Cum să omiteți Cliff House și să mergeți direct la SteamVR în Windows Mixed Reality

După cum probabil ați observat, Windows Mixed Reality (WMR) este un fel de amestec. În timp ce hardware-ul poate fi extrem de bun, software-ul și infrastructura din spatele acestora sunt aproape inexistente. „Cliff House”, așa cum este cunoscut spațiul virtual WMR, este util. Iar Skyloft, celălalt spațiu, este chiar puțin mai frumos decât atât. Dar, într-adevăr, dacă ești pasionat de jocuri în VR, software-ul WMR este doar un obstacol inutil.

Experiența SteamVR pe Mixed Reality este încă puțin neplăcută, dar, din fericire, aplicația SteamVR pentru Mixed Reality acum disponibilă și SteamVR Beta, există o modalitate de utilizare a ocolilor Cliff House și de încărcă directă în jocul prietenos, deși mai urât, Steam Casa.

Mai multe: Cum să joci jocuri Rift pe Windows Mixed Reality

Găsiți căști WMR pe Amazon

Cum să omiteți Cliff House și să mergeți direct la Steam House în WMR

Doar urmați acești pași simpli:

  1. Conectați-vă Căști de realitate mixtă pentru a deschide Portalul de realitate mixtă.
  2. Deschis Aburi.
  3. Porniți-vă Controlere WMR.
  4. Deschide Aplicația Windows Mixed Reality pentru SteamVR.
  5. Așteptați până când afișați „Ready Steam VR Home”
  6. Pune pe tine Căști WMR si joaca.

Procesul este destul de simplu, dar totul trebuie făcut în ordine. Primul lucru de făcut este să vă asigurați că Portalul de realitate mixtă este deschis și rulează. Dacă vă deconectați WMR-ul după fiecare utilizare, reconectarea acestuia va lansa automat portalul pentru dvs. și, desigur, puteți porni controlerele în loc să așteptați Steam.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Trebuie să vă asigurați că aplicația dvs. Steam este lansată și blocarea familiilor este dezactivată, astfel încât să puteți lansa aplicația Windows Mixed Reality pentru SteamVR. Odată ce l-ați lansat, puteți pregăti pentru a juca, dar asigurați-vă că ați editat controlerele, astfel încât să puteți folosi stick-urile pentru a vă plimba, altfel casa Steam este inaccesibilă. Odată ce sunteți gata de plecare, puneți setul cu cască WMR și veți fi întâmpinat cu mediul Steam în loc de WMR Cliff House.

Gândurile tale?

Folosiți Cliff House sau Skyloft sau preferați să vă transferați direct în mediul VR Home la Steam? Spune-ne în comentarii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here