4, nu există multă familiaritate pentru baza de fani, dar mai mult decât suficientă pentru atrage jucători nu care nu au experimentat niciodată drama familiară care inspiră franciza Gears.

...25 de ani mai târziu

Forța Gears of War 4 este că umanitatea este pe ultimele sale etape din cauza războiului brutal cu Lăcustele (Gears of War 1 până la 3). COG a creat zone pentru ca cetățenii să trăiască sub protecție constantă. Automatizarea (roboții) au înlocuit toate locurile de muncă periculoase, inclusiv securitatea și construcțiile, pentru a se asigura că programul de repopulare nu pierde vieți. COG este condus de primul ministru Jinn a oare inimă este locul potrivit (credem), dar guvernează cu o mână grea. Nu tuturor le place stilul ei autoritar, așa că unii oameni părăsesc așezările COG. Acești oameni sunt etichetați „Exteriori” și fac raid frecvent în așezările COG pentru aprovizionare.

Nu am putut obține asta prin U.S. Obiceiuri...sau am facut eu? Bwahaha...tuse, nu contează.

Deși cele două grupuri nu sunt în război, nici ele nu sunt în totalitate prietenoase. De aceea, atunci când cetățenii așezărilor COG dispar, îi privesc pe străini ca pe vinovați.

Pînă acum, bine. Dar, ca toate filmele bune, frecarea dintre COG și Outsiders este un fel de McGuffin. Adevărata amenințare este ceva necunoscut, inuman și sinistru (alias The Swarm). JD și prietenii săi Del și Kait sunt prinși între cele două grupuri și îl caută pe tatăl lui JD, Marcus Fenix, legendarul soldat Gears care acum nu locuiește nici cu COG, nici cu Outsiders, ci singur într-o fermă mare, retrasă. Poate cineva să spună răutăcios?

„Sunt, eu sunt Kait. Pot să te ferăstrău cu lanț?"

În acest moment se întâlnesc cele două generații. Este destul de dramatic să-l vezi pe Marcus în vârstă de 25 de ani și sunt încrezători că fanii francizei vor bucura de rolul său important în acest joc.

COG îi urmărește pe JD, Del și Kait până la gospodăria lui Marcus și hai să spunem doar că iadul se dezlănțuie.

Un stil nou, dar familiar

Ceea ce mi s-a părut interesant la campanie a fost concentrată pe un complot care se dezvăluie care merge de la atacarea COG DeeBees (roboți) la nouă, dar familiară amenințare biologică, care este altceva decât Lăcustele (tuse, Roiul). Vorbind despre, DeeBee sunt destul de distractive în modul în care atacă (nu se îndepărtează) și unele dintre liniile pe care le are latră mecanică sunt în afara contextului. This deconectare are sens, deoarece misiunea lor s-a mutat de la poliție la soldați autoritari care vor să-l omoare pe Marcus. Ce nebunii.

Dacă ar fi să fac o comparație mai generală, aș spune că elementele jocului seamănă cu Resident Evil cu lent, dezlegare, groază și Half Life 2, cu stilul său de joc schimbător, care pare că jucați o versiune de film a unui mare Sci. -Triller fi.

„Vino la mine, frate!"

Designerul principal de campanie, Matt Searcy, mi-a spus că intenția a fost să revin la sentimentul jocului original Gears, unde era mai mult mister și mai puțin slog. De asemenea, m-am bucurat să văd că jocul are mai multă culoare în loc de aspectul monoton și doborât din jocurile anterioare.

Searcy observă că abilitatea de a se elibera de constrângerile francizei originale a fost eliberatoare pentru ei. Planeta Sera se vindecă acum de daune, așa că viața revine, dar nu fără compromis. Una dintre acestea este furtunile de vânt spectaculoase (numite Windflares) care continuă să apară în timpul jocului. Aceste amenințări uriașe de vânt și foc arată ca ceva din Mad Max: Fury Road (2015) și nu numai că sunt terifiante, dar afectează și jocul printr-o explozie a vântului care suflă copacii și frunzele din jurul mediului.simți abordarea lor de rău augur.

