Cum să traduceți scrierile „Eridian” în Borderlands 3

Aproape fiecare hartă din Borderlands 3 va avea câteva simboluri eridiene ascunse peste tot. Dacă încercați să interacționați cu oricare dintre ei, indiferent de cine jucați, nu le veți putea traduce. Singura să vă modă a le traduce este faceți drum prin campania principală. Aproape de sfârșit, Tannis vă va oferi un dispozitiv care analizează și traduce scrierile eridiene. Deci nu, nu pierdeți nimic și nu există nici un truc pentru a le traduce. Trebuie doar să urmărești povestea.

Scrierile eridiene vor fi marcate pe harta dvs., astfel nu va trebui să vă amintiți unde ați întâlnit niciuna. Nu este clar distractiv să dai înapoi la o mulțime de locații în care ai încercat să te analizezi și să nu reușești, dar nu vei căuta ore în șir, din fericire. Traducerea scrierilor eridiene vă va răsplăti cu Eridium care poate fi folosit în Eridium Fabricator sau cheltuit la magazinul Crazy Earl's din Sanctuary pentru echipamente unse și cosmetice puternice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acestea scrieri eridiene nu sunt cele care vor conduce la terenul de proba final al jocului. Pentru a le debloca, va trebui să găsești balize secrete Eridiene în jurul hărții, care vor avea un semn de exclamare galben deasupra lor, ca orice altă misiune secundară atunci când mergi să interacționeze cu ele. Există un total de șase balize care corespund la șase încercări diferite.

Bine ai revenit

Borderlands 3

Pregătește-te pentru lupta galaxiei

Borderlands 3 promite o mulțime de acțiune și haos. Alege-ți noul Vault Hunter preferat și pregătește-te să salvezi lumina. Fără presiune sau altceva. Oh, și ai grijă la fauna sălbatică.

  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here