Cum să joci printre noi

Sursa: Innersloth

Among Us a luat cu asalt internetul și nu dă niciun semn că se oprește. Among Us este un joc de deducție socială, similar cu jocurile de societate precum Mafia și Werewolf. Până la 10 jucători lucrează împreună pentru îndeplinirea sarcinilor situate în jurul hărții. Captura? Unii membri ai echipajului nu sunt cine pretind ca sunt. Impostorii pândesc în umbră, cu unicul scop de a ucide pe toată lumea. Când un cadavru este găsit să se convoace o întâlnire de urgență, pentru a vă juca jucătorii trebuie să voteze pentru cine cred că ar putea fi impostorul.

Jocul poate părea simplu la început, dar sunt multe de învățat pentru a fi cel mai bun membru al echipajului sau cel mai bun impostor care poate fi. Iată cum să joc Among Us cât mai bine.

Cum să joci Among Us

 • Configurarea jocului
 • Cum să fii cel mai bun membru al echipajului
 • Cum să fii cel mai bun impostor
 • Timp de discuție
 • Hărțile
 • Misiunile

Ghiduri All Among Us

 • Cum să joci Among Us
 • Printre noi: cele mai bune sfaturi și trucuri
 • Cum să loviți și să interziceți jucătorii
 • Toate nivelurile în Among Us
 • Ghidul sarcinilor Skeld
 • Ghid de sarcini MIRA HQ
 • Ghid de sarcini Polus
 • Among Us acceptă jocul încrucișat?
 • Cum să crezi cel mai bun joc Among Us
 • Cum să configurați chatul vocal
 • Cum să fii cel mai bun impostor
 • Sfaturi pentru a găsi impostorul
 • În orice mod în care poți ucide un colegiu de echipaj
 • Jocuri personalizate în Among Us
 • Diferența dintre versiunile pentru PC și mobile ale Among Us
 • Diferența dintre versiunile plătite și cele gratuite ale Among Us
 • Cum să deblochezi pălăriile specifice sărbătorilor
 • Traducerea termenilor uzuali
 • Cum Among Us a devenit atât de popular
 • Cum să-ți personalizezi personajul

Configurarea jocului

Sursa: Android Central / Zackery Cuevas

Among Us vă permiteți să vă alăturați și să găzduiți jocuri și oferiți o mulțime de opțiuni de personalizare. Poate părea copleșitor la început, așa că este prima dată sau dacă încă încerci să înțelegi cum funcționează totul, folosește setările recomandate de joc. După ce ați înțeles cum funcționează jocul, încercați să utilizați aceste setări pentru a vă amesteca jocurile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să fii cel mai bun membru al echipajului

Sursa: Innersloth

Este mult mai mult pentru a fi cel mai bun membru al echipajului decât doar îndeplinirea sarcinilor.

Fii un participant activ — Nimănui nu-i place un jucător care este AFK sau rămâne tăcut pe tot jocul. Asigurați-vă că sunteți văzut alergând pe hartă și lucrând la sarcini. Dacă vă alți jucători văd lucrând, este mult mai puțin probabil să suspecteze că ești impostorul. În discuții, asigurați-vă că știți unde vă aflați, ce faceți și, dacă este posibil, asigurați-vă că aveți o sarcină pe care o puteți folosi pentru a vă dovedi nevinovăția.

Prietene sus — Dacă este suficientă încredere într-un alt membru al echipajului, oferiți-vă să vă asociați cu el. Acest lucru poate fi extrem de util dacă finalizați sau sarcină într-o zonă a hărții care este predispusă la crime, cum ar fi Camera electrică de pe Skeld.

Termină-ți sarcinile — Chiar dacă ești suficient de ghinionist, să fii ucis de un impostor, poți totuși să-ți ajuți echipa să obțină victoria prin îndeplinirea sarcinilor tale ca fantomă. Totuși, nu vei putea opri niciun sabotaj.

Cum să fii cel mai bun impostor

Sursa: Android Central / Zackery Cuevas

Dacă ești suficient de norocos (sau ghinionist) să fii impostor, să fie câteva modalități de a rămâne cu un pas înaintea oricăror detectivi amatori.

Amestecat — Cheia pentru a rămâne în viață și pentru a evita detectarea ca impostorului este să te amesteci. Încercați să nu vă plimbați fără scop, ci cu încredere în timp ce treceți de la o sarcină la alta. Le vei simula, așa că ține cont de poziția ta. Să fii văzut de alți jucători te ajuta să-ți construiești un alibi.