„Voi lua doar puțin...ah, uita, bisectia este!"

În timp ce o parte din jocul de vin puțin repetitiv, e.g. sosirea constantă a noilor DeeBees jocul schimbă rapid tonul – și inamicii – la fel ca momentul potrivit înainte să te plictisești. Jocul are, de asemenea, niște mecanici foarte forțate e.g. nu pot rătăci foarte departe sau descoperi multe secrete, așa că nicio dragoste pentru lumina deschise. În schimb, jocul te îndrumă pe o cale specifică, prestabilită, cu puțin spațiu de explorare. Cu toate acestea, povestea m-a ținut intrigat și nu pot spune că am fost vreodată frustrat chiar și după 90 de minute consecutive de a juca campania.

Bunătatea multiplayer

Dacă există un lucru pentru care Gears of War este cunoscut această parte Co-op și Versus a jocului. De ani de zile, oamenii au jucat Gears online cu oameni din toată lumea, formează relații și perfecționează abilități în modul Horde și Team Deathmatch.

Nu, repet, nu te încurcă cu roșiile lui Marcus

Personal, mi-a fost întotdeauna teamă de un astfel de joc, chiar dacă doar pentru că mă trezesc mereu sniped la întâmplare. Așadar, ce a făcut diferit Gears of War 4 pentru a-mi alina temerile de a fi luat fără dreptate??

Am vorbit cu Otto Ottoson (producător principal multiplayer) și Beau Breannan (inginer principal software multiplayer) despre preocupările mele și, din fericire, au avut răspunsurile potrivite. GoW4 aduce un matchmaking a terminat bazat pe o tehnologie de la Microsoft Research ai cărei algoritmi promit să ofere rezultate mai corecte. Jucătorii au acum niveluri de abilități - Bronz, Argint, Aur, Onix, până la Diamant - pe baza experienței și performanței tale reale de joc. Utilizatorii pot trece la nivelurile categoriilor pe măsură ce se îmbunătățesc și așa cum vor fi în mod continuu comparați – în teorie – cu oameni cu abilități egale.

Există stiluri obișnuite de joc, inclusiv Warzone, Team Deathmatch, Dodge Ball, King of the Hill, Guardian și Arms Race. Arms Race și Dodge Ball sunt ambele noi și destul de distractive.

În cursa înarmărilor, ambele echipe încep cu aceeași armă (Boomshot). De fiecare dată când o echipă ucide trei adversari, ei trece la alta dintre cele treisprezece arme de foc ale jocului. Primul care trece prin toate cele treisprezece arme câștigă (se termina pe Boltok). Este o modalitate distractivă de a învăța mecanică noilor arme și a diferitelor stiluri. Trecerea unui pistol la o pușcă de lunet și a schimba situația dramatică.

Furia rutieră. Personificat.

Studioul descrie Dodge Ball ca „un mod de reapariție de mare intensitate cu moment epice de reacție” și asta pentru a putea reapari un coechipier atunci când ucizi un inamic. La fel cum o parte câștigă, câteva ucideri pot schimba dramatic jocul și runda (obiectivul este de a elimina pe toți cei din echipa adversă).

Interesant, cu Gears of War 4, jucătorii pentru PC și consolă se pot juca împreună. Cu toate acestea, din cauza naturii avantajoase a configurației mouse-ului și a tastaturii, cel puțin pentru modurile online versus cele două nu vor îndeplini. PC-ul și consola pot juca în aceeași echipă, totuși, pentru toate modurile de cooperare, cum ar fi Horde 3.0 unde inamicul este computerul. Cu toate acestea, dacă puteți să vă găzduiți propria petrecere LAN, ați putea permite utilizatorilor de PC și console să joace unul împotriva celuilalt (alias Private Versus). Jucătorii PC vor avea chiar și o desemnare „PC” atunci când sunt listați pentru a-i anunța pe alții. Inteligent.

Hoarda 3.0 este locul în care se află

Cred că cel mai interesant joc multiplayer online este Horde 3.0. This cooperare de cinci jucători te confruntă cu 50 de valuri de inamici în continuă evoluție, cu un val de șef la fiecare al zecelea val.

