HTC continuă să scadă din nou, cu scăderi ale veniturilor și profiturilor

HTC a lansat raportul financiar pentru T4 2012, care arată că compania continuă să se lupte în industria competitivă a telefoanelor mobile. Am acoperit anterior spirala descendentă a HTC în ultimele luni, dar este setat să continue în ciuda lansării noului hardware, inclusiv Windows Phone 8X.

Veniturile și profiturile HTC au continuat să scadă în ultimul trimestru din 2012, compania raportând 60 miliarde USD (2 USD).03 miliarde SUA), în scădere de la 70 USD.2 miliarde în T3. Raportul a ilustrat, de asemenea, o marjă brută de 23% și o marjă operațională de doar 1% - în scădere de la 25, respectiv 7%. Profitul net și câștigul pe acțiunea a scăzut, de asemenea, primul de la 3 USD.9 miliarde la NT $ 1 miliard, în timp ce acesta din urmă sa prăbușit de la NT $ 4.7 până la 1 NT$.21.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nici nu arată pozitiv, deoarece HTC se așteaptă ca situația să se înrăutățească în primul trimestru al anului 2013, prezicând că veniturile din primul trimestru vor fi de aproximativ 50-60 de miliarde de dolari NT, cu o marjă de profit brut între 21 și 32. % și marje operaționale. intre 0.5 și 1 la sută. Acestea fiind spuse, HTC CERO Peter Chou este relativ optimist public cu privire la perspectivele companiilor în acest an:

„Continuăm să ne concentrăm pe cel mai important element al afacerilor noastre: inovația. Echipele noastre livrează telefoane frumos proiectate, care conțin cele mai noi progrese tehnologice. Produse remarcabile, combinate cu noastrã stabiliti în execuþia de marketing ºi pregătirea generalã nu oferã motive sã nu simțim optimiști cu privire la progresele pe care le vom face în 2013."

HTC încă lansează hardware-ul Windows Phone în sălbăticie, operatorii de telefonie mobilă doar prind și împinge smartphone-urile către consumatori. Vom lua un pariu și vom pune pariu că Q1 va fi mai supărător pentru companie. Este păcat, deoarece atât 8X, cât și 8S sunt telefoane grozave, iar producătorul i-a surprins pe mulți cu designul inovator.

prin: Android Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here