Cum e Mount & Blade II: Bannerlord după un acces anticipat la Steam? Este un sac mixt.

Sursa: Windows Central

Mount & Blade II: Bannerlord este deja disponibil în Steam Early Access de 12 luni. A trecut un trecut pe lângă noi, mi-a dat o pandemie de COVID, mi-a părut că abia ieri-am declanșat pentru prima dată pe Bannerlord cu cel mai mare zâmbet pe. De atunci, am investit 170 de ore.

Oricum, dacă ar trebui să o ridici, este o întrebare dificilă de răspuns. Dacă vă căutați unul dintre cele mai bune jocuri de simulare de luptă care vă permite să bucurați de 500 vs. 500 de bătălii armate cu până la 1.000 de unități pe teren în orice moment, acesta este un joc obligatoriu. În previzualizarea mea Mount & Blade II: Bannerlord, am remarcat că nu este totul perfect în țara Calradiei, dar fie că ți-ai rostogolești la un castel pentru a asedi mii de oameni sau pentru a-ți crea propriul regat, călătoria a fost sălbatică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, dacă o experiență de joc de rol foarte profund, cu o sistem de care să interacționeze mulți, poate să selecteze recent cea mai recentă versiune Mount & Blade, deoarece mai este mult de făcut înainte de a fi lansată un produs complet.

Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord este succesorul Warband-ului clasic-cult. Are un nou motor de joc, care a deschis calea pentru imagini impresionante și capacitatea de a avea bătălii și asedii incredibile la scară largă. S-ar putea să trebuiască să așteptați ca munca suplimentară să fie turnată în finalizarea jocului.

 • 40 USD la GMG

Încă lipsesc multe caracteristici

Sursa: Windows Central Bannerele sunt încă foarte limitate în Bannerlord. Avem lorzi, dar nu stindarde.

Mount & Blade II: Bannerlord a fost lansat într-o stare groaznică, cu mai multe probleme tehnice decât s-ar putea ține pasul. Am documentat câteva dintre problemele mai grave de la început și o mare parte dintre ele au fost abordate de atunci. TaleWorlds a trebuit să se concentreze pe a face jocul jucabil înainte de a aborda orice altceva.

În comparație cu Warband, nu există prea multe noutăți.

Lista de activități a fost (și este încă) extinsă. În primul rând, nu există aici prea multe noutăți în comparație cu Warband. Bannerlord se îmbunătățește din punct de vedere tehnic față de predecesorul său, dar este dificil să subliniezi caracteristicile majore care sunt unice.

Cu toate acestea, am văzut adăugarea unui sistem de naștere și moarte, permițând personajelor reale cu nume să moară în luptă (sau din alte cauze), la fel ca miile de trup fără nume cad zilnic. Conversațiile au loc acum într-un mod mai eficient, unde toată scena din jurul unei persoane nu trebuie încărcată. Acum pot avea loc rebeliuni acolo unde orașele sau facțiunile se pot revolta împotriva conducătorului lor.

Funcționalități suplimentare sunt planificate pentru a extinde setul de caracteristici de bază, inclusiv educație pentru copii, generare mai avansată a terenurilor de luptă, precum și bannere reale pe care tu și trupele tale pe care le poți lua în luptă. Sperăm că și sistemul de creare a bannerelor va fi revizuit. În cele din urmă, noul mod sandbox este uimitor. Există încă o mulțime de funcții planificate pentru Mount & Blade II: Bannerlord, pentru îngrijirea dezvoltatorului TaleWorlds Entertainment poate folosi și ele.

Dar, în comparație cu Warband, iată ce ne lipsește în Bannerlord chiar acum:

 • Sărbători de pace.
 • Recomandați acțiuni AI peste lume.
 • Păstrați și bătălii de stradă.
 • Vanatori de oameni.
 • Misiuni. (Cele actuale sunt un început.)
 • Personaje aprofundate.
 • Opțiuni de dezvoltare a așezărilor.
 • Curtea sporită.
 • Domnul se duelează.
 • Dezertori.
 • Echipament pentru turneu.
 • Cărți.
 • Personalități de caracter.
 • Utilizare navală și luptă.
 • Ambuscadă.
 • Mâncare de vânătoare.
 • Stabilirea taberei.
 • Întrebarea locației personajelor.

Sărbătoarea este o mare, deoarece nu sunt multe de făcut în timp de pace. Sigur, trebuie să recrutați noi trupe pentru a vă completa numărul de partide, dar în afară de asta, este un caz de alergare între așezări. Nu există niciun motiv real să rămâi în propriul tău fief.

Gestionarea așezărilor și castelelor este un efort rapid; este nevoie de câteva secunde pentru a selecta ceva de construit, dar există câteva mecanisme de joc suplimentare pe lângă asta. Oamenii tăi nu vă vor cere niciodată nimic și nici nu va trebui să-i vizitați decât dacă sunteți în război pentru apărare. Și asta este într-adevăr Bannerlord pe scurt - există o bază grozavă, dar puțină substanță.

