Cum să vă accesați computerul de la distanță prin telefon mobil Windows 10 și Continuum

Continuum pentru Windows 10 Mobile este o caracteristică uimitoare care vă permite să vă transformați telefonul într-o experiență asemănătoare PC-ului. Cu toate acestea, sunteți limitate să utilizați numai aplicații universale. Ca atare, nu puteți utiliza aplicații concepute pentru versiunea anterioară a sistemului de operare în timp ce utilizați Continuum și, sigur, nu puteți instala Photoshop, Chrome sau alte aplicații desktop tradiționale de care este posibil să aveți nevoie pentru a finaliza munca. fie.

În mod logic, pentru mulți utilizatori, o soluție adecvată la această limitare ar fi utilizarea unei aplicații desktop la distanță pentru a avea acces la computer și aplicațiile lor principale. Din păcate, în acest moment, nu există o aplicație universală pe care să-l poată folosi cu continuu pentru a accesa la distanță un computer.

În prezent, Microsoft are o aplicație Desktop la distanță, dar funcționează doar pe desktop-ul sistemului de operare și Windows 10 Mobile, dar nu a fost actualizat de ceva timp, astfel nu puteți utiliza aplicația cu Continuum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși, compania a anunțat recent că o versiune universală pentru Desktop la distanță este în lucru, cu o previzualizare tehnică care va fi lansată foarte curând, încă rămâneți blocat să accesați numai aplicații universale utilizate Continuum. Astăzi, vom căuta o soluție alternativă pe care o poți folosi pentru a vă accesa computerul de la distanță, care este compatibil cu Continuum pentru telefoane.

Văzând că nu există aplicații universale desktop la distanță pentru care să puteți instala pe Windows 10 Mobile cu suport pentru Continuum, singura soluție rămasă este să găsiți o soluție care să folosească browserul web. Imediat, credeți că instrumentul popular TightVNC ar face șmecheria, dar aceasta și soluții similare necesită utilizarea Java sau a unui alt plugin, lucru pe care nu îl puteți utiliza în versiunea mobilă a Microsoft Edge.

Din fericire, există soluții desktop la distanță, cum ar fi Thinfinity Remote Desktop, care folosește HTML5, în loc de Java sau un alt fel de pluginuri pentru a vă conecta la distanță la computer folosind browser-ul dvs. web, ceea ce o face o soluție perfectă pentru a vă accesa computerul de la distanță în timpul utilizării. Continuum.

Re cumpărați, deși acesta este un software plătit, Cybel oferă o licență gratuită a instrumentului Thinfinity Remote Desktop pentru uz personal.

Descărcați instrumentul Thinfinity Remote Desktop

Accesarea computerului de la distanță prin Continuum pentru telefoane

  1. Odată ce ați descărcat instrumentul pe computer, continuați cu instalarea, care este destul de simplă, pur și simplu faceți dublu clic pe executabil și parcurgeți tipicul, următorul, următorul, următorul.

  2. După instalare, lansați Desktop la distanță Thinfinity pe computer, accesați General filă și asigurați-vă Partajarea ecranului este activat.

  3. Pe Comunicatii, puteți lăsa toate setările implicite, dar re cumpărați că veți folosi HTTPS si nu HTTP și numărul de port implicit.

  4. Pe Securitate, decideți ce tip de autentificare puteți să utilizați și să lăsați toate celelalte setări ca implicite.

  5. După ce totul este configurat, configurați Continuum pe telefon și deschideți Microsoft Edge pe ecranul mare.

  6. Pe browser-ul web sfat // urmați adresa IP a computerului dvs. și portul pe care l-ați alocat și apăsați introduce. De exemplu, //192.168.2.200:8081.
    Când ajungeți la pagina web cu un avertisment privind certificatul de securitate, faceți clic pe linkul „Continuați această pagină web (nu este recomandat)”.

  7. Apoi veți ajunge la portalul Thinfinity Remote Desktop. Acum, aici este partea dificilă, nu puteți stabili sau sesiune RDP, așa că nu puteți utiliza opțiunea „Desktop la distanță”, dar puteți folosi funcția de a partaja ecranului. Selectează Partajarea ecranului opțiunea, faceți clic Conectați.

  8. După ce vă introduceți datele de conectare, vă veți controla computerul, așa cum vedeți în capturarea ecranului de mai jos.

Suplimentar

Dacă întâmpinați probleme la conectare, aceasta ar putea fi cauzată de firewall-ul dvs., ca atare, trebuie să vă asigurați că lăsați această aplicație să treacă prin adăugarea unei noi reguli. În cazul în care utilizați paravanul de protecție Windows, deschideți Panoul de control și accesați Windows Firewall > Aplicații permise, clic Permite o altă aplicație, caută subțirerea.Desktop la distanță.Stație de lucru.exe, și permiteți-l prin rețea.

Dacă poți să accesezi computerul în afara rețelei locale, utilizând o conexiune la internet, trebuie să configurați și redirecționarea portului pe router pentru computerul pe care să încercați să îl accesați. (Consultați site-ul web de asistență al producătorului routerului pentru mai multe informații.)

Asta e tot oameni buni!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here