Cum să utilizați Citirea rapidă pe banda Microsoft

Cea mai recentă actualizare Microsoft Band a lansat la începutul acestei săptămâni câteva caracteristici recente și funcționalități noi. Unul dintre aceste lucruri este noua funcție de oraș rapidă. Este o altă opțiune de a scana textele primite, e-mailurile și alte notificări pe Microsoft Band. Când este activată, notificările sunt afișate cu cuvântul într-o dimensiune mare. Acest lucru este util atunci când sunteți în mișcare și mai degrabă nu derulați în jos pentru a citi. Vă vom arăta cum funcționează în videoclipul nostru practic.

Citirea rapidă pare să fi fost activată automată după actualizarea recentă Microsoft Band. Pentru a verifica dacă este activat pe banda dvs., accesați setări, atingeți pictograma Instrumente și glisați spre dreapta până când vedeți Viteza de oraș. Aveți opțiuni pentru Mai lent, lent, mediu, rapid, mai rapid și oprit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Citirea rapidă funcționează pentru notificări, mesaje text, e-mail, Twitter, Facebook Messenger și Cortana. Atingeți butonul de acțiune pe Microsoft când un mesaj sau notificare este pe ecran pentru a afișa modul Citire rapidă. Cuvintele sunt apoi afișate unul câte unul la viteza pe care ați ales-o în setări.

Când este utilă Citirea rapidă? Poate fi util atunci când sunteți de alergare și puteți să vă citiți mesaje fără să derulați. În afară de asta, nu ne putem gândi la multe alte situații când va fi nevoie. În timp ce Citirea rapidă este o opțiune plăcută pentru Microsoft Band, credem că poate fi mai bună. În loc să vedem pur și simplu mesaje sau notificări pe ecran cuvânt cu cuvânt, am dori, de asemenea, să avem sau opțiune de a le face să alunece ca un ticker de știri.

Pe lângă Citirea rapidă, alte funcții noi notabile din cea mai recentă actualizare Microsoft Band sunt tastatură virtuală și Bike Tile. Microsoft a introdus, de asemenea, Health Web Dashboard, astfel încât să vă puteți verifica statisticile și informațiile din browserul web al computerului dvs.

Ce părere sunt despre Citirea rapidă? Îl vei folosi frecvent? Suna stins in comentarii!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here