Cum să socializezi cu prietenii tăi în VR cu Bigscreen

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Într-o eră a distanțării, aplicațiile precum Bigscreen sociale o oportunitate uimitoare de a rămâne aproape de cei pe care îi iubim, dar cu care nu putem fi, indiferent dacă sunt în orașul sau în țară. Bigscreen îți transformă camera de zi într-un spațiu fără întâlnire socială, totul a avea oameni fizici la tine acasă. Bigscreen oferă o mulțime de modalități de a viziona emisiunile și filmele preferate prin Bigscreen TV și Bigscreen Cinema oficial, dar dacă ați vrea doar să petreceți timp sau să vizionați filme pe care să le obțineți deja? Prezentăm pașii pentru a începe, indiferent dacă de cumpărat o cască VR pentru PC, Oculus Quest, Oculus Go, GearVR sau orice alt dispozitiv VR acceptat de Bigscreen.

 • Când vrei doar să ieși și pe chat
 • Urmăriți o premieră a unui film sau urmăriți TV în direct
 • Găzduiți-vă propria cameră pentru a viziona sport, TV sau alte filme cu prietenii cu o cască VR bazată pe PC
 • Găzduiți-vă propria cameră pentru a viziona sport, TV sau alte filme cu prietenii cu un Oculus Quest

Produsele folosesc în acest ghid

 • Obține Bigscreen pentru platforma VR preferată: Bigscreen VR (gratuit peste tot)
 • Cea mai simplă modalitate de a VR: Oculus Quest (399 USD la Best Buy)
 • PC grozav, ieftin pentru VR: Oculus Rift S

Când vrei doar să ieși și pe chat

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Vizionarea de filme și tot ce este distractiv, dar dacă ar putea să aibă o mică întâlnire cu prietenii sau familia și să vă prindeți din urmă? Hangout în Bigscreen oferă întâlnirilor o calitate fizică care nu poate fi obținută printr-un apel Zoom sau Facetime. Deși nu vei vedea fața reală a celeilalte persoane, să-l vezi stând pe o canapea sau lângă tine în fața unui foc virtual, exprimându-și emoțiile cu mâinile și alt limbaj virtual al corpului este incredibil de convingător.

Îți poți găzdui propria sală de hangout cu orice căști acceptate și durează doar câțiva pași pentru a începe.

 1. Deschideți Bigscreen pe căștile dvs. VR preferate, de obicei prin intermediul meniului de pornire de pe ecran din setul cu cască.
 2. De pe canapeaua virtuală, selectați Camera mea din partea de jos a meniului de pornire plutitor, urmată de Gazduire filă din partea stângă. Acest meniu poate fi deschis în orice moment apăsând butonul butonul de meniu pe controlul dvs. VR.
 3. Apasă pe pictograma de blocare Alături de intimită setarea din meniu și schimbați-o în Privat, numai pe invitație.
 4. Selectați orice alte opțiuni pe care le aveți și apoi faceți clic Salvați cand e gata.
 5. Apasă pe Despre camera mea din partea stângă a meniului ecranului de pornire pentru informații despre camerele dvs.
 6. În partea dreaptă a ecranului veți vedea Social drăguță. Aici, selectați Afișați ID-ul camerei butonul.
 7. Trimite acest cod prietenilor tăi în orice mod alegi. Dacă partajați din cască, faceți clic pe Copiați în clipboard butonul pentru a face lipirea codului puțin mai ușoară.
 8. Stai pe loc, relaxează-te și bucură-te de un timp virtual de calitate cu prietenii tăi!

Urmăriți o premieră a unui film sau urmăriți TV în direct

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale lui Bigscreen este capacitatea de a viziona programe TV sau filme în compania altora. Deși mergerea la un cinema fizic poate fi costisitoare și consumatoare de timp, este nevoie de câteva secunde pentru a vă pune căștile VR și, cel mult, doar câțiva dolari pentru a viziona un film în Bigscreen Cinema. Iată cum să vizionezi cu prietenii sau cu străini complet.

