Hyper CloudX vs HyperX Cloud II: Ce cască de gaming ar trebui să cumpărați?

Cel mai bun preț

Hyper CloudX

Cea mai buna calitate

HyperX Cloud II

HyperX CloudX este un set de căști grozav, cu sunet, caracteristici și design de înaltă calitate, dar îi lipsesc unele dintre clopotele pe care HyperX Cloud II le sunt oferite.

60 USD pe Amazon

Pro

 • Sunet excelent
 • Căști confortabil
 • Cadru durabil din aluminiu
 • Pret putin mai mic

Contra

 • Mai puține opțiuni de sunet

HyperX Cloud II este un set cu cască fantastic care oferă tot ceea ce face CloudX, precum și câteva funcții bonus suplimentare. Totuși, va trebui să plătești puțin mai mult pentru asta.

70 USD pe Amazon

Pro

 • Are tot ce face față HyperX CloudX
 • Mai multe opțiuni de sunet

Contra

 • Puțin mai scump
 • Cele mai multe avantaje sunt exclusiv pentru PC

Ambele căști sunt aproape identice și vor satisface orice jucător, dar HyperX CloudX este mai mult accesibil, în timp ce HyperX Cloud II are un avantaj ușor în ceea ce privește caracteristicile și accesibilitatea. Iată detaliile complete.

Hyper CloudX vs HyperX Cloud II: preț vs caracteristici

În cea mai mare parte, HyperX CloudX și HyperX Cloud II au specificații identice, deoarece ambele au aceleași difuzoare, interval de frecvență și următoare de conectare. De asemenea, au același cadru din aluminiu bine realizat, căști cu spumă cu memorie și bențiță din piele. Cu toate acestea, există câteva lucruri care fac din Cloud II sau piesă mai avansată de kit.

Spec CloudX Cloud II
Difuzor neodim de 53 mm neodim de 53 mm
Raspuns in frecventa 15 Hz - 25 kHz 15 Hz - 25 kHz
Conexiune 3.5mm 3.5mm
Compatibilitate PS4, Xbox One, PC, mobil PS4, Xbox One, PC, mobil
Caracteristici Microfon detașabil, comenzi audio în linie Microfon detașabil, comenzi audio în linie, anularea ecoului microfonului, 7.1 sunet surround
Preț 60 USD 70 USD

Probabil cel mai bun lucru despre Cloud II este că are un 7.1 opțiune de sunet surround poate fi activată sau dezactivată după cum poate avea grijă de control USB inclus. Acest lucru funcționează doar pentru jucătorii de pe computer, dar este o caracteristică foarte frumoasă care face ca mediul din joc să sune mult mai expansiv și mai captivant. Tot ce trebuie să faceți este să conectați căștile 3.mufă de 5 mm într-un capăt al cutiei, apoi conectați cablul USB al cutiei la computer și sunteți gata de plecare. În plus, această necesitate, și ați înțeles că nu veți avea un adaptor Y-Splitter pentru a utiliza Cloud II cu computerul dvs. - ceva de care setul cu cască CloudX necesită. De asemenea, microfonul lui Cloud II are anulare a ecoului, în timp ce cel al lui CloudX nu.

În afară de aceste două lucruri, toate, cele două căști sunt identice din toate punctele de vedere. Merită menționat atât CloudX, cât și CloudX vor necesita un adaptor stereo pentru a fi utilizat cu Xbox One, dacă obțineți un controler mai vechi care nu are 3.port de 5 mm. Controlerele mai noi din a treia generație, așa că nu vă faceți griji cu privire la un adaptor dacă trebuie să obțineți versiunea.

Hyper CloudX vs HyperX Cloud II: Ce ar trebui să cumpărați?

Imaginea de mai sus: HyperX CloudX

În cele din urmă, cred că factorul decisiv asupra a ceea ce să cumpărați se rezumă la platforma pe care o să utilizați. Jucătorii de PC ar trebui să opteze pentru HyperX Cloud II, poate oferi un 7 cool.1 opțiune de sunet surround. Cu toate acestea, utilizatorii Xbox One și PS4 vor dori să opteze pentru HyperX CloudX, deoarece nu are sens real să plătiți mai mult pentru funcția de sunet pe care nu veți folosi niciodată. Cloud II are o anulare a ecoului pentru microfonul său, dar nu cred că merită 10 USD în plus personal.

Grozav de jur împrejur

HyperX CloudX

Valoare fantastică pentru jucătorii de pe consolă

Deși nu este foarte accesibil pentru jucătorii de pe computer, HyperX CloudX este totuși o cască grozavă de care orice jucător va fi multumit.

 • 60 USD pe Amazon

Cea mai bună calitate generală

HyperX Cloud II

Caracteristici pentru jucătorii de pe PC

HyperX Cloud II oferă tot ceea ce face CloudX și multe altele, inclusiv anularea ecoului și o calitate 7.1 funcție de sunet surround pentru playere de pe computer. Este puțin mai scump, dar doar puțin.

 • 70 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here