HP și Qualcomm lansează noul Windows pe laptop ARM cu un afișaj detașabil, stilou sil.

Ce trebuie sa stii

  • HP a tachinat un nou PC convertibil alimentat de Qualcomm.
  • Noul dispozitiv rulează cipul Snapdragon 8cx Gen 5G tocmai anunțat.
  • Dispozitivul HP misterios are un stilou cu sil plat, ceva din piele și un afișaj detașabil.
  • Mai multe știri despre acest dispozitiv sunt așteptate în cursul acestui an.

Qualcomm tocmai a anunțat procesorul Snapdragon 8cx Gen 2 5G revizuit pentru Windows pe computerele ARM. Noul cip aduce 5G, Wi-Fi 6 și performanță și eficiență puteți obține. În timp ce Acer Swift 7 a fost dezvăluit ca primul laptop cu acest cip, HP este, de asemenea, la bord după Envy X2 din 2018.

Sursa: Qualcomm + HP

Tachinarea a venit în timpul prezentării IFA a Qualcomm la ora 36:15 de la președintele Qualcomm, Cristiano Amon.

Bucăți dintr-o bobină sfârâitoare au fotografii macro ale noului dispozitiv, care pare a fi convertibil cu un afișaj detașabil. Designul aduce un om și Surface Pro X de la Microsoft cu un stilou activ ascuns, plat, care se potrivește aproape de partea de sus a tastaturii. Se pare că există, de asemenea, un indiciu de piele, poate împrumut de la celălalt dispozitiv experimental al HP, HP Spectre Folio din 2018.

Nu se știe când acest dispozitiv HP misterios va vedea lumina zilei, dar ar putea fi dezvăluit mai aproape de sezonul sărbătorilor la sfârșitul lunii noiembrie. Știm că va fi livrat cu Snapdragon 8cx Gen 2 și probabil că va avea 5G, ceea ce ar putea face din acesta o opțiune interesantă pentru lucrătorii din mediul de afaceri și creativii mobili.

Mai vezi ceva în teaserul HP? Anunțați-ne mai jos.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here