HyperX anunță o nouă variantă de 60% a tastaturii mecanice Alloy Origins”,

Sursa: HyperX

Ce trebuie sa stii

  • HyperX anunță noul Alloy Origins 60, o tastatură de 60%.
  • Tastatura mecanică folosește comutatoarele roșii proprii HyperX.
  • Alloy Origins 60 va fi disponibil în SUA.S. din 22 februarie pentru 100 USD.

Era doar o chestiune de timp până când HyperX a urmat alți furnizori de periferice pentru a lansa o tastatură mecanică de 60% și pentru CES 2021 avem noul Alloy Origins 60. Noul Alloy Origins 60 este aproape același cu Alloy Origins, dar mai compact, cu tastatura numerică îndepărtată și cheile strâns împachetate.

Ideea din spatele acestor tastaturi mai compacte este eliberarea spațiului suplimentar pe birou pentru un mouse pad mai mare. Acest lucru, la rândul său, ar trebui să vă permită să utilizați mai mult spațiu pentru mișcarea mouse-ului. Pe lângă comutatoarele roșii, HyperX folosește taste PBT cu două lovituri care ar trebui să dureze mai mult decât ceea ce se găsește pe tastaturile tradiționale sau mai accesibile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Software-ul NGENUITY de la HyperX poate fi folosit pentru a personaliza iluminarea, a configura GameMode și setările macro și chiar pentru a configura până la trei profiluri care pot fi stocate pe tastatură însăși. Noul HyperX Alloy Origins 60 va fi disponibil pe 22 februarie pentru 100 USD.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here