Un element nou în Horde 3.0 este Fabricator, pe care dezvoltatorii îl descriu drept „o imprimantă 3D militară indestructibilă”. Gândește-te la Command and Conquer unde trebuie mai întâi să alegi o locație pentru baza ta și vei înțelege ideea. Acest stil de joc combină strategia în timp real cu un joc cu împușcături la persoana a treia și adaugă un nou element creativ meciului. Construirea bazei pe un teren înalt vă oferă un punct de vedere, dar acum sunteți expus și la Guardians (drone DeeBee zburătoare). Dacă alegeți ceva adăpostit, vă oferă sau oarecare protecție, dar acum sunteți vulnerabil la arme explozive.

„Nu sunt sigur ce să ucid, așa că voi împușca totul”

Să devenim cu clasă! Gears of War introduce, de asemenea, mecanică tot mai populară a sistemelor de clasă: Soldier, Scout, Heavy, Sniper și Engineer. Am văzut astfel de sisteme utilizate în seria Borderlands în care alegi sau specialitate și treci de nivel prin experiență. Diferența cu Gears este însă că nu ești forțat să rămâi în aceeași clasă. Inginerii pot lua o pușcă de lunetist; un Heavy poate alerga și face treaba unui cercetaș etc. Deși rămâne în clasă are avantaje, această flexibilitate vă permite să respirați puțin în timpul jocului. Utilizatorii pot trece la nivel cu cinci sloturi de abilități și până la 13 abilități diferite.

Tot ce trebuie să știți despre modul Horde din Gears of War 4: listă de clasă, joc încrucișat și multe altele

Utilizatorii pot face, de asemenea, unele personalizări pentru skin-uri de personaje și arme, precum și embleme.

Am găsit Horde 3.0 pentru a fi o tonă de distracție. Joci într-o echipă, ai un rol (deși flexibil, dacă este necesar), și există mai puțină presiune decât în ​​​​Versus. Hărțile sunt cu siguranță provocatoare, iar felul în care evoluează nivelurile te va ține cu atenție. Pentru înregistrare, am văzut toate bătăile de 50 de niveluri, dar va fi o provocare enormă să facem asta o apariție obișnuită (ca să nu mai vorbim de timpul necesar! Simt o mulțime de despărțiri în viitor...).

În detaliu, cu Gears of War 4's Horde Mode 3.0 designer

Vom face multe cu Horde 3.0 când Windows Central transmite în mod regulat jocul mai târziu luna viitoare pe Beam, așa că rămâneți pe fază.

Învelire

Ca cineva nou în lumea Gears of War, trebuie să recunosc că sunt destul de încântat de Gears of War 4. Unele dintre acestea se datorează și faptului că am un televizor 4K cu HDR și un Xbox One S. Da, Gears of War 4 este unul dintre puținele jocuri HDR noi care au fost înregistrate și, după ce am văzut personalul în timpul călătoriei mele la Vancouver, tot ce pot spune că este „wow, nu un truc.'

Pe lângă vrăjitoria tehnică, mi-a plăcut foarte mult campania, povestea și accesibilitatea pentru noi utilizatori ca mine la franciză. Voi fi curioși să văd cum evaluează alții jocul, inclusiv propriul nostru Jez Corden, în următoarele săptămâni, dar deocamdată pot spune că în sfârșit îl înțeleg.

Tot ce vreau să fac este să joc Horde 3.0, auzi glumetele de pietriș ale lui Marcus și poate cu ferăstrăul cu lanț câțiva dintre Roiul cu o satisfacție lipicioasă. Contează pe mine!

Vedeți Gears of War 4 la Microsoft Store

Nevoie de mai mult? Nu ratați celaltă acoperire a Gears of War 4, inclusiv:

  • Pagina principală a Gears of War 4
  • Cerințe de sistem pentru PC-ul Gears of War 4 Windows 10
  • Am supraviețuit unei prime gustări a campaniei Gears of War 4 și am intervievat dezvoltatorul
  • Gears of War 4 Xbox One S este cea mai bună ediție specială Microsoft până acum

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here