Cum să upgradezi SSD-ul în Acer's Swift 5

Sursa: Windows Central

Acer Swift 5 (SF514-54T), reîmprospătat pentru 2019, este un laptop ultrasubțire, ultraușor de 14 inchi. Oferă o durată de viață impresionantă a bateriei, performanță rapidă și o tastatură confortabilă, ceea ce face o soluție viabilă pentru profesioniști sau utilizatori ocazionali care preferă ceva ușor de transport. În timp ce RAM este lipită pe placă, M.2 unități SSD din interior pot fi actualizate după cumpărare. Acest lucru permite utilizatorilor să mărească spațiul de stocare dincolo de cei 512 GB configurabili, ajutând la menținerea laptopului relevant pentru mult timp în viitor. În acest ghid, vom oferi câteva recomandări hardware, precum și cum să înlocuiți SSD-ul.

Hardware și software pentru a face treaba

 • M.2 SSD PCIe NVMe: Samsung 970 EVO Plus (de la 70 USD la Amazon)
 • Carcasă SSD pentru clonare: ElecGear M.2 carcase PCIe (45 USD la Amazon)
 • Instrument de clonare: Macrium Reflect 7 (gratuit la Macrium)
 • Preveniți deteriorarea: brățară antistatică Rosewill (6 dolari la Amazon)
 • Toate instrumentele necesare: trusa de instrumente ORIA PC (33 USD la Amazon)
 • Ultrabook de 14 inchi: Acer Swift 5 (SF514-54T) (de la 900 USD la Newegg)

Cum să upgradezi SSD-ul în Acer's Swift 5

Notă: Înainte de a începe orice upgrade pe un PC, este o idee bună să vă faceți sau să copieți rezervarea să vă faceți datele în cazul probabil că ceva ar merge prost. De asemenea, veți dori să vă asigurați că nu lucrați într-un mediu plin de statistică, deoarece poate provoca deteriorarea hardware-ului intern al computerului. Luați în considerare investiția într-o brățară antistatică pentru a evita deteriorarea inutilă.

Acer Swift 5 se găsește în mod obișnuit în două configurații diferite, în funcție de nivelul de performanță al procesorului pe care l-ați dori, dar ambele într-un M de 512 GB.2 SSD PCIe. Hardware-ul Kingston care a inclus atinge viteze de citire și scriere de aproximativ 1.641 MB/s și, respectiv, 1.025 MB/s, în testele noastre. Acestea sunt viteze relativ mari, deși puteți merge mai repede sau puteți crește spațiul cu până la 2TB cu ceva de genul Samsung 970 EVO Plus.

Aveți câteva opțiuni când vine vorba de înlocuirea SSD-ului. Puteți clona datele actuale și sistemul de operare pe noul SSD înainte de instalare sau puteți salva date importante pe o unitate externă sau în cloud și face o nouă instalare a Windows 10.

Dacă alegeți să clonați, investiția într-o carcasă SSD externă va face munca mult mai ușoară. Plasați noul SSD în carcasă, conectați-vă la Swift 5 prin USB-C și utilizați software precum Macrium Reflect pentru a crea o clonă exactă a vechiului SSD, a sistemului de operare și a tuturor. Odată finalizată, puteți instala noul SSD în Swift 5 și puteți continua să utilizați laptopul ca de obicei. Am scris chiar și un ghid lung pentru a vă ajuta prin procesul de clonare.

Alternativ, puteți face sau nouă instalați un Windows 10 pe noul SSD atunci când acesta este actualizat. Faceți o copie de rezervă a oricăror date importante pe care nu doriți să le pierdeți, apoi aruncați o privire la ghidul nostru pentru a vă ajuta printr-o instalare curată a Windows 10. Există câțiva pași de care trebuie să vă asigurați înainte de actualizarea SSD-ului, cum ar fi creat un mediu de pornire, așa că asigurați-vă că vă îndepărtați înainte de a schimba hardware-ul.

După ce ați finalizat orice copie de rezervă a datelor sau clonarea, goliți un spațiu bine iluminat și opriți Swift-ul 5. Este timpul să upgradezi SSD-ul.

 1. Deșurubați 10 elemente de fixare pe partea de jos a laptopului.

  Sursa: Windows Central

 2. Ridicați panoul de jos utilizând un instrument de levier. Începeți dintr-un colț și deplasați-vă pentru a elibera toate clipurile ascunse.

