Cum să faceți upgrade la Wi-Fi în Dell XPS 15 (9550)

Dell XPS 15 (9550), care a fost laptopul meu preferat de 15 inchi „putere” pentru profesioniști care au nevoie de cea mai mare putere, calitate ridicată a construcției și performanță excelentă. Una dintre caracteristicile sale cele mai trecute cu vederea este actualizarea ușoară. În timp ce multe laptop-uri nu vă permiteți să atingeți multe dintre componente, XPS 15 (9550) are cel puțin trei zone utile pe care vă puteți schimba: SSD, RAM și Wi-Fi.

De ce să faci upgrade la Wi-Fi?

XPS 15 (9550) este livrat cu Dell Wireless (Broadcom) 1830 3x3 802.11ac 2.4/5GHz + Bluetooth 4.1 (modelul de bază este livrat cu cardul Wi-Fi Dell Wireless 1820 2x2 mai mic). Unii utilizatori s-au plâns că semnalul Wi-Fi interferează cu conexiunile Bluetooth, ceea ce face ca un mouse fără să fie inconsecvent. O altă plângere este că cardul nu mai vede conexiuni Wi-Fi din cauza unei probleme de software cu „modul de economisire a energiei” care face ca adaptorul Wi-Fi să nu se trezească.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dar indiferent de motivul pe care îl are, schimbarea cardului Wi-Fi de pe XPS 15 este destul de ușoară.

Opțiunile dvs

Există câteva carduri Wi-Fi diferite disponibile, dar ar putea exista unele compromisuri. Cel mai frecvent folosit de oameni în XPS 15 și cel mai recomandat este Intel Dual Band Wireless-AC 8260, care costă aproximativ 25 USD. Intel 8260 include și Bluetooth 4.2 și este 802.Compatibil 11a/b/g/n/ac până la 867 Mbps.

Vezi Intel 8260 la Amazon

Dezavantajul cu Intel 8260 este un sistem de antenă 2x2 și nu 3x3 găsit pe Dell Wireless 1830 original. Aceasta nu este o afacere uriașă - înseamnă doar că veți avea un fir suplimentar în șasiu când ați terminat. Intel ar trebui să aibă un viitor Intel 9260 Card Wi-Fi cu o configurație 3x3, dar nu este încă disponibilă.

Conteaza? Deși este ideal să aveți un sistem 3x3 dacă aveți probleme cu Dell Wireless 1830, este un punct discutabil.

Unii oameni au folosit și a Ucigașul 1535 card care are MU-MIMO (intrare multiplă multiplu, ieșire multiplă). Killer 1535 este mai scump la aproximativ 40 USD, dar nu este la fel de ușor de găsit online. Pentru a profita de MU-MIMO ai nevoie și de un router care să-l suporte, ceea ce mai ales nu fac. În timp ce MU-MIMO este util pentru casele cu multe dispozitive conectate, nu este o tehnologie clară care va conta pentru mulți utilizatori.

În cele din urmă, un alt motiv pentru a lua în considerare Intel 8260 este suportul. Intel este excelent în a-și actualiza driverele pentru acest card Wi-Fi și, în comparație cu Killer, oamenii au mai puțin erori. De fapt, oamenii au foarte puține probleme cu Intel 8260, ceea ce îl face o opțiune mai atractivă.

Evaluare de dificultate

Dacă nu ați lucrat niciodată pe un laptop înainte, veți dori să știți nivelul de dificultate. Având în vedere că este și pentru prima dată, pot garanta că acest upgrade este destul de simplu.

Procesul este doar scoaterea capacului de jos al laptopului, îndepărtarea unui singur șurub pentru cardul Wi-Fi și deconectarea conectorilor pentru antenă. Te uiți la un loc de muncă de aproximativ 20 de minute dacă îți faci timp.

De ce ai nevoie

Veți avea nevoie de câteva instrumente, cum ar fi șurubelnițe hexagonale și Philips și un mic levier pentru a ajuta la îndepărtarea capacului inferior al XPS 15.

Unele dintre instrumentele de îngrijire veți avea nevoie de această muncă

S-ar putea să aibă propriile instrumente, dar din moment ce intenționez să fac asta mai des, am luat setul E-Durable Pro Bit Driver de pe Amazon. A fost doar 12 USD și include fiecare instrument de îngrijire veți avea nevoie pentru a lucra la electronice, cum ar fi un laptop, și vi-l recomand dacă nu aveți nimic în acest moment.

