Cum să citești cărți Kindle folosind nou-ul Microsoft Edge pentru Windows 10

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Serviciul Amazon eBook Kindle a fost mult timp tratat ca un cetățean de clasa a două pe Windows. De câțiva ani, a existat o aplicație Store pentru dispozitivele cu Windows 8, dar aceasta a fost retrasă în octombrie 2016. Există, de asemenea, o aplicație desktop „clasică”, dar a fost critică ca fiind lentă și neplăcută.

Din fericire, există o soluție simplă care funcționează mai bine decât se așteaptă în noul browser Microsoft Edge: Kindle Cloud Reader.

Iată cum funcționează și cum să-l obțineți.

Kindle Cloud Reader: Ce este?

Sursa: Windows CentralAplicația Kindle Cloud Reader instalată pe Windows 10, inclusiv o pictogramă din bara de activitate.

Kindle Cloud Reader de la Amazon este, în esență, o aplicație web simplă care accesează biblioteca dvs. Aprinde. Este lansat oficial ca plugin de browser pentru Google Chrome (această extinsă, totuși, nu funcționează în noul Edge din orice motiv).

Aplicația web vă oferă acces la toate cărțile dvs. Kindle online și oferă multe setări și funcții, inclusiv:

 • Personalizați-vă experiența de lectură alegând dimensiunea fontului, culoarea textului, culoarea de fundal, numărul de coloane de lectură și multe altele
 • Creați și editați note, evidențieri și marcaje
 • Tehnologia Whispersync sincronizează automat cea mai îndepărtată pagină citită, notele și marcajele pe dispozitiv, astfel încât în ​​browser și să poată începe să citiți unde ați rămas pe Kindle sau pe orice dispozitiv cu aplicația Kindle instalată
 • Căutați în interiorul cărții pentru a găsi un subiect, o secțiune pe care să vă îngrijiți de persoana să o revizuiți
 • Căutați definițiile cuvintelor și ascultați cum sunt pronunțate (disponibil numai pentru engleză)
 • Cumpărați din Magazinul Kindle milioane de cărți Kindle, inclusiv versiuni noi și cele mai bine vândute
 • Cartea dvs. actuală este disponibilă automată pentru utilizare offline și puteți alege oricând să salvați o carte pentru a o citi offline
 • Primiți actualizări automate de software fără a fi nevoie să descărcați software-ul nou

Dar, într-adevăr, cele mai semnificative și utile caracteristici se reduc la trei lucruri: (1) Suport pentru citire offline, (2) Modul întunecat și (3) Modul Portret.

Kindle Cloud Reader: Cum să îl obțineți

Instalarea Kindle Cloud Reader în noul browser este simplă și este aceeași Edge pentru instalarea oricărui site web ca aplicație, inclusiv Disney+.

Notă: poate să poată trece pe lista al orașului.amazon.com în orice extensie de blocare a reclamelor pe care o utilizați. În caz contrar, este posibil ca biblioteca dvs. Kindle să nu se afișeze corect. Același lucru este valabil și pentru extensia Night Eye.

 1. Navigați pentru a citi.amazon.com în noul browser Edge.

 2. Conectați-vă la contul dvs. Amazon.

 3. Selectați meniul browserului '

  ' în colțul din dreapta sus în Edge.

 4. Navigheaza catre Aplicații, și selectați Instalați acest site ca aplicație.

  Sursa: Windows Central

 5. Denumiți aplicația dacă există și apăsați Instalare.

  Sursa: Windows Central

„Aplicația” Kindle Cloud Reader se va afișa acum în meniul aplicației Windows 10 așa cum era de așteptat. De acolo, puteți face clic dreapta pe pentru a fixa meniul Start sau puteți trimite în bara de activități pentru acces rapid. Făcând clic dreapta pe pictogramă, vă permiteți, de asemenea, să dezinstalați „plicația” dacă nu mai aveți nevoie de ea.

Acum aveți o aplicație de citire Kindle!

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Utilizarea aplicației Kindle Reader pe Windows 10 și Microsoft Edge este destul de bună. Deoarece este o comandă rapidă web, ocupă doar câțiva kiloocteți de informații (față de 54 MB .program de instalare exe pentru cititorul desktop).

Pentru a descărca cărțile pentru a le utiliza offline, faceți clic pe dreapta pe orice carte și selectați Descarcați și fixați din meniu. Cărțile dvs. vor fi plasate într-o filă separată numită „Descărcate”, care poate fi accesată când computerul este în modul Avion (cărțile vă vor sincroniza poziția de lectură atunci când sunteți din nou online).

Sursa: Windows CentralCum să descărcați o carte pentru citire offline.

Există limitări pentru aplicația Kindle Cloud Reader. În mod expres, suportul tactil este limitat în mare parte la mersul înainte și înapoi în carte (întoarcerea paginii). Deși există funcții avansate pentru reacția fonturilor și luarea de note, va trebui să utilizați indicatorul tastaturii și al mouse-ului pentru a face acele modificări. De asemenea, nu pare să existe o modalitate de a face ecran complet, așa că veți vedea bara activității Windows.*

*Corectare: După cum sa menționat în comentarii, puteți face pe ecran complet. Pur și simplu „atingeți cele trei puncte de pe bara de activitate din colțul din dreapta sus, iar meniul drop-down are săgeată dublă pentru a declanșa ecranul complet. Pentru a ieși din ecranul complet prin atingere, trebuie doar să apăsați în mijlocul paginii și să obțineți degetul acolo până când un X într-un cerc scade din partea de sus, apăsați-l și ieșiți din ecranul complet.„Mulțumesc, bigbradbad, pentru pont!

Sursa: Windows Central Cum arată o carte electronică Kindle folosind Cloud Reader din Edge cație.

În general, utilizați Kindle Cloud Reader pe Surface Pro X și Surface Go a fost destul de satisfăcătoare. Aruncarea cititorului în modul întunecat și atingerea pictogramei fixate este rapidă, iar „aplicația” este destul de fluidă.

Deși prefera totuși ca Amazon să creeze o aplicație adecvată, cu suport pentru cerneală și Microsoft Store, aceasta este o alternativă de încredere pentru că nu doresc să-și tragă un cititor Kindle (sau să uite să împacheteze unul).

O alegere uriașă

Microsoft Edge (nou)

Noua versiune Edge de la Microsoft este o reconstrucție completă cu funcții noi, performanțe mai bune și suport multiplatform. Descărcați astăzi!

 • Descarcă Microsoft Edge

Microsoft Edge este disponibil acum pe Windows 7, Windows 8, Windows 10 și macOS. Microsoft Edge este disponibil și pe Android și iOS.

Citiri suplimentare și informații despre Edge

 • Cum să începeți să utilizați Microsoft Edge Chromium pe Windows 10
 • Revizuirea Microsoft Edge pe Mac: în timp, un concurent Safari demn
 • Cinci moduri de a remedia probleme comune cu Microsoft Edge Chromium
 • Microsoft Edge pentru Surface Pro X (ARM64) este acum disponibil

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here