Performanța s-a ajuns

Sursa: Windows CentralPerformance s-a creat enorm la nivel general.

Dacă ar fi să deschizi Bannerlord imediat după ce jocul a ajuns în magazinul Steam anul trecut, ți-ar fi fost greu să intri cu succes în Calradia. Stabilitatea a fost teribilă, deschiderea diferitelor ecrane ar bloca jocul, iar timpii de încărcare erau pe a crea un simulator de așteptare. Din fericire, multe patch-uri au ajuns enorm lucruri.

Intrarea în bătălii durează un moment, dar va încărca întregul teren, unități și multe altele. Intrarea în așezări este aceeași, iar conversațiile sunt, de asemenea, mult mai rapid. În general, totul se simte mai lin.

Singura prezenta problema pe care o am in aceasta cu castelele Battania, care scad contorul de cadru pe secunda (FPS) pe teritoriul cu o singura cifră. Este o rușine, deoarece acest lucru mă obligă în esență să evit să particip la asedii pentru a lua castele batanniene sau pentru a juca sub Caladog.

Lore pur și simplu nu contează

Sursa: Windows Central

Îmi place enciclopedia care este prezentă în joc, dar poate deveni mai incredibil dacă știrile ar conta cu adevărat în lumea Calradia. În timp ce faccțiunile au culori, bannere și nume diferite, diferențele culturale sunt uneori dificil de observat. Da, clădirile Aserai arată diferit de cele din Sturgia, dar acest lucru nu contează cu adevărat. Dacă facțiunea ta preia controlul asupra unei așezări sau a unui castel, nu vei observa cu adevărat nicio diferență.

De ce nu există structura temporare (tematice după cultura ocupantului) într-o așezare după un asediu sau daune vizuale? A avea științe ar permite lumii să respire, mai ales dacă TaleWorlds continuă să dea resurse pentru a face să pară ca și cum oamenii chiar trăiesc și mai în Calradia. Warband a înțeles că detaliile personajului au făcut jocul special.

Nu va fi nevoie de mult pentru ca acest lucru să fie abordat. Chiar dacă dezvoltătorii nu o abordează, am mari speranțe în comunitatea de modding.

Are o comunitate de modding incredibilă

Sursa: Windows Central

Apropo de asta, comunitatea de modding este deja în vigoare. Peste 2.000 de moduri au fost deja lansate pentru Mount & Blade II: Bannerlord, care este deja mai mult decât Warband. Există atât de multe moduri disponibile aici jocul este în prezent al 13-lea cel mai modificat joc de pe Nexus Mods.

Asta înainte ca instrumentele extinse de modificare să fie lansate de TaleWorlds, ceea ce este și mai incredibil. Comunitatea incredibil de talentată a lucrat deja la unele ajustări și remedieri ale gameplay-ului, precum și la pachetul complet de revizuire care transformă Calradia în Imperiul Roman.

Ne-am uitat la unele dintre cele mai bune modificări Mount & Blade II: Bannerlord și mă aștept să vină multe altele.

Concluzie: Ar trebui să joci Mount & Blade II: Bannerlord?

Cred că ar trebui să încerci Mount & Blade II: Bannerlord?? Dacă ești fan al acestui tip de joc, absolut. Cu siguranță am avut banii mei cu mai mult de 17 de ore investite în diverse jocuri. Problema este că speram la mult mai mult și nu sunt singur acolo. Bannerlord chiar acum se simte ca o bandă de război remasterizată în acces anticipat.

Voi fi cu ochii pe viitoare viitoare, dar nu există suficient prezent în joc pentru a atrage un public mai larg. Următorul patch cu o generare mai bună a terenului va fi adăugat binevenită, dar până când se adaugă mai multă carne la această sărbătoare (încă nu există sărbători în joc), va trebui să renunțe la aceasta. Nu ajută la adăugarea de noi funcții a încetinit oarecum prin dezvoltare.

Mount & Blade II: Bannerlord este un sac mixt. Pe de o parte, este unul dintre cele mai bune jocuri din clasa sa, dar pe de altă parte, sunt încă multe pe care cineva se așteaptă să le vadă și pur și simplu nu există. În mod ciudat, nu doar TaleWorlds are această problemă. Am așteptat mult timp pentru Cyberpunk 2077 și, ei bine, știți povestea de acolo.

Mount & Blade II: Bannerlord

Sunt multe de iubit despre Mount & Blade II: Bannerlord. Este un simulator de luptă la fel de bun pe cât îl puteți găsi clar acum, puteți experimenta ororile războiului. Are nevoie doar de puțin mai mult... bine, mai mult.

 • 40 USD la GMG

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here