Cum să utilizați un VPN pe Xbox One, Xbox Series X|S

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Cele mai bune rețele private virtuale (VPN) devin rapid un însoțitor esențial pentru utilizatorii pasionați de internet, pregătiți pentru a naviga în lumea online. Acestea pot crește securitatea, pot ocoli restricții de conținut regional și, în unele cazuri, pot clar performanța rețelei. Cu toate acestea, fără suport VPN nativ pe Xbox One și Xbox Series X/S, depășirea acestor provocări poate fi dorită. Iată cum să începeți să utilizați un VPN pe consola dvs. Xbox cu pași rapid și simpli, folosesc una dintre alegerile noastre pentru cele mai bune opțiuni VPN pentru Xbox.

De ce să folosiți un VPN pe Xbox?

Sursa: Matt Brown / Windows Central

Cu jocurile și divertismentul mai conectate ca niciodată, un VPN se dovedește valori pentru orice proprietar de Xbox. Pe scurt, un serviciu VPN este comparabil cu un tunel criptat, transferându-ți activitatea de internet între dispozitiv și un server gazdă, care maschează și anonimizează amprenta ta digitală.

Pentru majoritatea utilizatorilor Xbox, principalul avantaj al unui VPN este acela de a ocoli restricții geografice, depășind blocările aplicate pe anumite site-uri web. Îți poate deschide consola conținut regional care altfel nu ar fi disponibil, inclusiv servicii video, aplicații, jocuri și multe altele. VPN-urile sunt renumite în special în streaming video, accesând diferite biblioteci Netflix, ocolind videoclipuri YouTube blocate sau accesând programarea internațională.

Același lucru este valabil și pentru conținutul blocat, unde un VPN poate depăși limitările impuse în rețeaua locală. Acest lucru este cel mai frecvent la locurile de muncă, colegii și alte locații cu rețele gestionate care limitează conținutul accesibilității pe internet.

Utilizarea unui VPN poate, de asemenea, securitatea și, deși rară, poate ajuta pe aceștia să contracareze mai multe tendințe emergente. Utilizatorii pot obține adresa IP atunci când joci cu alții online, ceea ce, deși nu se aplică în sine un risc mare de securitate, poate crește șansa unor practici mai nefaste. Acestea includ atacuri de denial-of-service (DDoS), atacuri de rețea pentru a elimina jucătorii offline, ceea ce ar putea întâmpla cu meciuri online aprinse împotriva unei mulțimi greșite. Deși nu este un motiv pentru a obține un VPN, stratul nu este strica niciodată.

Și în timp ce VPN poate încetini conectivitatea prin rutarea datelor mai departe, poate crește și vitezele în condițiile potrivite. Un VPN poate obține o latență mai mică la jocul multiplayer în unele cazuri, în funcție de serverele unui serviciu. De asemenea, puteți depăși limitarea lățimii de bandă, în cazul în care furnizorii de servicii de internet (ISP) vă pot limita viteza pe anumite site-uri pentru câștig personal. Ocolirea acestui lucru poate duce la o navigare și la streaming mai fluide pe consolele Xbox.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile unui VPN pentru o abordare mai sigură și fără probleme a web-ului. Avem o detaliere completă a motivului pentru îngrijirea proprietarilor de Xbox ar putea dori un VPN, dacă cântăriți beneficii față de acest cost.

Cum să configurați și să utilizați un VPN pe Xbox

Sursa: Windows Central

Fără suport VPN nativ sau aplicații VPN formale pe Xbox, utilizarea lor pe consola nu este tocmai ușoară. Pentru a stabili o exiune fără a afecta întreaga rețea, vă recomandăm să utilizați un computer Windows compatibil VPN pentru a partaja beneficiile printr-un cablu Ethernet. Înseamnă că va trebui să utilizați Windows cu un port Ethernet de rezerva, obligatoriu pentru a partaja, menținând un computer același timp sau conexiunea stabilă la internet. Nou-veniții VPN vor trebui mai întâi să configureze un serviciu VPN prin intermediul aplicației respective a serviciului sau manual în Windows 10. Vă recomandăm să vă abonați la ExpressVPN, datorită colecției sale puternice și politice axate pe confidențialitate.

Cu un PC cu Windows proiectat pentru utilizarea VPN, trebuie să vă partajați conexiunea cu consola Xbox. După ce vă conectați computerul și Xbox printr-un cablu Ethernet, urmați pașii de mai jos pentru a parte VPN-ul dvs. existent pentru computer.

 1. Conectați un cablu Ethernet între Xbox și PC-ul pregătit pentru VPN.
 2. Faceți clic dreapta pe Butonul de start.
 3. Clic Setări.
 4. Clic Rețea și Internet.

