HP lucrează la un nou Lap Dock mai mare pentru Windows 10 Mobile Continuum”,

Dacă sunteți fan al continuumului Windows 10 Mobile, avem câteva vești bune pentru dvs. Pe lângă prezentarea unui nou Elite x3 la Mobile World Congress, HP a prezentat și un nou Lap Dock pentru Continuum, cu un ecran puțin mai mare și un dispozitiv în general mai "echipat".

La fel ca noul Elite x3, nu știm practic nimic despre noul Lap Dock. Judecând după ceea ce am văzut, pare a fi un dispozitiv de 14" mai degrabă decât 12.5" ca prima generație Lap Dock.

Are, de asemenea, o tastatură mult mai mare și un trackpad cu butoane dedicate stânga și dreapta. Are, de asemenea, porturi USB de dimensiune completă, în loc de porturi USB-C, așa cum o face actualul Lap Dock.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este clar că noul Lap Dock seamănă mai mult cu un laptop real decât cu un extender Continuum, iar asta este probabil pentru că Microsoft are niște planuri mari pentru Windows 10 Mobile și Continuum în acest an, compania aducând o mai mare măsură. experiență desktop familiară pentru telefoane și într-adevăr Continuum.

HP păstrează buzele tare cu privire la planurile lor viitoare cu Windows 10 Mobile, dar este clar că HP se dedică liniei lor de dispozitive Windows 10 Mobile. Fiți la curent cu Windows Central pentru mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here