Cum să stăpânești setările Zoom în Word 2016 pentru Windows

Când începeți prima dată cu Word, toate documentele dvs., noi și vechi, se deschid la setările implicite de vizualizare ale aplicației: Aspect de imprimare la Zoom 100%. Dacă utilizați un afișaj extern mare sau pur simplu nu cumva să fiți nevoit să vă mijiți pagina, poate să mărească. Sau, dacă aveți mici supervizare sau, dintr-un motiv ciudat, loc să lucrați pe pagini, puteți, de asemenea, să micșorați în consecință.

Opțiunile de vizualizare ale Word vă permit să măriți paginile, astfel încât documentele în sine devin mai mari sau mai mici și puteți încadra mai multe pagini într-un singur ecran pentru o navigare mai eficientă. Trebuie să re cumpărați, totuși, că mărirea este diferită de simplă creștere sau scădere a dimensiunii fontului. Pentru mai multe detalii despre cum să personalizați setările fontului Word, citiți:

Cum să schimbați valorile implicite ale fontului în Microsoft Word 2016 pentru Windows

Din păcate, Microsoft nu vă permite să prezentați să modificați sau să salvați valorile implicite la nivelul de Zoom. Cu toate acestea, Word „își amintește” aceste setări, așa că orice documente nu pe care le-ai creat să deschizi ar trebui să se afișeze cu setările de vizualizare și zoom să utilizeze ultima dată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată cum să stăpânești opțiunile de vizualizare și zoom ale Word 2016.

Cum să măriți sau să micșorați un document Word

Mărirea și micșorarea documentelor Word este ușoară.

 1. pur și simplu să trageți glisor orizontal în colțul din dreapta jos al afișajului spre stânga și semnul minus pentru a micșora dimensiunea paginii sau trageți glisorul spre dreapta spre semnul plus pentru ao mări.

 2. Apasă pe Vedere fila din partea de sus a ecranului Word.

 3. În a treia casetă din stânga, etichetată Zoom, apasă pe lupă pentru a deschide o casetă pop-up, apoi alegeți procentajul de Zoom specific dorit.

Word oferă, de, o serie de moduri avansate de a vizualiza paginile documentului. De exemplu, Modul Citire afișează două pagini una lângă alta, ca într-o carte, cu comenzi de navigare orizontale. Cuvinte Aspect Web afișează textul documentului într-o pagină lungă, cum ar fi pe pagina web, pe care să poți derula în jos pentru a o vizualiza.

Cum să stăpânești setările avansate de vizualizare și zoom ale Word

 1. Pentru a comuta Modul Citire activați și dezactivați, faceți clic pe pictograma din stânga glisorului Zoom din colțul din dreapta jos al ecranului Word. Arată ca o carte deschisă.

 2. Pentru a comuta Aspect Web activați și dezactivați, faceți clic pe pictograma din stânga imediată a glisorului Zoom din colțul din dreapta jos al ecranului Word. Arată ca un document în spatele unui glob minuscul.

De asemenea, puteți personaliza nivelurile de zoom ale Word alte opțiuni de vizualizare.

 1. Faceți clic fie pe lupă în caseta Zoom din fila Vizualizare din partea de sus a ecranului Word sau procentul de lângă glisorul Zoom din colțul din dreapta jos al afișajului, pentru a deschide caseta pop-up Setări Zoom.

 2. În caseta de setări Zoom, selectați Lățimea paginii opțiunea de a face Word zoom automat pentru a găsi procentul de zoom care se potrivește cel mai bine unei pagini întregi la lățimea afișajului, indiferent de dimensiunea acesteia.
 3. Alege Lățimea textului opțiunea de a face Word să facă zoom automat pentru a găsi un procent de zoom care se potrivește cel mai bine cu lățimea completă a textului de pe pagină pe afișajul dvs.
 4. Alege Întreaga pagină opțiunea de a face Word zoom automat pentru a găsi procentul maxim de zoom la care puteți vizualiza o pagină întreagă, de sus în jos, fără a derula. Aceasta înseamnă de obicei paginile mai mici.
 5. În cele din urmă, cel Multe pagini opțiunile vă permiteți să vizualizați mai multe pagini de document pe un singur ecran, în rânduri, deși documentele sunt adesea destul de mici. Și puteți personaliza opțiunea de a afișa pagini într-un număr de formații diferite, cum ar fi 1x4 (înălțimea unui document cu lățimea a patru documente, pentru a se potrivi cu afișajul dvs.), 1x3, 1x2 și 1x1 sau 2x4 (două rânduri). de documente înalte cu lățimea de patru documente, pentru a se potrivi cu afișajul dvs.), 2x3, 2x2 și 2x1.

 6. Pentru a activa Multe pagini setați și alegeți formația dvs., selectați cercul de lângă opțiune și apoi faceți clic pe pictogramă (pare un vechi afișaj cu raze catodice) în caseta pop-up Setări Zoom. Va apărea sau altă suprapunere care vă permite să alegeți formația preferată.

Pentru a dezactiva oricare dintre opțiunile de vizualizare enumerate mai sus, schimbați pur și simplu procentajul de zoom folosit slide-ul din partea dreaptă jos a ecranului Word sau caseta Zoom din fila Vizualizare Words.

Pentru mai multe resurse conexe, consultați:

 • Cum să omiteți ecranul Start în Microsoft Word 2016 pentru Windows
 • Office 365 vs. Office 2016: pe care ar trebui să-l cumpărați?
 • Vedeți toate opțiunile de abonament Office 365 pe Microsoft.com

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here