  Sursa: Windows Central

 5. Clic VPN.
 6. Clic Schimbați opțiunile adaptorului.
 7. Faceți clic pe dreapta pe dvs Pictograma VPN. În exemplul nostru, folosim VPN pentru acces privat la internet.

  Sursa: Windows Central

 8. Clic Proprietăți.
 9. Apasă pe Partajarea fila.
 10. Verifică Permiteți altor utilizatori de rețea să se conecteze prin conexiunea la internet a acestui computer drăguță.
 11. Apasă pe Selectați o conexiune de rețea privată drăguță.
 12. Alegeti Conexiunea Ethernet a Xbox.
 13. presa Bine.

  Sursa: Windows Central

 14. apasă pe butonul Xbox pe controlul tău Xbox.
 15. apasă pe butonul RB de trei ori.
 16. Selectați Setări.
 17. Selectează Reţea fila.
 18. Selectați Setari de retea.
 19. Selectează Testați conexiunea la rețea ţiglă. Consola dvs. ar trebui să se conecteze la internet.

Pentru a utiliza VPN-ul pe Xbox, computerul Windows trebuie să rămână în funcțiune cu o conexiune VPN activă. Traficul dvs. Xbox Live va fi direcționat prin computerul dvs., cu beneficiile VPN-ului său. De acum înainte, acum puteți naviga cu un plus de ușurință și liniște sufletească.

Cele mai bune alegeri Xbox VPN

Pentru a parcurge pașii de mai sus, va trebui să investiți într-un VPN de calitate.

Serviciu VPN Premier

ExpressVPN

Cea mai bună opțiune VPN pentru mulți oameni

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru orice utilizator Xbox care dorește să se configureze cu un VPN. Viteza echilibrată, fiabilitatea, ușurința de utilizare și serviciul pentru îl fac o opțiune excelentă pentru mulți oameni.

 • De la 7 USD/lună la ExpressVPN

ExpressVPN se află în topul celor mai bune liste de VPN și, din motivele întemeiate, este una dintre cele mai bune, mai fiabile și mai rapide oferte disponibile în prezent.

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, conduce un număr mare de servere globale, în timp ce se conectează automat la cea mai bună opțiune disponibilă pentru viteză și performanță optimă.

Dacă utilizați Xbox-ul ca computer de sufragerie pentru navigarea pe web și media, veți fi încântat să aflați că ExpressVPN va debloca Facebook, BBC iPlayer, Hulu, Twitter, Spotify și multe altele. Dincolo de deblocare conținutului, puteți, de asemenea, să vă simțiți liniștiți că activitatea dvs. este sigură și securizată, datorită criptării pe 256 de biți, unei politici fără jurnal, DNS fără cunoștințe și unui kill switch pentru orice conexiuni întrerupte.

Cablat

Cablu de internet cu corecție Ethernet AmazonBasics RJ45 Cat-6

Cuplat și gata

Acest cablu Ethernet de 5 picioare asigură o conexiune de mare viteză între Xbox și PC pentru utilizarea VPN.

 • 6 dolari pe Amazon

Mai multe servicii VPN grozave

Nu cumpărați ceea ce vinde ExpressVPN? Consultați aceste alte servicii VPN grozave pe care le recomandăm.

Surfshark (de la 2 USD.49/lună la Surfshark)

Cu Surfshark, nu există limită la câte dispozitive pot conecta simultan, ceea ce este grozav dacă ai o mulțime de tehnologie. Este una dintre cele mai accesibile opțiuni, așa că încercați-o astăzi!

NordVPN (de la 3 USD.30/lună la NordVPN)

Probabil ați auzit de NordVPN. A existat de mult timp și a fost una dintre cele mai populare opțiuni de ceva vreme, oferind o experiență de înaltă calitate pentru nu mulți bani.

Acces privat la internet (de la 2 USD.08/luna la PIA)

Când vine vorba de un VPN și de aplicații de vânzare, unii oameni doresc o interfață de utilizare cu doar ceea ce este necesar. Accesul privat la internet este exact asta.

IPVanish (de la 3 USD.91/lună la IPVanish)

IPVan este unul dintre cele mai ușor de utilizat VPN-uri, oferă unei aplicații cu o interacțiune a utilizatorului care se adresează atât începătorilor, cât și exper.

Testăm și revizuim serviciile VPN în contextul utilizării legale recreative. De exemplu:
1.Accesarea unui serviciu din altă țară (sub rezerva termenilor și condițiilor serviciului respectiv).
2.Protejarea securității online și consolidarea confidențialității online atunci când sunteți în străinătate.
Nu sprijinim și nu acceptăm utilizarea ilegală sau rău intenționată a serviciilor VPN. Consumul de conținut piratat care este plătit nu este nici aprobat, nici aprobat de Future Publishing.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here