Cum să utilizați Apple Music pe Xbox One, Xbox Series X/S

Sursa: Windows Central

Consolele Xbox ale Microsoft au acumulat o gamă impresionantă de servicii muzicale, cu Spotify, Soundclo și Pandora, toate printre altele cu aplicații pentru consolă. În ciuda acestui fapt, Apple Music, unul dintre cei mai mari jucători din spațiul de streaming de muzică, încă nu oferă o soluție pentru console de jocuri. Deși asistență oficială nu este exclusă, Apple TV fiind acum pe dispozitivele Xbox, o aplicație terță parte cunoscută sub numele de „AirServer” oferă o soluție relativ simplă pentru a vă bucura de serviciu atunci când jucați. Conectat direct la AirPlay, protocolul de streaming wireless adecvat al Apple, utilizat pe dispozitivele sale, conținutul Apple Music poate fi transmis de la distanță directă pe Xbox de pe iPhone sau iPad.

Cum se configurează AirServer pe Xbox

Sursa: Windows Central

Configurarea AirServer pe dispozitivele Xbox One și Xbox Series X|S este un proces relativ simplu, fără conturi sau parole de gestionat. Pur și simplu instalați aplicația și veți fi gata de plecare. Deși versiunea completă a aplicației este relativ scumpă la 20 USD prin Magazinul Microsoft, proba sa gratuită la îndemână oferă șansa de a decide dacă aplicația este pentru tine.

 1. Navigați la Magazine fila de pe Xbox.
 2. Selectează Căutare ţiglă.
 3. Bacsis AirServer utilizarea tasturii de pe ecran.
 4. Selectați AirServer Xbox Edition.
 5. Selectați Încercare gratuită pentru a utiliza gratuit sau versiune nerestricționată a aplicației. Alternativ, o versiune completă a aplicației poate fi utilizată prin Magazinul Microsoft.
 6. Selectați Lansa pentru a deschide AirServer pe Xbox.
 7. presa dreapta pe panoul de direcție.
 8. presa A pentru a vizualiza un cod QR pe ​​​​ecran.

După finalizarea pașilor de mai sus, treceți la dispozitivul iOS pentru a finaliza procesul de configurare.

Cum se configurează AirServer Connect pe iOS

Sursa: Windows Central

AirPlay este integrat direct în sistemul de operare iOS, făcând fluxul audio și video un proces simplu de pe iPhone-uri, iPad-uri și alte dispozitive compatibile care rulează iOS 4.3 sau mai mare. Profitând de acest lucru, AirServer emulează în esență capacități de recepție ale unui Apple TV. Deși AirServer recomandă aplicației sale „AirServer Connect” pentru a elimina problemele inițiale de descoperire, după o configurare inițială, rea și deconectarea sunt relativ fără probleme.

 1. Deschide Magazin de aplicații pe dispozitivul dvs. iOS.
 2. Selectează Căutare fila.
 3. Bacsis AirServer Connect utilizarea tasturii de pe ecran.
 4. Instalați AirServer Connect.
 5. Deschideți AirServer Connect.
 6. Selectați Scanați codul QR.
 7. Permite acces la camera odată solicitat.
 8. Scanați Cod QR în aplicația Xbox. Acest lucru vă va asigura că Xbox este descoperit ca dispozitiv AirPlay și va asocia rapid cele două dispozitive.

După o împerechere reușită, Xbox-ul dvs. poate primi videoclipuri și audio de pe dispozitivul iOS. Muzica funcționează cu toate dispozitivele audio Xbox, fie că folosești una dintre cele mai bune căști Xbox sau difuzoare TV externe.

Cum să redați Apple Music pe Xbox cu AirServer

Sursa: Windows Central

După ce stabiliți o conexiune între dispozitivul dvs. Xbox și iOS prin AirServer, veți fi acum gata să redați melodiile Apple Music prin consola dvs. Cu suport pentru sunet de fundal, caracteristica Xbox care permite redarea muzicii în timpul jocului, nu va trebui să lași AirServer să funcționeze pentru a vă bucura de muzică.

 1. Deschide Muzică aplicația pe dispozitivul dvs. iOS.
 2. Gaseste un cântec a juca.
 3. apasă pe Pictograma AirPlay în partea de jos a ecranului de redare, reprezentată de o săgeată orientată în sus și trei inele.
 4. Selectați XboxOne 1080p 30 pentru a stabili legătura. Apple Music va începe transmiterea pe Xbox.

Odată conectat, redarea audio, inclusiv comenzile de volum și selecția pieselor, poate fi gestionată de dispozitivul iOS. În mod alternativ, redarea, întreruperea, omiterea și nivelurile de volum sunt toate disponibile utilizate comenzile audio de fundal ale Xbox din meniul Ghid.

În timp ce aceștia pași vizează în mod specific Apple Music, AirServer acceptă difuzarea distanței de la majoritatea aplicațiilor muzicale și video. Oglindirea ecranului prin AirPlay permite chiar și ca jocurile și alt conținut să fie capturate direct de pe telefon și trimise prin Xbox. Deși aplicația s-ar putea să nu fie ieftină, aceasta este o soluție excelentă pentru a investi puternic în ecosistemul Apple.

înlocuitor AirPlay

AirServer

Ocoliți blocarea ecosistemului Apple cu această aplicație terță parte

AirPlay nu acceptă oficial Xbox, așa că intrați în comunitatea de dezvoltatori terți și astfel puteți ocoli asta.

 • 20 USD la Microsoft (după încercare gratuită)

Despre aplicația web Apple Music

Sursa: Windows Central

Apple oferă, de asemenea, o aplicație web dedicată pentru Apple Music și, în cea mai mare parte, este o experiență completă care funcționează excelent pe toate dispozitivele. Este cu siguranță o modalitate mai elegantă de a asculta de redare computer decât iTunes pentru Windows, cu multe funcții conectate la serviciul de streaming.

Deoarece Xbox au un browser web încorporat, ați putea spera că ar fi o modalitate de utilizare și gratuită de a vă asculta muzica prin consola dvs. Microsoft Edge mai vechi disponibil pe consolele Xbox are rezultate mixte, cu timp de încărcare extrem de mari și erori la redarea muzicii.

Noul browser Microsoft Edge Xbox s-a îndreptat către consolele Xbox, cu schimbări masive sub capotă care ar trebui să facă Apple Music să funcționeze mai bine cu consola. În prezent, testează alfa timpurie, cu blocări frecvente și sughițuri la navigarea pe web, dar au nevoie să continue să apară.

Muzică de la Apple

Apple Music

Serviciul de streaming muzical al Apple este foarte bun

Nu este foarte prietenos cu Xbox, dar Apple Music este foarte bun, cu o bibliotecă enormă și selecții excelent îngrijite.

 • De la 10 USD/lună la Apple

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here