Cum să deblochezi toate ținutele din Marvel's Guardians of the Galaxy

Sursa: Windows Central

Spre deosebire de celălalt titlu Square Enix Marvel, Avengers, noul joc Guardians of the Galaxy nu sunt un magazin în joc pentru a cumpăra articole cosmetice. În schimb, toate sunt deblocate pe acest jocului și chiar și cele oferite ca bonus lor care precomandă nu sunt exclusiv pentru cei care care și-au predat banii devreme.

Veți întâlni cele mai multe dintre ținute destul de ușor doar jucând jocul, de asemenea, unele sunt recompensate când atingeți anumite puncte. Vor fi câteva spoilere mai jos. Deși niciunul nu va conține detalii despre poveste, nu vor oferi locații. Vom păstra detaliile cât mai vagi posibil, pentru a nu strica niciunul dintre detalii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Avertismente luate în considerare, iată cum să puneți mâna pe toate firele dulci din Guardians of the Galaxy.

Cum să deblochezi toate ținutele din Guardians of the Galaxy

Ținutele Marvel’s Guardians of the Galaxy:

 • Precomandați ținute
 • Gardienii de Aur
 • Capitolul 1
 • capitolul 2
 • capitolul 3
 • capitolul 4
 • capitolul 5
 • Capitolul 6
 • Capitolul 7
 • Capitolul 8
 • Capitolul 10
 • Capitolul 12
 • Capitolul 13
 • Capitolul 14
 • Concurând jocul

Această listă va fi împărțită pe capitole, astfel încât să ușureze navigarea în spoilere. Unele capitole conțin mai multe ținute și veți putea să le identifice după cutia roz strălucitoare.

De asemenea, vor apărea pe viziera lui Star-Lord ca un obiect conturat galben, așa că dacă vedeți un mic contur galben al unei cuții, probabil că sunteți aproape. Nivelurile sunt destul de liniare, cu doar un număr mic de căi de ramificare, așa că cel mai ușor lucru de făcut este să progresezi prin misiuni până să ajungi în zonele din capturile de ecran atașate fiecărei ținute.

Precomandați ținute

Sursa: Square Enix

Jucătorii care au precomandat jocul vor avea acces anticipat la pachetul de ținute Throwback Guardians, care conține o ținută pentru fiecare persoană. Cu toate acestea, acesta este doar acces timpuriu la aceste produse cosmetice și toți ceilalți le pot câștiga jucând jocul și găsind cutiile în ascunderile lor respective. Dacă le obțineți prin precomandă, evident că nu vor fi obținute în joc. Dacă nu ați precomandat, veți găsi ascunzările lor în lista de mai jos.

Tinute Gardienilor de Aur

Sursa: Windows Central

Unul dintre cele mai bune seturi de ținută din joc este setul "Golden Guardians", și veți fi premiat cu acestea la începutul capitolului 14 al jocului. Nu există casete de localizat.

Capitolul 1

Rocket: Guardians of the Galaxy (2014)

Sursa: Windows Central

La începutul misiunii, veți ajunge la o intersecție și Rocket vă va spune că este o fundatură. În timp ce îl conduce pe Groot prin mica deschidere din stânga, ar trebui să vă îndreptați spre traseul care arată ca oase. Când ajungeți pe ea, întoarceți imediat la dreapta și veți vedea o margine la care sări. Odată ce sări în jos, întoarce-te la dreapta și vei vedea caseta în colț care conține conținutul MCU a lui Rocket.

