Cum să utilizați o tastatură în timp ce purtați o cască VR

Punerea pe un set de căști VR bazate pe PC, fie că „s Ferestre Reality mixte (WMR), un HTC Vive, sau un Oculus Rift, vă doriți “ re pierde din a vedea ceea ce 's punct de vedere fizic. în jurul tău. În timp ce o majoritate de experiențe VR poate fi să savurat cu controlul mișcării specializate, există altele - cum ar fi cele care vă permit să utilizați desktop-ul în VR - care sunt cel mai bine folosite în tandem cu o tastă clasică și mouse- ul. Mouse-ul este o idee simplă, dar ce zici de tastare de pe tastatură? Există câteva trucuri pe care le puteți încerca pentru a vă simți confortabil la tastarea fără a vă putea vedea mâinile.

Intr-o rutina

Nu numai că ar trebui să fie utilizați o tastatură pe care le 're familiarizat cu - dimensiuni, dimensiuni cheie, și aspect - ar trebui să încercați să-l păstrați în același loc sau la o distanță similară în raport cu altceva. Odată ce intri în fluxul lucrurilor, va deveni natural să întinzi mâna și să începi să guste.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cazul în care experiența VR pe care „re se bucură nu e “ t complicat, tu 'll, probabil, să poată folosi tastele WASD cu Shift și bara de spațiu în amestec. Nu este greu să le găsiți și să vă găsiți, dar dacă vă așezați să scrieți un articol lung în timp ce utilizați sau aplicație desktop VR, tastarea atingerii va intra în joc.

Aflați cum să tastați prin atingere

A fi capabil să tastați rapid este un lucru, dar o puteți face fără să vă uitați în jos la tastatură? Pentru a fi considerat un dactilograf tactil, trebuie să fii capabil să tastați la o anumită viteză fără a lua ochii de pe ecran. Se pare că este perfect potrivit pentru VR, nu-i așa?

Dacă veți petrece mult timp în realitate virtuală în timp ce utilizați o tastatură și un mouse, va merita timpul pentru a trece la câteva lectii de tastare tactilă. O căutare rapidă în motorul tău preferat va aduce sau multe opțiuni gratuite pentru a începe.

Vedeți lecțiile de tastare la atingere

Adăugați autocolante mici la chei

Dacă tastatură pe care o utilizați nu sunt întreruperi bine definite între zone - tastatură numerică, taste săgeți, încuietori și QWERTY principal - puteți adăuga câteva indicații la taste sub formă de autocolante mici.

S-ar putea să vă facă tastatura să arate puțin ciudat, dar plasarea autocolantelor pe trei sau patru taste vă va spune degetelor unde să mergeți chiar și atunci când nu puteți vedea. Un pachet de 106 de număr de autocolante mici, transparente, costă aproximativ 10 USD și vine într-o varietate de forme pentru a ajuta în continuare la aranjarea lucrurilor.

Vezi pe Amazon

Verificați Keybodo

Imaginează-ți modelul a literei Q.

Keybodo înțelege cât de dificil este de a învăța tastarea atingere sau de tip fără nici o vedere, la toate, care este motivul pentru care compania face aceste autocolante caracter de recunoaștere, care sunt detașabile și reutilizabile.

Un set de autocolante vine cu toate tastele de care veți avea nevoie și se potrivesc aproape cu orice tastă standard de la tastatură, indiferent de marcă sau model. Costă aproximativ 10 USD.

Vezi la Keybodo

Așteptați cu răbdare tastatura VR a Logitech

Introdusă pe blogul Vive în noiembrie 2017, tastatura BRIDGE de la Logitech proiect propune să aducă o tastatură fizică în lumea virtuală. La prima vedere, pare că ar putea fi orice altă tastatură pentru jocuri, dar magia constă într-o legătură cu Vive Tracker.

Atâta timp cât Tracker-ul funcționează cu un far Vive, va putea trage sau reprezenta virtuală a tastaturii BRIDGE în VR. Cea mai tare parte este că ar trebui să existe o grămadă de piele diferite bazate pe experiența VR de care te bucuri. Tastatura este încă în testare fără o dată concretă de lansare și doar câțiva dezvoltatori norocoși le-au primit până acum.

Vedeți postarea de blog Logitech BRIDGE la Vive

Mai multe resurse

Pentru mai multe informații despre WMR, asigurați-vă că consultați ghidul nostru final!

Ghid final Windows Mixed Reality

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here