  Sursa: Windows Central

 3. Deșurubați un singur dispozitiv de fixare la sfârșitul M.2 SSD.

  Sursa: Windows Central

 4. Scoateți M.2 SSD din fantă trăgând-o. Ar trebui să alunece cu ușurință și să nu necesite multă forță.

  Sursa: Windows Central

 5. Introduceți noul M.2 SSD în fantă ținându-l relativ plat. Observați că este cheie și se va potrivi în slot într-un singur sens.

  Sursa: Windows Central

 6. Înșurubați un singur dispozitiv de fixare la sfârșitul M.2 SSD.

  Sursa: Windows Central

 7. Inlocuieste panoul de jos a laptopului. Aplicați presiunea în jurul marginilor și aproape de centru pentru a vă asigura că este sigur.

  Sursa: Windows Central

 8. Înșurubați 10 elemente de fixare pe panoul de jos.

  Sursa: Windows Central

Acum puteți porni Acer Swift 5 pentru a vedea dacă upgrade-ul a mers conform planului. Dacă ați să efectuați sau să instalați nouă Windows 10 pe noul SSD, acum este momentul să faceți acest lucru.

Cele mai bune alegeri de hardware și software

Alegerea noastră pentru un M.2 SSD PCIe NVMe este Samsung 970 EVO Plus. Este rapid, durabil și relativ ieftin pentru performanță pe care să-l ai. Dacă aveți buget, este disponibil până la 2TB.

Viteze SSD uluitoare

Samsung 970 EVO Plus

Performanță ireală de până la 1 TB

Samsung 970 EVO Plus oferă viteze extraordinare de oraș și scriere, un preț competitiv și o garanție de cinci ani, care în total este un pachet impresionant. Dimensiunile încep de la 250 GB și ajung până la 2 TB.

 • De la 70 USD la Amazon
 • 110 USD la Walmart

Cei care preferă un laptop subțire și ușor de 14 inchi vor dori să ia în considerare serios Acer Swift 5. Este ușor de utilizat de bunăvoință a muncii selecției generoase, tastaturii și afișajului, iar hardware-ul Intel din a 10-a generație îl face suficient de puternic pentru a face zilnic de productivitate. SSD-ul ajunge la 512 GB, dar poate fi actualizat după cumpărare.

Ultrabook ultraușor

Acer Swift 5 (SF514-54T)

Oricât de uşoare vin

Reîmprospă Swift 5 de la Acer mărește performanța și durata de viață a bateriei, rămânând în același timp incredibil de subțire și ușor. Dacă sunteți în căutarea unui Ultrabook ultraportabil de 14 inchi, acesta ar trebui să fie o alegere excelentă.

 • De la 900 USD la Newegg

Echipament adițional

Pentru a face procesul de actualizare mai ușor și mai puțin riscant, luați în considerare investiția în unele dintre aceste instrumente pentru PC accesibile și nu uitați de Macrium Reflect și de o carcasă externă pentru a vă îngriji să cloneze unități.

ElecGear M.2 carcase PCIe (45 USD la Amazon)

Dacă clonați SSD-ul original pe noul SSD, este nevoie de o carcasă externă. This opțiune de la ElecGear se potrivește M.2 SSD-uri PCIe NVMe și se pot conecta înapoi la ThinkPad T490s cu USB-C sau USB-A.

Macrium Reflect 7 (gratuit la Macrium)

Am avut succes în clonarea unităților cu Macrium Reflect 7 și chiar am scris un ghid complet despre cum să folosim corect. Este disponibilă o ediție gratuită, dar puteți alege o ediție completă cu o grămadă de mai multe funcții pentru cei care vă îngrijesc în serios backup-urile.

Setul de instrumente ORIA PC (33 USD la Amazon)

Având echipamentul adecvat pentru a funcționa pe computerul dvs., munca va ușura întotdeauna mult. Aici obțineți o multitudine de instrumente conținute într-o carcasă portabilă.

Brățară antistatică Rosewill (6 USD pe Amazon)

Electricitatea statică poate deteriora părțile sensibile ale PC-ului, așa că eliminați riscul cu o brățară antistatică. Fixați-l în jurul încheieturii și fixați-l pe computer pentru liniște sufletească.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here