Groot: Gardienii Galaxiei (2014)

Sursa: Windows Central

Când ajungeți într-un punct al misiunii în care vă aflați „înăuntru” (veți ști pentru că este întunecat și mult mai puțin roz), progresați până când vedeți acest blocaj roz cu o mică gaură în partea de jos. Îndreptați-vă spre ea și vă veți ghemui și veți trece prin gaură. Cutia de ținută pentru ținută Groot's Guardians of the Galaxy MCU este înăuntru.

capitolul 2

Star-Lord: Nova-Lord

Sursa: Windows Central

Capitolul 2 este dintre cele mai scurte din joc, dar încă mai sunt câteva secrete de găsit. Când mergi prin măruntaiele navei, vei ajunge într-un punct în care trebuie să-l ajuți pe Cadet Gold să blocheze unele flăcări împingând-o cutie peste ele. Pe măsură ce înaintezi, ea va merge la dreapta, dar drept în fața ta este o mică tăietură. Mergeți drept înainte și prin ea, urmați calea și veți găsi cuția de ținută pentru ținută Nova Corps a Star-Lord.

capitolul 3

Gamora: Gardienii Galaxiei (2014)

Sursa: Windows Central

Prima ținută din această misiune care trebuie găsită este costumul MCU al lui Gamora și probabil că este una dintre cele mai greu de găsit. Pe măsură ce progresați prin misiune, veți ajunge într-o zonă asemănătoare unei păduri și veți vedea o structură roșie deasupra capului. Veți avea o interacțiune cu Gamora în timp ce ea se uită la urme de pe pământ. Virați la dreapta aici, urmați poteca până la capăt și apoi virați la stânga. Treceți prin mica deschidere într-o peșteră.

În colțul din dreapta din spate, distruge gunk și trece printr-o altă deschidere mică. Acum va trebui să învingi unele dintre creaturile cuburilor de jeleu, dar odată expediate, eliberează sau ultimă deschidere și urcă pentru a revendica ținută.

Groot: Cinci călăreți ai Apocalipsei

Sursa: Windows Central

Veți găsi ținuta Groot Five Horsemen of the Apocalypse cu vedere la arena în care vă luptați cu cele două creaturi și obțineți cușca. Urmați calea misiunii, dar odată ce îl convingeți pe Groot să vă ofere un pod, mergeți la stânga în loc să urmați calea misiunii la dreapta. Folosește pistolul element pentru a îngheța gheizerul și folosește-l pentru a urca la nivelul superior și a deschide cuția.

capitolul 4

Drax: Guardians of the Galaxy (2014)

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce scăpați prima dată prin măruntaiele cetății Lady Hellbender, veți ajunge în această locație după ce ați evitat prima dronă a morții, unde calea misiunii va trece prin ușa din stânga. În schimb, mergeți drept și o zonă laterală va deveni vizibilă. Coborați și traversați zona, iar la sfârșit este cuția pentru ținuta Drax MCU. Trebuie să remarcați această locație ar putea fi legată de cine decide să-i vindeți pe Lady Hellbender. This locație a fost după ce am ales Rocket.

Racheta: Cinci călăreți ai Apocalipsei

Sursa: Windows Central

Când scapi prin canalizare, există o ținută ușor de găsit. Calea misiunii te va duce la o bifurcație, restul Gardienilor mergând spre dreapta. Întoarceți-vă și mergeți în altă direcție și, ascuns pe o potecă blocată, veți găsi cuția pentru ținuta celor cinci călăreți ai Apocalipsei a lui Rocket.

capitolul 5

Drax: Nova Corps

Sursa: Windows Central

Devreme, când vă aflați în camera, nu trebuie să redirecționați puterea pentru a debloca ușa, există o a doua ușă pentru a debloca. Folosind viziera lui Star-Lord, direcționarea puterii către ușa din stânga, care se va deschide și va oferi acces la baie. Chiar în interiorul ușii din stânga, veți găsi cutia care conține conținutul Nova Corps pentru Drax.

Groot: Nova Corps

Sursa: Windows Central

Mai departe, în capitol, veți ajunge într-o cameră în care trebuie să urcați în ceea ce arăta un pic ca o foarfecă. În schimb, îndreptați-vă spre partea din spate a camerei, apoi ascunzându-vă în spatele unor cuții din partea dreaptă, veți găsi ținuta Groot Nova Corps.

Capitolul 6

Star-Lord: Guardians of the Galaxy (2014)

Sursa: Windows Central

În zona centrală a Knowhere, după Barul lui Mantlo și după ce ați fost separat de restul echipei, veți putea găsi ținuta MCU a lui Star-Lord. Este important să obțineți aceste date, atunci când vă întoarceți la Knowhere mai târziu, îl veți vedea, dar nu veți putea ajunge la el.

