Cum să dezinstalați actualizarea KB5000802 pentru a remedia problemele cu ecranul albastru pe Windows 10

Sursa: Windows Central

Ca parte a corecției de marți din martie 2021, Microsoft a pus la dispoziție actualizarea KB5000802 pentru dispozitivele care rulează Windows 10 versiunea 20H2, versiunea 2004 și chiar versiunea 21H1 în canalul Beta. Deși actualizarea a fost menită să abordeze probleme legate de securitate, la scurt timp după lansare, unii utilizatori la început să raporteze un ecran albastru al morții (BSoD).

Potrivit Microsoft, ecranul albastru este cauzat de un APC_INDEX_MISMATCH eroare când încercați să imprimați din unele aplicații. Și acest lucru pare corect, deoarece mulți utilizatori au spus că eroarea se poate întâmpla atunci când imprimați orice de la Kyocera, Ricoh, Zebra și alte imprimante și când încercați să trimiteți sau să lucrați de imprimare din Notepad, Office și alte aplicații.

Microsoft spune că investighează în prezenta problemă, dar nu oferă un interval de timp sau o soluție pentru a o atenua. Dacă se întâmplă să vă numărați printre cei afectați de această versiune cu erori, este posibil să eliminați actualizarea KB5000802 din Windows 10 până la lansarea unei remedieri permanente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest ghid Windows 10, vă vom ghida prin pașii pentru a dezinstala actualizarea KB5000802 dacă aceasta cauzează probleme de verificare a erorilor pe computer. În plus, dacă nu ați instalat actualizarea, vom prezenta și pașii pentru a împiedica dispozitivul să scadă și să instaleze automat acest patch.

 • Cum să eliminați actualizarea KB5000802 din Windows 10
 • Cum să omiteți actualizarea KB5000802 pe Windows 10

Cum să eliminați actualizarea KB5000802 din Windows 10

Pentru a dezinstala actualizarea KB5000802 pentru a remedia problemele de ecran albastru în timpul imprimării pe Windows 10, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.
 2. Faceți clic pe pe Actualizare și securitate.
 3. Faceți clic pe pe Windows Update.
 4. Apasă pe Vedeți istoricul actualizărilor butonul.

  Sursa: Windows Central

 5. Apasă pe Dezinstalează actualizările opțiune.

  Sursa: Windows Central

 6. Selectează Actualizare de securitate pentru Microsoft Windows (KB5000802) Actualizați.
 7. Apasă pe Dezinstalează butonul.

  Sursa: Windows Central

 8. Apasă pe da butonul.
 9. Apasă pe Raportați acum butonul.

După ce ați finalizat acești pași, actualizarea va fi eliminată, iar dispozitivul dvs. va reveni la versiunea anterioară, rezolvând orice problemă pe care le-ar fi putut cauza această versiune.

Acestea eroare de imprimare afectează și versiuni mai vechi, inclusiv Windows 10 versiunea 1909 cu actualizarea KB5000808, versiunea 1809 cu actualizarea KB5000822 și versiunea 1803 cu actualizarea KB5000809. Dacă se întâmplă să utilizați una dintre aceste versiuni mai vechi, puteți utiliza și pași de mai sus pentru a atenua problema.

Cum să omiteți actualizarea KB5000802 pe Windows 10

Dacă actualizarea nu a fost încă instalată, întreruperea actualizărilor automate poate ajuta la prevenirea instalării automate a actualizării cu erori există când există o remediere permanentă.

Pentru a omite actualizarea KB5000802, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.
 2. Faceți clic pe pe Actualizare și securitate.
 3. Faceți clic pe pe Windows Update.
 4. Apasă pe Opțiuni avansate butonul.

  Sursa: Windows Central

 5. În secțiunea „Întrerupeți actualizările”, utilizați Pauză până când meniul derulant și selectați ultima dată disponibilă.

  Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, Windows Update nu va mai încerca să instaleze actualizările cumulate până la specificarea datelor în setare.

Nu este recomandat să utilizați un computer fără actualizări de întreținere și securitate, puteți, de asemenea, să dezactivați Windows Update utilizând Editorul de politică de grup local și Registrul.

Actualizare 16 martie 2021: Dacă ați fost afectat de această problemă, Microsoft a pus acum la dispoziție actualizarea KB5001567 pentru a instala opțională pentru a remedia problema. descărcați și instalați noua actualizare care urmează Setări > Actualizare și securitate > Windows Update, făcând clic pe butonul ** Verificați actualizări** și făcând clic pe descarca si instaleaza opțiune.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here