Cum să migrați de la vechiul telefon Windows la noul Lumia 950 sau Lumia 950 XL

Unul dintre puținele dezavantaje ale obținerii unui nou Windows Phone este nevoia de a migra toate aplicațiile, jocurile și setările vechiului telefon pe noi. Mulți vor ridica noul Lumia 950 sau Lumia 950 XL și procesul a devenit mult mai ușor mai ușor înainte.

Procesul nu mai este la fel de greoi precum era înainte, totul trebuind să fie reinstalat și configurat manual. Cu caracteristica Windows Phone Back-up, puteți crea un fișier de rezervare pentru toate jocurile, aplicațiile, conturile de e-mail, setările și mesajele text care pot fi ușor restaurate sau migrate pe noi. Windows Phone.

Pașii sunt simpli.

  • De pe vechiul Windows Phone (în cazul meu, Lumia 830), accesați setările și derulați în jos la secțiunea Actualizare+Backup a setărilor.
  • Aici puteți alege ceea ce faceți backup. Deci aplicați cele mai recente fișiere disponibile, mergeți mai departe și atingeți+Setări și Mesaje text pentru a face o copie a rezervării.
  • Imaginile au opțiunea de a fi salvat pe OneDrive și accesibile din nou Windows Phone. Personal, îmi stochez imaginile pe cardul microSD și pur și simplu îmi mută cardul de la telefon la telefon.

După ce ați creat un fișier de rezervare recent pentru Aplicații+Setări și/sau Mesaje text, continuați și începeți configurarea inițială pentru noul Windows Phone. La un moment dat, veți fi întrebat dacă, să restaurați un fișier de rezerva anterior Windows Phone. Tot ce este necesar este să vă alegeți fișierul, să atingeți OK și să vă relaxați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Restaurarea va ajusta noile setări Windows Phone pentru a se potrivi cât mai bine cu vechiul Windows Phone. Recumpărați unele dintre setările de pe vechiul telefon ar putea să nu fie transferate pe telefonul Windows 10. Același lucru este posibil cu vechile aplicații și jocuri.

Reinstalarea va dura puțin timp, dar este mult mai ușor decât să găsești aplicația în Windows Phone Store și să reinstalezi manual lucrurile câte o aplicație.

Lectură suplimentară

  • Pregătire pentru Lumia 950 și Lumia 950 XL: USB tip C - Ce este și ce să cumpărați
  • Pregătiți pentru Lumia 950 și Lumia 950 XL: obțineți cel mai bun card microSD
  • Revizuirea Microsoft Lumia 950
  • Microsoft Lumia 950 XL primele impresii și unboxing

Forumuri de asistență și ajutor

Doriți să discutați despre Lumia 950 și Lumia 950 XL? Accesați forumurile noastre și întrebați ceilalți ce cred să obțineți ajutor și sfaturi pentru noul dvs. telefon!

  • Forumuri Microsoft Lumia 950 la Windows Central
  • Forumuri Microsoft Lumia 950 XL la Windows Central

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here