 1. Deschideți Bigscreen pe căștile dvs. VR preferate, de obicei prin intermediul meniului de pornire de pe ecran din setul cu cască.
 2. Din meniul principal din Bigscreen, selectați Acum se joacă fila din partea de jos.
 3. Selectați dintre toate disponibile Evenimente pe ecranul principal. Făcând clic pe un eveniment, veți oferi detalii despre programul când sunt loc evenimentul.
 4. Filme și emisiuni TV pot fi găsite în Filme sau televizor filele din stânga. Selectați programul TV ales și selectați A te alatura. Canalele și emisiunile TV sunt în timp real și funcționează la fel ca o emisiune TV normală.
 5. Deoarece canalele TV sunt canale publice, tot ce veți avea nevoie pentru ca prietenii să se alăture distracției este să spuneți să găsească canalul sau lista de emisiuni și să se alăture acestuia.
 6. Filmele sunt toate la cerere și încep din momentul în care le cumpărați și apăsați redare. Pentru ca prietenii sa se alature filmului dvs., apăsați tasta butonul Meniu pe controlerul VR din stânga și selectați Camera mea fila din partea de jos.
 7. ID-ul camerei dvs. va fi afișat în partea dreaptă a ecranului Social fereastră. Trimiteți acest cod prietenilor dvs. și rugați-i să se alăture.

Găzduiți-vă propria cameră pentru a viziona sport, TV sau alte filme cu prietenii cu o cască VR bazată pe PC

Sursa: Windows Central

Vizionarea filmelor în compania unor străini recreează cu fidelitate experiența de a merge la cinema, dar uneori este mai distractiv să vizionați ceva în compania prietenilor sau a familiilor. Indiferent dacă vă bucurați de cea mai recentă lansare sau recreați Mystery Science Theatre 3000 cu cei mai buni prieteni ai tăi, Bigscreen facilitează găzduirea propriei camere și reda orice din confortul computerului. Pentru mai bună performanță, vă recomandăm să utilizați un set de căști VR bazat pe PC, cum ar fi un Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index sau o cască Windows Mixed Reality.

 1. Deschideți Bigscreen pe căștile dvs. VR preferate, de obicei prin intermediul meniului de pornire de pe ecran din setul cu cască. Dacă nu aveți Bigscreen instalat, puteți găsi magazinul Steam pe magazinul Oculus. Instalează-l și apoi pune-ți căștile VR și lansează Bigscreen.
 2. După lansarea Bigscreen Beta, veți fi în camera de zi implicită. În fața ta este un ecran mare de proiecție, care ar trebui să aibă desktopul PC-ului tău pe el. interacțiunea cu acest desktop îndreptând controlul spre el, ca și cum controlul ar fi un mouse de computer.
 3. De pe acest ecran mare de proiector, navigați la videoclipul pe care să vă așteptați să-l vizionați prin browserul dvs. web preferat sau altă aplicație de divertisment. Deoarece acesta este doar desktopul computerului dvs., pot rula pe el orice poate rula computerul dvs. Toți cei din cameră vă pot vedea ecranul, așa că asigurați-vă că feriți informațiile sensibile de privirile indiscrete. Vă recomandăm să utilizați Chrome pentru a viziona YouTube, Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video.

Acum să-ți inviti prietenii!

 1. Apasă pe butonul de meniu pe controlul dvs. VR și selectați Camera mea din partea de jos a meniului de pornire plutitor, urmată de Gazduire filă din partea stângă.
 2. Apasă pe pictograma de blocare Alături de intimită setarea din meniu și schimbați-o în Privat, numai pe invitație.
 3. Selectați orice alte opțiuni pe care le aveți și apoi faceți clic Salvați cand e gata.
 4. Apasă pe Despre camera mea din partea stângă a meniului ecranului de pornire pentru informații despre camerele dvs.
 5. În partea dreaptă a ecranului veți vedea Social drăguță. Aici, selectați Afișați ID-ul camerei butonul.
 6. Trimite acest cod prietenilor tăi în orice mod alegi. Dacă partajați din cască, faceți clic pe Copiați în clipboard butonul pentru a face lipirea codului puțin mai ușoară.
 7. Stai pe loc, relaxează-te și bucură-te de un timp virtual de calitate cu prietenii tăi!

Găzduiți-vă propria cameră pentru a viziona sporturi, TV, filme sau pentru a juca jocuri desktop cu prietenii pe un Oculus Quest

Sursa: Nick Sutrich / Windows Central

Pentru acest pas, gazda sălii va avea nevoie de propriul computer bazat pe Windows pentru a reda propriile conținuturi media pentru ca alții să se bucure. O cască de sine stătătoare precum Oculus Quest va funcționa foarte bine pentru acest proces, dar conexiunea wireless dintre căștile fără fir și computerul dvs. va reduce calitatea generală a fluxului pentru ceialți din camere.