Când vezi structura cu puntea superioară și o scară la stânga, trebuie să țintiți între cele două. Există o tăietură pe niște țevi roșii. Săriți bariera pe țevi, faceți stânga și urmați-o până la cuția de ținute.

Capitolul 7

Rachetă: Nova Corps

Sursa: Windows Central

Când încercați să scoateți clemele pentru a doua oară pe marea putere Nova Corps, ăă, veți intra în două camere pentru a remedia problema. În interiorul uneia, utilizați viziera lui Star-Lord pentru a ajuta la redirecționarea energiei de la întrerupătorul electric către ușa mică din dreapta. Odată ce se deschide, intră înăuntru și revendică cutia și odată cu ea ținută Rocket Nova Corps.

Gamora: Nova Corps

Sursa: Windows Central

Una dintre ținute pe care le puteți dobândi în capitolul 7 poate să ai văzut-o deja în capitolul 2 când te plimbi prin navă cu Nikki. Ajungi la aceeași scară în care ai coborât cu ea, cu apa inundând chiar fundul ei. Îndreptați-vă spre partea de jos și veți găsi un comutator pe perete pentru a opri electricitatea cu elementul pistolului Star-Lord.

Apoi, direcționați Gamora să taie prin țevile verticale din colț, apoi strângeți și găsiți cutia care conține ținuta Gamora Nova Corp.

Capitolul 8

Star-Lord: Bad-Lord

Sursa: Windows Central

Când scapi din Raker, vei întâlni un bazin de lichid roșu de unde trebuie să scapi pe un canal de scurgere. Când ajungeți în partea de jos a părții, în dreapta este o cutie mare. Pune-l pe Drax să-l mute și să-l plaseze peste golul din care tocmai ai ieșit. Urcă-te în cutie, sari peste pervaz și, pe măsură ce cobori, cuția de ținute va fi în fața ta.

Drax: Cage Match

Sursa: Windows Central

Când ajungeți în această cameră cu pictură circulară mare în mijloc, înconjurată de o pasarelă, mergeți direct pe partea opusă ușii. Aici veți găsi cutia care conține ținută Drax Cage Match.

Capitolul 10

Gamora: Cinci călăreți ai Apocalipsei

Sursa: Windows Central

Când intri prima dată în peșteră și ajungi la râu, trebuie să treci cu o cascadă în dreapta ta, mergi direct prin cascadă. Pe ceaaltă parte și în stânga este cuția de ținută pentru ținută celor cinci călăreți ai Apocalipsei a lui Gamora.

Rocket: Hero of Halfworld

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce ieși dintr-o mică peșteră, va fi o corvadă pe partea dreaptă. Sari pe acesta și mergi drept înainte și traversați aleea unde veți trece de-a lungul unei stânci. Pe măsură ce vii pe celaltă parte, cutia pentru ținuta Rocket Halfworld va fi chiar în fața ta.

Groot: Anihilare - Cucerire

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce intri în partea capitolului în care Groot luminează drumul, este puțin mai puțin evident unde trece la următoarea cutie de ținută. Pe măsură ce avansați, calea misiunii vă va duce la stânga, dar mai înainte, iar în dreapta este un mic gol în stânci, cu plante care cresc în jurul ei. Strângeți aici și cuția de ținută este în poiană.

Capitolul 12

Drax: Imperativul Thanos

Sursa: Windows Central

Prima ținută a acestui capitol se regăsește spre început. Sari in sus pe structura din dreapta (odata ce ai trimis inamicii) si apoi sari decalajul la cealalta structura pentru a deschide caseta.

Racheta: Contrabandistul

Sursa: Windows Central

În timp ce mergeți prin piața Knowhere acum ruinată, veți ajunge în această locație unde calea misiunii vă va duce la stânga. Continuați drept înainte și pe dreapta va fi un bloc de curățat cu elementul de vânt. Ținuta Smugger pentru Rocket așteaptă chiar în spate.

