Cum să urmărești UFC 235 dacă ai tăiat cablul

UFC 235 are loc sâmbătă, 2 martie. Jon Jones, clasat al doilea, s-a întors, înfruntând nr. 3 Anthony Smith în evenimentul principal. Ambii luptători vin cu victorii. Ambele cântăresc 205 de lire sterline. Ambele au o lungime de 6 picioare. Jones este favorizat să câștige, dar de aceea avem aceste lupte, corecte? Orice se poate (și se va întâmpla adesea).

Întrebarea, atunci, este cum vei urmări UFC 235 dacă nu ai cablu. Acesta este pe pay-per-view, cu preliminariile timpurii deschise cu ora 18:30.m. estic. Lista completă preliminară începe la ora 20:00.m., cu evenimentul principal la ora 10 p.m.

Și chiar dacă nu mai plătiți în plus companiile dvs. de cablu pentru plăcerea de a putea plăti în plus pentru evenimentele PPV, puteți încă să vizionați Jones și Smith sâmbăta aceasta prin trei dintre cele mai populare servicii de streaming.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mai important? Aceste servicii funcționează pe aproape orice dispozitiv pe care îl are acasă. Amazon Fire TV. Apple TV. Roku. Android TV. Telefonul dvs. Android. iPhone-ul sau iPad-ul dvs. Xbox-ul tău.

Dacă nu aveți acest cablu sau satelit și vizionați pentru a urmări Jon Jones Smith în UFC 235, puteți face față lucrurilor. Iată cum.

Urmărește UFC 235 pe canalele video Amazon Prime

Știi Amazon Prime Video — sunt toate acele lucruri gratuite pe care le-ai primit împreună cu abonamentul tău Amazon Prime. Și e grozav. Dar există și canale video Amazon Prime. Acesta este finalul abonamentului și include evenimente cu plată pe vizionare.

Deci, veți viziona prin aplicația dvs. Amazon Prime Video și veți plăti prin contul dvs. Amazon.

Comandați UFC 235 pe canalele video Amazon Prime

Urmărește UFC 235 pe Sling TV

Sling este încă cel mai popular serviciu de streaming TV și acesta este un alt motiv pentru îngrijire. comanda comanda UFC 235 direct din aplicația Sling.

Și asta ți-ar putea oferi un alt motiv pentru a-i da o șansă lui Sling, dacă nu ai făcut-o deja. Bucurați-vă de proba gratuită de șapte zile în weekend, puneți-vă pe ponei pentru luptă și vedeți cum merg lucrurile de acolo. Este o situație de câștig-câștig, practic.

Comanda UFC 235 pe Sling TV

Urmărește UFC 235 pe ESPN+

ESPN+ a devenit rapid unul dintre serviciile mele de streaming preferate. Poate că nu este pentru toată lumea — dacă nu vă pasă de sport, atunci nu există niciun motiv să vă aveți, nu? — dar este, de asemenea, ieftin la doar 5 USD pe lună. Și obțineți tot felul de lucruri pentru care pur și simplu nu există timp sau la televizorul tradițional.

Fotbal. Cutie. MMA. Cricket. Baseball. Baschet. Fotbal. Orice alt sport care este televizat probabil va apărea pe ESPN+ la un moment dat. În plus, au o grămadă de conținut original pe care îl puteți găsi oriunde altundeva.

Și sâmbăta aceasta poate folosi ESPN+ pentru a-i urmări pe Jones și Smith cum fac treaba.

În plus față de lupta pe pay-per-view, ESPN+ va prezenta și pre-show-ul exclusiv UFC Fight Night. Va fi la fața locului în Las Vegas și pe ESPN+ la ora 19:00.m. ET 1 martie. ESPN+ va prezenta, de asemenea, emisiunea exclusivă UFC Fight Night Post Show imediat după eveniment.

Comandați UFC 235 ESPN+

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here