Noile laptopuri HP Pavilion sunt distractive, pline de culoare și mai durabile

Sursa: HP

Ce trebuie sa stii

  • HP a lansat astăzi cea mai recentă serie de laptopuri Pavilion.
  • Disponibil într-un curcubeu de culori, noi Pavilioane sunt, de asemenea, primele laptop-uri HP pentru consumatori care folosesc plastice legat de ocean.
  • Într-o altă premieră, HP spune că acestea sunt primele sale laptopuri care dispun de procesare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe.
  • Este de așteptat ca laptopurile să fie lansate în octombrie, începând de la 580 USD.

HP a terminat astăzi ultima actualizare a laptopului Pavilion, lansând trei linii actualizate de PC-uri. Disponibilă în dimensiuni de 13, 14 și 15 inchi, noua gamă este atât colorată, cât și mai premium decât înainte. De asemenea, rămâne accesibil, adoptând un design și o construcție mai apropiată de linii Envy din anii precedenți, menținând în același timp costurile scăzute.

Cel mai izbitor lucru la noi linii Pavilion 13, 14 și 15 este că acum prezintă mai multe variante color-blocate de-a lungul liniei. HP spune că, în alegerea schemelor de culori, a mers cu perechi care se completează pentru un aspect mai "elegant". Rezultatul este un set de cochilii aurii, albastre, verzi, roz si argintii care prezinta o baza de tastatură cu o culoare diferită, dar complementară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: HP

În interiorul laptopurilor, veți găsi cele mai recente procese Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe. Există, de asemenea, opțiuni pentru procesarea AMD Ryzen 4000 Series pe Pavilion 15. Dacă aveți nevoie de puțin mai multă putere grafică, Pavilion 14 și Pavilion 15 includ și opțiunea pentru grafică discretă NVIDIA GeForce MX450.

Așa cum v-ați aștepta cu noi PC-uri care se lansează în 2020, există și Wi-Fi 6 aici, trezire instantanee cu Modern Standby și un port USB-C cu suport pentru date, afișaj și alimentare. SSD-urile PCIe sunt standard de până la 1 TB în întreaga linie și există, de asemenea, un HDMI 2.0 care poate alimenta un monitor extern 5K. Durata de viață a bateriei este evaluată până la 8.5 ore pe Pavilionul 13 și până la 8.75 de ore pe Pavilionul 14 și 15, conform estimărilor HP.

Sursa: HP

Dacă ați folosit laptopuri Pavilion anterioare, veți observa, de asemenea, că HP a redus dimensiunea cadrului la modelele din acest an. Seria 2020 aduce rame mico-edge pe trei laturi ale vizualizajului, înlocuind, de asemenea, difuzoarele de deasupra tastaturii cu difuzoare laterale. Un senzor de amprentă este disponibil și ca opțiune suplimentară de securitate.

Acestea sunt, de asemenea, primele laptop-uri HP pentru consumatori care folosesc plastice legate de ocean în construcția lor. Sustena reciclării acesteia rămâne un accent pentru HP, iar folosirea plasticului, legat de ocean în vânzarea acestor produse.

HP Pavilion 13, 14 și 15 sunt așteptați să fie disponibil în octombrie la prețuri de 680 USD, 580 USD și, respectiv, 600 USD.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here