Fă o evadare rapidă — A ucide cu succes este un lucru, dar nu vrei să fii prins singur cu cadavrul. Utilizați orificiile de ventilație pentru a scăpa rapid și pentru a evita să fiți prins de alți membri ai echipajului.

Saboteaza in consecinta — Uneori puteți ucide tot echipajul fără să ridici un deget. Impostorii pot sabota anumite zone ale navei, cum ar fi camera O2 sau Reactorul și pot șterge instantaneu întregul echipaj dacă echipajul nu rezolvă problema suficient de repede. Imposterul poate, de asemenea, încuia ușile, ceea ce se poate dovedi util pentru a împiedica un rătăcit să scape. De asemenea, impostorii pot continua să saboteze ușile, chiar dacă au fost prinși și ejectați de echipaj.

Timp de discuție

Sursa: Android Central / Zackery Cuevas

Discuții au loc atunci când un cadavru este găsit sau când este convocată o întâlnire de urgență. Jucătorii au șansa de a arunca acuzații și de a se apăra împotriva altor membri ai echipajului. Deși este tentant să votați împotriva primelor persoane pe care să le suspectați, ar trebui să încercați să adune dovezi despre locația tuturor.

Dacă sunteți membru al echipajului, aflați unde a fost descoperit cadavrul și cine l-a descoperit. Ce făceau ei în zonă? Pot să-și dovedească nevinovăția? Impostorii ar trebui să ia notă și să participe și ei. Dacă cineva se apropie prea mult de adevăr, fă-l următoarea țintă.

Hărțile

Sursa: Android Central / Zackery Cuevas

În prezent, sunt disponibile trei hărți pentru Among Us. Să le înveți pe toate acestea esențială pentru supraviețuirea ta, indiferent dacă faci parte din echipajul unui impostor.

The Skeld — Tu și restul echipajului vă aflați pe o navă care străbate cosmosul cu viteză. Aceasta este probabil cea mai comună hartă pe care o veți întâlni în timp ce jucați online. Caracteristicile unice la acest nivel includ un sistem de securitate care permite membrilor echipajului să verifice unde se află echipajul.

MIRA HQ — Skeld-ul a aterizat și echipajul și-a construit un cartier general pe cer. Este cea mai mică hartă din joc, dar asta nu o face mai sigură. This hartă prezinta o mulțime de holuri lungi și o zonă de decontaminare care este un teren de ucidere perfect pentru un impostor. Fii cu ochii pe buștenii ușilor și monitorizează cine intră și cine nu iese.

Polus — Echipajul a stabilit tabăra de bază împotriva unui vulcan activ. Aceasta este cea mai mare din joc, ceea ce înseamnă mult spațiu pentru ucigaș. Atenție la sabotaj și ține cont de elemente vitale ale tuturor utilizând computerul de lângă Office. Dacă cineva este ucis pe ceasul tău, sună la întâlnire cât mai curând posibil.

Misiunile

Sursa: Android Central / Zackery Cuevas

Sarcinile vin în trei soiuri diferite:

 • Sarcini scurte necesită un singur pas sau foarte puțin efort.
 • Sarcini lungi au mai mulți pași, solicitând jucătorului jucătorului să aștepte o anumită perioadă de timp sau să se mute în diferite părți ale navei.
 • comune Sarcini sunt date prima coleg de echipaj.

Unele sarcini sunt unice pentru a lua pe care vă aflați. Există și sarcini vizuale, care vă pot dovedi nevinovăția altor jucători. Aflați mai multe despre fiecare sarcină găsită la fiecare nivel în ghidurile noastre pentru The Skeld, MIRA HQ și Polus.

Gata de joc

Gameplay-ul whodunit captivant, imaginile simple și fermecătoare ale jocului și disponibilitatea și accesibilitatea Among Us au făcut fani a milioane de jucători - destul de bun pentru un joc care a fost lansat în 2018. Among Us s-a consolidat ca unul dintre cele mai bune jocuri de petrecere disponibile și va fi siguranța unui succes la următoarea adunare.

Ai grijă în cine ai încredere

Printre noi

Nu fi prins

Among Us este un joc de petrecere fantastic, perfect cu prietenii. Lucrați împreună pentru a găsi impostorul sau ucideți-i pe toți dacă sunteți impostorul.

 • 5 USD pe Steam
 • Descărcare gratuită de pe Play Store
 • Descărcare gratuită de pe App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here