Cum să upgradezi memoria RAM în Acer Nitro 5

O caracteristică a laptopului de Acer Nitro 5 este cât de ușor să înlocuiți sau să adăugați RAM major datorită unui panou ușor de acces în partea de jos. Modelele mai vechi din 2019 pe care se bazează ghid vin cu un panou ușor de accesat în partea de jos, permițându-vă să schimbați RAM SODIMM. Dacă sunteți interesat să adăugați un pic de creștere a performanței, întregul proces de actualizare a memoriei RAM în Acer Nitro 5 ar trebui să dureze doar câteva minute.

Cum să upgradezi memoria RAM în Acer Nitro 5

RAM-ul Crucial DDR4 SODIMM pe care îl folosim aici este disponibil în stick-uri de 8 GB. Atâta timp cât nu depășești 32 GB RAM totală (care este locul în care Nitro 5 ajunge la maxim și, sincer, ar fi exagerat în comparație cu restul hardware-ului), ar trebui să fii clar.

Nu este niciodată sau idee rea să faceți sau copie de rezerva a computerului înainte de a face orice fel de upgrade. S-ar putea să adauge câteva minute la durata totală a upgrade-ului, dar veți fi mai mult decât recunoscător în cazul improbabil în care ceva nu merge bine. De, s-ar putea de asemenea să fie bune să verificați unul dintre cele mai seturi de instrumente computer, care are tot ce aveți nevoie pentru upgrade-uri.

Înainte de a începe, asigurați-vă că nu lucrați într-un mediu plin de statică. Dacă vă interesează, luați în considerare investiția într-o brățară antistatică. De asemenea, asigurați-vă că Nitro 5 este oprit.

Odată ce sunteți instalat într-un loc lipsit de static și cu instrumente la îndemână, putem începe procesul.

 1. Localizări panou de acces mic, ventilat în partea de jos a Acer Nitro 5.

 2. Deșurubați un singur dispozitiv de fixare cu o șurubelniță cu cap Phillips.

 3. Ridicați panou cu un deget sau o unealtă. Ar trebui să vedeți acum un singur stick de RAM cu un slot liber deasupra acestuia.

 4. Aliniați crestătură în noul stick de RAM cu creasta în slotul RAM din laptop. Datorită designului SODIMM, acesta va alunecă într-un singur fel.

 5. Împingeți în stick de RAM la un unghi de 45 de grade până când știfturile dispar (sau aproape dispar).

 6. Apăsați în jos pe stick de RAM astfel încât să se fixeze pe loc. Suporturile mici de metal de pe ambele părți ar trebui să țină bastonul în loc atunci când este introdus corect.

 7. apasă pe panou de acces înapoi la loc, asigurându-vă că toți dinții mici sunt introduși corect. Ar trebui să auziți câteva clicuri înainte ca acesta să fie așezat corect.

 8. Înșurubați dispozitiv de fixare utilizat o șurubelniță cu cap Phillips.

Acum puteți porni Nitro 5 și verificați dacă memoria RAM pe care aveți grijă să instalați-o este recunoscută de sistem.

 1. Faceți clic dreapta pe start butonul.
 2. Clic Sistem.

Acum ar trebui să poată vedea cantitatea totală de RAM instalată în Specificațiile dispozitivului secțiune. Atâta timp cât se potrivește cu suma totală pe care ați instalat-o, upgrade-ul a fost un succes.

Opt și patru fac 12 GB RAM total. Instalarea a fost un succes.

Cele mai bune alegeri de hardware

Deși nu este singura opțiune pentru Acer Nitro 5 RAM-ul Crucial SODIMM pe care l-am folosit pentru acest ghid este fiabil, relativ ieftin și cu siguranța compatibilă cu laptopul dvs. Se potrivește cu RAM DDR4-2400 care vine standard cu Nitro 5 2019 și este disponibil în stick-uri de 4 GB până la un kit de 32 GB cu două stick-uri de 16 GB.

RAM SODIMM compatibilă

DDR4 crucial

Fiabil și accesibilitate

This RAM crucială nu va sparge banca, este cu siguranță compatibilă cu Acer Nitro 5 și este disponibilă într-o mulțime de dimensiuni diferite pentru a vă permite să instalați cantitatea exactă de RAM dorită.

 • 25 USD pe Amazon
 • 80 USD la Newegg (16 GB)

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Acer Nitro 5 cât de ușor să actualizeze memoria RAM și spațiul de stocare, permițându-vă să păstrați relevante pentru mai mult timp.

Laptop pentru jocuri la buget

Acer Nitro 5

Un laptop care este ușor de actualizat

Dacă sunteți un jucător ocazional de computer, care vrea să rămână mobil, Acer Nitro 5 este o modalitate ieftină de a pune mâna pe performanță 1080p. Hardware-ul AMD opțional este un bonus pentru oricine ar prefera să evite Intel și NVIDIA.

 • 650 USD pe Amazon
 • De la 720 USD la Best Buy

Echipament adițional

Pentru a face procesul de actualizare mai ușor și mai puțin riscant, luați în considerare investiția în unele dintre aceste instrumente PC accesibile.

Setul de instrumente ORIA PC (40 USD la Amazon)

Având echipamentul adecvat pentru a funcționa pe computerul dvs., munca va ușura întotdeauna mult. Aici obțineți o multitudine de instrumente conținute într-o carcasă portabilă.

Brățară antistatică Rosewill (7 USD pe Amazon)

Electricitatea statică poate deteriora părțile sensibile ale PC-ului, așa că eliminați riscul cu o brățară antistatică. Fixați-l în jurul încheieturii și fixați-l pe computer pentru liniște sufletească.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here