Cum se configurează un server Discord

Sursa: Discordia

Discord este un instrument de comunicare incredibil de popular, în primul rând printre jucători, din mai multe motive. Este gratuit de utilizare, aproape oricine poate crea un server și este un loc ușor pentru a avea atât comunicare text, cât și vocală cu persoane care nu pot fi în aceeași cameră cu tine.

Cu mai mulți oameni care lucrează de acasă decât oricând, comunicarea la distanță nu a fost niciodată mai critică, iar Discord este un instrument fantastic pentru a face asta cu. Discord nu este singura opțiune, dar este incredibil de ușor de utilizat și un serviciu cu care mulți sunt deja familiarizați. Iată ce trebuie să știți pentru a începe propriul dvs. Server.

pentru-te pentru un cont gratuit

Înainte de a face ceva, veți avea nevoie de un cont Discord gratuit. Nu vă puteți conecta cu alte servicii precum Google sau Microsoft, dar este nevoie de doar o clipă pentru a crea un cont.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mergeți la discordapp.com/înregistrați-vă și completați detaliile necesare. Discord acceptă autentificarea cu doi factori și, ca întotdeauna, este recomandat să activați această autentificare.

Vă puteți conecta la Discord în browserul dvs. web pentru a accesa serviciul pe orice mașină, dar dacă creați un server, va trebui să descărcați clientul desktop de pe site-ul Discord.

Cum se configurează un server Discord

Odată ce ați descărcat, instalat și conectat la clientul desktop Discord, crearea unui server este incredibil de simplă.

 1. Apasă pe + butonul din bara laterala.
 2. Clic creați un server.

  Sursa: Windows Central

 3. Introduceți un nume pentru serverul dvs.

  Sursa: Windows Central

 4. Faceți clic pe pictograma circulară pentru a trece la o pictogramă personalizată, dacă aveți nevoie.
 5. Clic crea.

Acum veți avea un server Discord în funcțiune, cu un canal text de bază și un canal vocal principal. Sunteți liber să fiți creativ și să adăugați câte dintre acestea credeți de cuviință sau să lăsați pe un canal unic, alegerea vă aparține.

Cum să invitați oameni pe serverul dvs. Discordie

Odată ce serverul este configurat, atunci trebuie să aduci oameni în el. Există câteva moduri în care puteți face acest lucru. Dacă porniți de la zero, atunci cel mai bine este să oferiți oamenilor un link de invitație pe care să-l urmărească, dar dacă aveți deja prieteni pe Discord, atunci puteți invita și pe acea directă.

 1. Faceți clic pe pe numele serverului dvs.
 2. Selectați invita persoane.

  Sursa: Windows Central

De aici, puteți trimite invitații directe prietenilor făcând clic pe butonul o invitatie butonul de lângă numele lor. De asemenea, vi se va prezenta o adresa URL pe care oricine i-o poate oferi pentru a le oferi acces la server. În mod prestabilit, acest link va expira după 24 de ore, așa că vă recomandăm să creați unul de durată mai lungă, pe care oamenii îl pot folosi timp de mai multe zile.

 1. Faceți clic pe pe editați linkul de invitație.
 2. În caseta derulantă pentru timpul de expirare, selectați nu.

  Sursa: Richard Devine

 3. În meniul derulant pentru numărul maxim de utilizări, alegeți fara limita.

Acum veți avea un link de invitație permanent la serverul dvs. Discord, care nu va expira și poate fi folosit de câte persoane nevoie. Dacă, din orice motiv, poate să limitați timpul de valabilitate al unui link sau numărul de persoane care se poate alătura unui server, există mai multe opțiuni în casetele de rulare din pașii de mai sus pentru a le personaliza în funcție de nevoile dvs.

În mod implicit, toată lumea va avea același rol și permisiuni, ceea ce ar putea fi bine dacă doar căutați un loc unde, să zicem, să colegii să poată mesteca grăsimea. Dar Discord are controale extraordinare referitoare la cine poate face ce, așa că cauți ceva colo de element de bază, atunci ghidează acest lucru este un loc excelent pentru a începe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here