Cum să joci God of War pe PC

Sursa: Sony Interactive Entertainment

Sony Santa Monica este una dintre cele mai prestigioase echipe de la Sony Worldwide Studios, cu titlul studioului din 2018, God of War, apreciat pe scară largă drept unul dintre cele mai bune jocuri PS4 disponibile. Deși a mai fost pe serviciul de streaming de jocuri de la Sony PlayStation Now, a fost doar pentru o perioadă limitată.

Jocul s-a întors acum aparent definitiv, ceea ce înseamnă că poți juca tehnic God of War pe PC, dacă sunteți dispus să-l transmiteți în flux. Acest lucru este util în special pentru oricine nu deține sau consola PS4 sau PS5 în acest moment.

Sony a început să poarte unele dintre jocurile sale primare pe PC, cum ar fi Horizon Zero Dawn și Days Gone, dar God of War nu este încă unul dintre aceste jocuri. Între timp, dacă puteți să îl puteți juca pe PC, va trebui să jucați un abonament PlayStation Now. Acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru, având în vedere că God of War Ragnarok a fost amânat și în prezent acest program să sosească în 2022.

Dacă nu sunteți familiarizat cu evenimentele din jocurile anterioare din franciză sau nevoie doar de actualizare, puteți consulta cronologia noastră God of War pentru povestea completă până acum.

Cum să joci God of War pe PC

Înainte de a vă configura, re cumpărați computerul dvs. trebuie să îndeplinească unele specificații recomandate. Este recomandat ai cel putin 3.CPU Intel i3 de 5 GHz sau un procesor de 3.CPU AMD A10 de 8GHz, cel putin 2 GB RAM, pe care o va avea orice computer modern și o conexiune la internet de 5 Mbps sau mai mare. O conexiune la internet de 15 Mbps sau mai mare va asigura o experiență mai fluidă.

 1. Accesați pagina oficială PlayStation Now pentru PC chiar aici.
 2. Descarca aplicația pentru PC.

  Sursa: Windows Central

 3. Conecteaza un controler DualShock 4 prin USB.
 4. Dacă nu aveți un cont PlayStation Network, va trebui fa unul aici.
 5. Atunci poti abonați-vă la PlayStation Now sau folosiți o singură căutare de încercare gratuită pentru a-l testa.
 6. Începeți să vă bucurați Jocuri PlayStation precum God of War pe PC!

Recumpărați că, din păcate, PlayStation Now pe PC nu acceptă prezentul în controlul DualSense, ceea ce înseamnă că, chiar dacă în următorii sunt adăugate jocuri native PS5, nu veți putea folosi feedback-ul haptic DualSense și funcționalitatea adaptivă.

O bibliotecă întreagă

PlayStation Now

Învățăți-vă în jocuri noi

Cu un abonament PlayStation Now, poți juca jocuri PS4 pe computer, atâta timp cât sunt de acord să le transmită în flux în loc de descarcări native.

 • De la 10 USD la Amazon
 • De la 25 USD la Best Buy
 • De la 25 USD la GameStop

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here