Hues este un joc colorat de trei! asta îți va provoca creierul

Probabil ați auzit de jocul de potrivire de puzzle 'Threes!' de la prietenii tăi cu dispozitive Android sau iOS. Nu există o versiune oficială pentru Windows Phone, dar am dat peste ceva similar numit Hues. Nu vă faceți griji; nu este o copie frauduloasă. Treceți de pauză pentru a urmări trailerul oficial al jocului.

Caracteristici:

  • 3 moduri de joc: Modul Cronometrat, Modul Mișcări și Modul Nesfârșit.
  • Power-up-uri - Creșteți timpul, creșteți mișcările, creșteți-vă nuanțele!
  • GUI adaptiv! Urmăriți cum se schimbă interfața grafică pe măsură ce deblocați mai multe nuanțe!
  • Vedeți descrieri și detalii amuzante ale personajelor în „The Clan”
  • Sistemul de clasamente
  • Tweet scoruri
  • Magazin de monede

Glisați ecranul pentru a glisa cardurile, cunoscute și sub numele de Nuanțe, peste bord. Potriviți culorile pentru a combina nuanțe și treceți la următoarea culoare. O nouă nuanță este, de asemenea, creată după fiecare glisare.

Există trei moduri disponibile. Modul cronometrat vă oferă 30 de secunde pentru a juca pentru a obține cel mai mare scor posibil. Modul Mișcări vă oferă 75 de mișcări pentru a obține cel mai mare scor posibil. Există un mod de treilea Endless, trebuie numit pentru a aplica în aplicație de 99 de cen a debloca. Nu există limită de timp sau de mișcări în acest mod.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Utilizarea culorilor în loc de numere este o idee interesantă, dar face dificilă planificarea mișcărilor din timp. Cu trei!, știi că combinarea 3 + 3 obține 6. În acest joc, combinând Galben + Galben, obțineți portocaliu. Hues oferă o foaie de cheat dacă să memorați comanda.

Pe măsură ce joci Hues, câștigi puncte pe care le pot folosi pentru a cumpăra power-up-uri. Acestea includ amplificatoare pentru a crește cantitatea de mișcări sau timpul. Există, de, o pornire pentru a crește astfel nivelul cărților selectate. Dacă sunteți bine, puteți cumpăra bani reali. De exemplu, 50.000 de puncte costă 99 de cenți.

Hues este o descărcare gratuită din Windows Phone Store, cu toate acestea, probabil că ați dori să deblocați modul Endless pentru 99 de cenți. Ne-ar plăcea să vedem cei trei oficiali! joc pe Windows Phone, dar Hues este o alternativă interesantă de verificare între timp. Încercați și spuneți-ne ce părere aveți în comentarii!

Mulțumesc pentru sfat, Ewert H.!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here