Cum să reamințiți un mesaj de e-mail trimis în Outlook

Am fost cu toții acolo. Ai avut o zi proastă

poate o săptămână (sau un an) proastă. Nu ai mai putut suporta. Poate ai avut prea multe sticle... sifon și apoi a lansat un mesaj urât către șeful tău sau către un client. Poate că ați uitat să includă un atașament important sau nu ați efectuat verificarea ortografică, iar mesajul dvs. a fost plin de erori gramaticale din școala elementară.

Indiferent de motiv, trebuie să vă amintiți un mesaj de e-mail pe care l-ați trimis trimis Outlook. Din păcate, spre a primi de e-mail obișnuiți, care fac foarte simplu să „anulați” sau „anulați” mesajele de e-mail trimise rapid, cum ar fi Gmail, procesul este puțin mai complicat în Outlook. Cu toate acestea, nu este imposibil să reamintiți un e-mail trimis utilizând Outlook, cel puțin nu puteți bifa următoarea caz:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • Folosiți Outlook 2016 pentru Windows. (În prezent, nu există nicio funcție de retragere a mesajelor disponibile în Outlook pentru Mac.)
 • Contul dvs. de e-mail Outlook este conectat la un server Microsoft Exchange.
 • Mesajul pe care să vă ajute să-l reamintiți a fost trimis unei persoane din organizația dvs. îngrijește și Outlook și este, de asemenea, conectată la Exchange.
 • Destinatarul nu a citit mesajul pe care sa-l reaminti.

Cu alte cuvinte, nu toți cei care folosesc Outlook pentru e-mail pot aminti mesajele trimise. Dacă îndeplinesc toate cerințele de mai sus, iată cum să anulezi trimiterea unui mesaj.

Cum să reamintești un mesaj de e-mail Outlook

 1. În Outlook Acasă filă, faceți clic Obiecte trimise în coloana verticală de-a lungul părții stângi a programului.

 2. Faceți clic pentru a deschide mesajul pe care doriți să-l reaminți. (De fapt, trebuie să deschideți mesajul pentru a-l reaminti. Evidențierea mesajului nu este suficientă.)
 3. Mesajul trimis se va deschide în Outlook Mesaj fila. De acolo, navigați la Mutare secțiunea acelei fișiere și faceți clic Acțiuni.

 4. Clic Amințiți-vă acest mesaj.

  • Următoarea casetă pop-up oferă două opțiuni: Ștergeți copiile necitite ale acestui mesaj si Ștergeți copiile necitite și înlocuiți-le cu un mesaj nou.
  • De asemenea, puteți bifa caseta pentru Spuneți-mi dacă rechemarea reușește sau eșuează pentru fiecare destinatar dacă puteți detalii despre succesul sau eșecul încercării dvs. de rechemare.
 5. Dacă doar să ștergeți mesajul trimis și nu să trimiteți un înlocuitor, completați cercul de lângă Ștergeți copiile necitite ale acestui mesaj și lovit Bine.

 6. Dacă trebuie să amintiți mesajul trimis și să trimiteți un alt mesaj de înlocuire, completați cercul de lângă Ștergeți copiile necitite și înlocuiți-le cu un mesaj nou și lovit Bine.

  • Apare o nouă eatră de mesaj care conține textul din mesajul pe care îl poți îngriji și să reapelezi să îl retrimite. Ar trebui să faceți orice modificări dorite în corpul e-mailului și apoi să apăsați Trimite.

Notă: Acest sistem nu este impecabil și în funcție de setările specifice Outlook ale destinatarului și dacă au citit sau nu mesajul original sau mesajul de înlocuire, este posibil să vă rechemarea. să nu aibă succes. Dar merită încercat, corect?

Unii primiți e-mail, cum ar fi Gmail, nu acceptă mesajul de rechemare al Outlook, dar puteți utiliza în continuare funcția pentru a trimite solicitări. Sincer, asta ar putea fi și mai jignitor

Pentru mai multe instrucțiuni și tutoriale pentru Outlook și Office 365, citiți:

 • Cum să stăpânești răspunsurile automate în afara biroului Outlook
 • Nu ratați niciodată un mesaj important cu e-mailul Outlook cu coduri de culoare
 • Cum să creați o semnătură de e-mail personalizată Outlook
 • Microsoft Office 101: Ajutor, instrucțiuni și tutoriale

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here