Cum să trimiteți un e-mail cu Cortana pe Windows 10

Cortana, asistentul dvs. personal pe Windows 10, vă poate ajuta să trimiteți un e-mail fără a deschide aplicația de e-mail sau chiar să atingeți tastatura. Vrei să-l vezi în acțiune? Urmăriți videoclipul nostru de instrucțiuni cu Surface Pro 3.

1. Atingeți butonul microfonului din formularul de căutare situat în bara de activități sau utilizați comanda rapidă de tastatură, Tasta Windows + C. Acest lucru poate fi activat și spunând Hei Cortana dacă ați activat această opțiune în setări.

2. Spuneți „Trimiteți un e-mail către [Numele persoane”, urmat de mesajul pentru e-mail. Cortana vă va solicita să selectați o persoană de contact dacă nu găsește sau adresa de e-mail asociată persoanelor respective sau dacă numele se potrivește cu mai multe.

3. Cortana introduce automat e-mailul persoanelor de contact și mesajul cu subiectul „Notă rapidă." Apoi vă întreabă dacă puteți să trimiteți, să adăugați un subiect sau să faceți modificări. face față vocea sau, ecranul tactil indicatorul mouse-ului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

4. Dacă sunteți mulțumit de mesaj, continuați și spuneți „Trimite."

Asta e! Cortana folosește aplicația Persoane pentru a găsi adrese de e-mail, astfel încât să puteți adăuga contact acolo. Trimiterea de e-mailuri scurte cu Cortana este foarte utilă, dar nu l-aș folosi pentru a trimite e-mailuri mai lungi. Ați folosit Cortana pentru a trimite câteva e-mailuri? Cum a fost experiența ta? Spune-ne în comentarii!

Pentru mai multe resurse, nu uitați să consultați pagina noastră de ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10. Sau, dacă cereți, puteți baza oricând pe forurile noastre Windows 10 de la Windows Central pentru mai mult ajutor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here