Cum să dezinstalați Bitdefender pe Windows

Sursa: Stephen Warwick / Windows Central

Dispunând de funcții de vârf atât pentru versiunea gratuită, cât și pentru nivelurile sale plătite, Bitdefender este unul dintre cele mai bune instrumente software antivirus și a devenit una dintre cele mai populare soluții pentru consumatori disponibili în prezent.

Cu toate acestea, utilizatorii renumitului software de fabricație românească ar putea dori la un moment dat să caute să elimine software-ul de pe computerul lor, fie că le-a expirat abonamentul, fie că caută să încerce un furnizor de antivirus alternativ.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși este foarte ușor să dezinstalezi Bitdefender, nerespectarea acestui lucru în modul recomandat descris mai jos poate duce la rămânerea fișierelor nedorite pe computer, ceea ce duce la probleme la instalarea unui alt program antivirus în continuare.

Urmați ghidul nostru și întregul proces nu ar trebui să dureze mai mult de zece minute.

Cum să dezinstalați Bitdefender pe Windows

Sursa: Windows Central

 1. Mai întâi, faceți clic start, apoi apasa Setări. Apoi faceți clic pe Aplicații pictograma din panoul din stânga.

  Sursa: Windows Central

 2. Găsiți produsele Bitdefender pe care să le eliminați și să selectați Dezinstalează. Clic Dezinstalează din nou pentru a vă confirma alegerea. Dacă un prompt de control al contului utilizatorului Windows este afișat ca mai sus, alegeți da.

  Sursa: Windows Central

 3. Debifați caseta dacă nu vă place să completați un sondaj Bitdefender, apoi faceți clic Elimina și faceți clic Următorul a continua.

  Sursa: Windows Central

 4. Așteptați finalizarea procesului de dezinstalare.

  Sursa: Windows Central

 5. Dacă ați terminat dezinstalat toate programele Bitdefender, pe care să vă așteptați să le eliminați, să faceți clic Repornire dispozitiv pentru a raporta sistemul.

  Sursa: Windows Central

  Dacă, totuși, mai există alte programe Bitdefender pe sistemul dvs., cum ar fi Bitdefender Agent sau Bitdefender VPN, pe care doriți să le eliminați, faceți clic pe închidere și repetați pașii de mai sus pentru celelalte programe rămase. Merită remarcat faptul că va trebui să dezinstalați Bitdefender VPN înainte de a elimina Bitdefender Agent.

  Deși ați fi iertat că credeți că a fost treaba gata, dacă puteți elimina programul complet și toate fișierele și setările asociate acestora, Bitdefender recomandă un ultim pas de a folosi propriile instrumente de dezinstalare personalizate.

 6. Accesați site-ul Bitdefender și selectați tipul programului Bitdefender pentru a vă îngriji să îl dezinstalați: Plătit sau proces versiunea. Atunci selectați instrumentul de dezinstalare ale versiunii dvs. de Bitdefender, descărcați și rulați-l. Dacă este afișată o solicitare pentru controlul contului utilizatorului Windows, alegeți da.

  Sursa: Windows Central

 7. Confirmați că aveți Dezinstalează. În cele din urmă, apăsați Repornire pentru a finaliza procesul.

  Sursa: Windows Central

Treaba făcută! Bitdefender este acum complet eliminat din sistemul dumneavoastră.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here