Gamora: Uciderea ocazională

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce traversați podul traversând acoperișurile, ajungeți în cele din urmă într-un punct în care Drax trebuie să spargă sau să găsească în podea pentru a continua. Când glisați pe rampă nou creată, întoarceți-vă și veți vedea o mică deschidere prin care să vă tărâți. Mergeți aici și veți găsi cutia pentru ținută Casual Kill a lui Gamora.

Star-Lord: Apocalipsa-Lord

Sursa: Windows Central

După ce eliminați inamicii de pe gogoașa uriașă, albă, cerească, îl veți determina pe Drax să mute sau cutie mare pentru a vă permite să progresați. Odată ce urcați până la portal, la sfârșit există un panou pe care Gamora poate sări și încă pentru a vă arunca pe o platformă mai înaltă. La sfârșitul acestei platforme se află cuția pentru ținuta Apocalypse-Lord.

Capitolul 13

Groot: Five o Clock Sprouts

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce traversați marginea îngustă lipită de perete, veți ajunge la o mică deschidere în munte. Va trebui să mergeți la stânga pentru a continua misiunea, dar după colțul din dreapta este cuția de ținute.

Racheta: Stingerul

Sursa: Windows Central

După ce deblocați elementul de plasmă pentru blasterele lui Star-Lord, vă întâlniți o zonă plin de plante extraterestre pe care veți dori să distrugeți. În colțul din dreapta al acestui spațiu, veți găsi două plante apropiate. Arde-le și în spatele lor, acum vei putea ajunge la cuția pentru ținută Stinger a lui Rocket.

Gamora: Vortexul Negru

Sursa: Windows Central

În partea ulterioară a capitolului, căutați această suprafață plană, pe care să puteți instala Gamora pentru a vă propulsa până la o margine altfel imposibil de atins. De aici, sari pe marginea adiacenta pentru a debloca tinuta Black Vortex pentru Gamora.

Drax: Călugăr Katathian

Sursa: Windows Central

Pe măsură ce progresezi după câmpul înzăpezit al plantelor morții, vei întâlni o rampă cu una dintre aceleași plante la bază. Urcă rampă către peretele albastru de gheață și vei găsi o cutie de ținute care te așteaptă.

Capitolul 14

Star-Lord: Team-Lord

Sursa: Windows Central

În interiorul tunelului de vânt, veți găsi o cutie de ținută pe platformă superioară, la capăt. Pentru a ajunge la el, va trebui să ajungeți mai întâi la capătul utilizând elementul vânt pe blasterele Star-Lords pentru a ridica blocadele și a vă ascunde în spate până când vântul se oprește. Când ajungi la capăt, va trebui să sari rapid pe platforma ridicată din stânga ta și să tragi în sus blocată pentru a evita să fii aruncat în aer. Când vântul se oprește din nou, sari pe celaltă platformă și deschide cuția.

Drax: Cinci călăreți ai Apocalipsei

Sursa: Windows Central și Windows Central

găsiți această ținută în porțiunea capitolului în care traversați porțiunea centrală a navei îndreptându-vă către semnalul de urmărire. După ce ai bătut câțiva roboți și te vei întoarce afară, vei traversa un pod rădăcină Groot. Apoi, veți întâlni o potecă la dreapta, care are un perete de gheață. Topiți pereți folosiți împușcătura cu plasmă, treceți și apoi săriți pe platforma până sus, unde așteaptă cuția de ținute.

Gamora: Fiica aleasă

Sursa: Windows Central

Când traversezi minele, ajungi într-o zonă în care trebuie să îngheți un gheizer pentru a trece un gol. În stânga acestuia sunt mai multe gheizere. Îngheață-le, sari peste ele și strânge prin micul gol. Vei ajunge într-un spațiu cu o mulțime de componente de adunat, ceva știri și în dreapta cuția pentru ținuta Fiica Aleasă.

Finalizarea jocului

Sursa: Windows Central

Finalizarea jocului pare să deblocheze o selecție de ținută Star-Lord, așa cum se arată în galeria de mai sus.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here