Cum să comutați rapid controlerele Xbox Series X|S între dispozitivele Bluetooth și Xbox Wireless

Sursa: Windows Central

Indiferent dacă folosești controlul Xbox preferat cu computerul tău sau îl conectezi la telefon pentru a-l folosi cu Xbox Cloud Gaming, schimbarea între dispozitivul poate fi, cel puțin, iritant.

Pe computer, puteți utiliza un dongle oficial Xbox Wireless pentru a conecta un controler fără a utiliza Bluetooth. Pe dispozitivele mobile, puteți folosi cabluri USB-C pe Android, dar de multe ori este mai convenabil să utilizați doar Bluetooth. Dacă comutați între un semnal Xbox Wireless și puteți crede că aveți nevoie de reîmperecherea controlului de fiecare dată prin Bluetooth. Din fericire, de fapt nu este cazul.

Iată un truc rapid pentru a schimba rapid cel mai bun controler Xbox între semnalele Xbox Wireless și Bluetooth din mers.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Comutați un controler Xbox între Bluetooth și Xbox Wireless

Sursa: Windows Central

Pe noile controlere Xbox Series X și Xbox Series S, acestea au capacitatea de a memora dispozitivele anterioare cu care au fost sincronizate. Comutarea între semnale este relativ ușoară și necesită doar câțiva pași. În primul rând, asigurați-vă că ați sincronizat corect controlerele Xbox. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, consultați acest ghid: Cum să asociați un controler wireless Xbox Bluetooth pentru Xbox One, mobil sau PC.

Notă: Acestea funcționează numai cu controlul Xbox Series S|X mai noi. Controlerele mai vechi, inclusiv controlul Xbox Elite Series 2, nu trebuie să accepte pe deplin această funcție.

 1. După ce ați asociat controlerul cu cele două dispozitive principale pe care să le utilizați, puteți atingeți de două ori butonul de sincronizare pentru a reveni la cel mai recent dispozitiv wireless Xbox la care a fost conectat controlerul. Butonul de sincronizare este situat în partea de sus a controlerului Xbox.
 2. daca tu Țineți apăsat sincronizare timp de 2-3 secunde și eliberați va clipi de două ori, apoi va reaminti dispozitivul Bluetooth anterior la care a fost conectat.
 3. Dacă puteți să vă asociați cu un dispozitiv nou obține apăsat butonul de sincronizare timp de 4-6 secunde, va clipi continuu si va deveni disponibil pentru asociere.
 4. Recumpărați că, dacă încercați să mutați controlul pe un nou dispozitiv Bluetooth, ar putea merita să eliminați lista de dispozitive Bluetooth asociate înainte de a face acest lucru, pe dispozitivul anterior.
 5. Pe Android, apasa prelungita pictograma Bluetooth din centrul dvs. de acțiuni pentru a accesa setările Bluetooth și pentru a deconecta dispozitivele.
 6. Pe Windows 10, tastați Bluetooth direct în meniul Start pentru a accesa Bluetooth și alte dispozitive meniul de setări. De aici, puteți selecta dispozitivul Bluetooth și apoi apăsați Indepartati dispozitivul pentru a le deconecta.

Notă: Încă un sfat pro. Dacă utilizați un controler Xbox pe un dispozitiv non-Xbox, cum ar fi un telefon sau un computer, puteți apăsa lung butonul alb Xbox (cunoscut și ca butonul Nexus) timp de 8-10 secunde pentru a opri controlor.

rechema doar un dispozitiv Bluetooth și un dispozitiv wireless Xbox utilizat. Dacă puteți să-l asociați cu un dispozitiv nou, va trebui să eliminați dispozitivul din setările Bluetooth ale tabletei, PC-ului sau telefonului mobil înainte de a vă muta. Xbox-ul tău va uita automat controlerele anterioare odată ce le-ai asociat cu noua Xbox.

Cel mai recent controler Xbox

Controler wireless Xbox Series X|S

Comutare rapidă

Comutați rapid și ușor între controlele Xbox cea mai recentă versiune a acestui legendar gamepad de la Microsoft.

 • De la 55 USD la Microsoft
 • De la 54 USD la Walmart
 • De la 60 USD la Best Buy

Cel mai bun controler Xbox

Controler Xbox Elite Seria 2

Probabil cel mai bun controler făcut vreodată.

Controlerul Xbox Elite Series 2 este o versiune extinsă a controlerului Xbox standard. Deși nu pare să accepte comutarea rapidă pe care o fac controlerele mai moderne, caracteristicile suplimentare îl fac indiferente utilă,.

 • 180 USD la Microsoft
 • 179 USD la Walmart
 • 180 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here