Vedeți E-Durable Pro Kit pe Amazon

De asemenea, veți dori un spațiu de lucru curat și bine iluminat și un loc sigur pentru a pune șuruburile din partea de jos a XPS 15. S-ar putea să poată, de asemenea, o perche de gândire pentru a prinde și a opri cablurile antenei.

Ia șoferul

Înainte de a începe operația, asigurați-vă că luați driverul Intel 8260.

Din punct de vedere tehnic, nu veți avea nevoie de acest lucru, deoarece Windows 10 recunoaște și configurează cardul automat la prima pornire. Cu toate acestea, pentru orice eventualitate, este plăcut să vă fie și vă recomandăm să instalați după ce porniți cu noul card Wi-Fi. Intel oferă câteva instrumente și optimizări care ar putea să nu fie incluse cu driverul generic.

Descărcați drivere Intel 8260 Wi-Fi și Bluetooth

Veți dori să utilizați Wi-Fi si Drivere Bluetooth. Asigurați-vă că sunt cele mai recente și sunt create pentru Windows 10 pe 64 de biți.

Deschiderea XPS 15

Pentru a începe, închideți (nu dormiți sau hibernați) laptopul și deconectați-l de la adaptorul de alimentare.

De asemenea, ar trebui să utilizați sau curea de mână antistatică atunci când atingeți componentele interioare.

Vezi cura antistatică pe Amazon

Pentru a deschide XPS 15 (9550), veți dori să faceți în continuare.

Toate cele 12 șuruburi care țin XPS 15 împreună

 1. Așezați XPS 15 de jos în sus. Recomand pe o cârpă pentru a preveni orice zgârieturi.
 2. Scoateți cele 10 șuruburi cu cap Torx din partea de jos.
 3. Scoateți cele 2 șuruburi cu cap Philips de sub eticheta XPS (ridicați capacul).
 4. Scoateți ușor capacul un instrument de levier.

Capacul ar trebui să facă clic și să se desprindă fără prea multă forță odată ce toate cele 12 șuruburi sunt îndepărtate.

Cardul Wi-Fi XPS 15 este marcat în roșu

Cu balamaua afișajului în partea de sus, veți găsi că modulul Wi-Fi este în colțul din stânga sus (lângă partea din spate a laptopului). O puteți vedea în fotografia de mai sus.

Schimbarea cardului Wi-Fi

Schimbarea cardului Wi-Fi este foarte ușoară. Aveți nevoie doar de o singură șurubelniță cu cap Philips și opțional de o pereche de gândire sau clești mici pentru a manevra antenele.

Dell Wireless 1830 (L) lângă Intel 8260 (R)

Partea aparent dificilă sunt cablurile antenei. Pur și simplu se fixează ca niște nasturi mici și nu sunt lipiți. Doar le scoateți și le puteți împinge din nou în jos pentru a vă reconecta, ușurând schimbarea.

 1. Scoateți șurubul cu cap Philips și puneți-l în lateral.

 2. Scoateți cele trei cabluri de antenă cu gândire.

 3. Ridicați ușor și trageți vechiul card Wi-Fi afară la un unghi de 45 de grade.
 4. Înlocuiți cu Intel 8260 (sau orice ați cumpărat) prin alunecarea în slot la un unghi de 45 de grade.
 5. Fixați cablurile antenei alb-negru înapoi pe noul card Wi-Fi.

 6. Puneți firul gri în lateral sau puneți-l chiar sub card.
 7. Înșurubați placa de susținere înapoi de la Pasul 1.

Asta e!

Acum doar puneți capacul de jos înapoi și înlocuiți șuruburile. Începeți din centru (sub capacul etichetei XPS), apoi faceți cele patru colțuri și, în final, completați șuruburile din mijloc și laterale. NU Strângeți prea mult deoarece șuruburile cu cap Torx sunt relativ moi și puteți dezlipi cu ușurință capetele. Strângeți-le ușor până când nu se slăbesc. Este mult mai ușor să cumpărați un șurub de schimb, apoi să găuriți unul decapat!

În cele din urmă, după ce sistemul dvs. pornește în Windows, ar trebui să configureze adaptorul Wi-Fi automat. Poate fi necesar să reintroduceți parola rețelei. În acest moment, puteți instala driverele opționale Intel descărcate mai devreme sau puteți utiliza în cazul în care Windows nu recunoaște cardul.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here