Dacă utilizați un Oculus Quest, va trebui să parcurgeți câțiva pași suplimentari. Vom începe cu laptopul sau computerul desktop.

 1. Asigurați-vă că Bigscreen este instalat pe computer. Dacă nu aveți Bigscreen instalat, puteți găsi magazinul Steam pe magazinul Oculus. Oricare alegere va funcționa bine.
 2. Lansați Steam sau experiența desktop Oculus și găsiți Bigscreen Beta intrare. Faceți clic pe dreapta pe listă și selectați Rulați modul client desktop. În Oculus Store, poate fi necesar să selectați meniul hamburger de lângă Bigscreen Beta listare și apoi selectați Rulați modul client desktop.
 3. Va apărea o casetă de dialog cu informații despre cameră. Mergeți la următoarea secțiune pentru a obține acest cod de la Oculus Quest.

Acum puteți pune Oculus Quest pe cap.

 1. Deschide Bigscreen din Bibliotecă porțiune din ecranul de pornire al Oculus Quest.
 2. De pe canapeaua virtuală, selectați Camera mea din partea de jos a meniului de pornire plutitor, urmată de Desktop la distanță în Instrumente și jucării secțiune.
 3. Notați codul pe care îl vedeți aici și introduceți-l în ID-ul camerei caseta de pe computerul dvs. desktop. Clic Conectați cand esti gata. Asigurați-vă că trimiteți acest cod tuturor prietenilor să vă alăturați și apoi să raportați Oculus Quest.
 4. Acum veți observa asta Desktop la distanță apare ca un participant la Social porțiune din meniul de pornire din Bigscreen. Acest lucru vă permite să știți că v-ați conectat cu succes la desktop.
 5. Făcând clic Desktop la distanță în Social Fereastra vă va oferi opțiuni pentru a comuta video-ul de pe desktop, care ascunde desktop-ul dvs. de alți spectatori, precum și microfonul și nivelul de volum al desktopului dvs.
 6. Selectarea Desktop la distanță sub Instrumente și jucării secțiunea vă va oferi opțiuni suplimentare pentru vizualizarea desktopului pentru ceialți oameni din camere.
 7. Televizorul mare din fața dvs. în Bigscreen funcționează exact la fel ca monitorul conectat la computer. Întregul computer desktop este afișat aici și poate fi navigat așa cum ați naviga în mod normal pe computer. Utilizați indicatorul de controler ca și cu un mouse pe un computer.
 8. Odată ce prietenii tăi sunt în cameră, utilizați acest monitor pentru a naviga pe desktop și a încărca toate videoclipurile de îngrijire să vă bucurați. Unele dintre modurile noastre preferate de a viziona filme cu prietenii includ accesarea YouTube, Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video intr-un browser Chrome.

Și iată-l. Tot ce veți avea nevoie pentru a începe să petreceți timp cu prietenii și familia dvs. și vă o modalitate uimitoare de a conecta cu cei care sunt prea departe pentru vizite regulate. Dacă sunteți cu adevărat creativ, puteți organiza cu ușurință sau petrecere LAN cu prietenii sau puteți avea sesiuni maraton de vizionare a filmelor mai târziu în noapte.

O optica nebuna de buna

Oculus Rift S

VR cristalin

Oculus Rift S nu este doar foarte simplu de configurat, ci sunt și unul dintre cele mai clare afișate de pe piață. Este perfect, deoarece este alimentat de un computer puternic pentru jocuri!

 • 399 USD pe Amazon
 • 399 USD la Best Buy

VR fără griji

Oculus Quest

Cel mai simplu mod de a intra în VR

Oculus Quest ar putea fi cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată cu VR. Totul funcționează și nu necesită de nimic în plus pentru a vă bucura de cele mai bune VR.

 • 399 USD pe Amazon
 • 499 USD la Best Buy
 • 399 USD la Best Buy

Social VR

Ecranul mare este una dintre cele mai bune moduri de a socializa cu prietenii. Fie că vă uitați la un film sau emisiune TV, fie că este vorba doar de o petrecere, Bigscreen este un instrument puternic pentru a-i apropia pe cei dragi.

 • Gratuit la Bigscreen

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here