Cum să vă alăturați betas-ului pentru Minecraft: Bedrock Edition

Sursa: Windows Central

De la naștere, Minecraft a fost binecuvântat cu o creștere neîncetată în jocul frumos și pozitiv masiv care este astăzi. Minecraft încă nu sa diminuat și, de fapt, plănuiește sau grămadă de actualizări pentru a adăuga albine, noi mecanici și mafiote Nether și multe altele. Din fericire, există de fapt o modalitate de a intra în acțiunea cu câteva câteva săptămâni sau chiar luni înainte ca publicul larg să vadă actualizări: aderând la beta pentru Minecraft.

Mojang oferă în prezent trei canale beta diferite la care vă puteți alătura pentru ediția Bedrock a Minecraft. Copiile digitale ale Minecraft pe dispozitivele Xbox, Windows 10 și Android sunt toate eligibile pentru nebunătăți experimentale. iOS și alte copii ale Bedrock Edition nu sunt capabili să se alăture Beta în acest moment, iar ediția PS4 a Minecraft nu este, din păcate, Bedrock Edition, așa că pierde și ea. Vom detalia pas cu pas modul în care vă puteți rezerva (și renunța) la toate versiunile beta Bedrock Edition.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să vă alăturați Xbox și Windows 10 beta

Sursa: Windows Central

Deoarece platforma Xbox One Windows 10 au multe asemănări, Microsoft s-a hotărât să facă astfel de procese de apărare și de beta în program. Procesul este într-adevăr la fel de simplu ca instalarea unei aplicații și clic pe câteva butoane. Recupărați că trebuie să cumpărați Minecraft pentru a vă alătura programului beta. Pe Xbox, trebuie să deții versiunea digitală a Minecraft. Versiunea discului nu va funcționa.

 1. Primul lucru pe care vei dori să-l faci este găsiți aplicația Xbox Insider Hub din Microsoft Store. poate fi să utilizați linkurile menționate mai sus, fie pur și simplu să căutați în Magazin (probabil mai ușor pe Xbox).

  Sursa: Windows Central

 2. După ce l-ați găsit în Microsoft Store, veți dori instalați-l pe Xbox sau PC.

  Sursa: Windows Central

 3. E timpul să lansăm Aplicația Xbox Insider Hub. face acest lucru direct din magazin sau puteți găsi în aplicațiile instalate.
 4. În meniul de hamburgeri din partea stângă, există două opțiuni. ==Faceți clic pe **Conținut din interior. Ar trebui să vedeți o colecție de diferite programe la care vă puteți alătura, de la Jocuri, Aplicații și Sistem.

  Sursa: Windows Central

 5. Faceți clic pe pe Minecraft sub secțiunea Jocuri. Aici veți merge fie pentru a vă vărsat, fie pentru a vă anula reacția din versiunea beta.

  Sursa: Windows Central

 6. Apasă pe Administra butonul. Ar trebui să vedeți două ramuri diferite pe care le puteți alege. Nu este cea mai dificilă decizie din lume, pentru că fie vrei să fii în beta, fie nu vrei.

  Sursa: Windows Central

 7. După ce ați ales ramura dorită, Minecraft se va actualiza automat la versiunea beta actuală. Doar stați pe spate și așteptați!

Cum să vă alăturați versiunea beta Android

Celălalt program beta disponibil tuturor fanilor Minecraft interesați se află pe platforma Android. Desigur, aceasta este o platformă mobilă, așa că această versiune de Minecraft este cea mai potrivită pentru telefonul dvs., dar pentru că este ediția Bedrock, nu pierde nicio funcție. Ca și înainte, trebuie să obțineți deja această versiune de Minecraft pentru a vă alătura. Cum te înscrii la beta pentru Android? Citiți mai departe pentru a afla.

 1. Instalare Minecraft pe Android. Google a făcut și mai ușor să se alăture la beta-urile jocurilor și aplicațiilor, punându-l chiar pe pagina de destinație a jocului sau a aplicației!

  Sursa: Windows Central

 2. Apasă pe Opțiunea „Alăturați-vă beta” pe pagina magazinului de aplicații Minecraft. Orice joc sau aplicație care are un program beta rulat prin Magazinul Google Play ar trebui să aibă această secțiune.
 3. Atingeți "A te alatura" pentru a începe procesul. Magazinul Google Play vă va confirma confirmarea. Asta înseamnă atingere "A te alatura" din nou.

  Sursa: Windows Central

 4. Poate dura câteva minute, dar odată ce v-ați alăturat programului beta Minecraft se va actualiza automat. Acum ești un tester beta, așa că bucură-te!

Ce altceva?

Sursa: Windows Central

Acum că v-ați alăturat beta, trebuie să vă vedeți câteva lucruri. Deoarece beta previzualizează funcții care nu sunt prezente în versiunile publice de Minecraft, va trebui să facă față unor limitări.

 • Beta nu poate vizita Tărâmurile. Nu vă veți putea alătura sau crea niciun tărâm cât timp sunteți în versiunea beta.
 • Multiplayer funcționează numai cu alții jucători beta. Deși poți să joci în continuare la jocurile prietenilor dvs., aceștia trebuie, de asemenea, să fie înscriși în versiunea beta.
 • Beta este, ei bine, o beta. Aceasta înseamnă că s-ar putea să întâmpinați erori, erori și funcții deteriorate în timpul explorarii.
 • Faceți backup pentru lumina voastre și creați altele noi. Este întotdeauna o idee bună să vă păstrați lumina normală și lumina beta separată și să vă faceți copii de rezervă pentru orice eventualitate.
 • vă să vă amintiți sau să renunțați la versiunea să fie în orice moment. Dacă doar să intrați puțin și să vedeți ce se întâmplă, apoi reveniți la programarea programată în mod obișnuit, nu este absolut nimic în neregulă cu asta. Minecraft face incredibil de ușor să mergi înainte și înapoi.

Asta e esenta. Beta-urile sunt destul de ușor de înscris și chiar mai ușor de bucurat. Nu va trece mult până când mai multe actualizări majore vor începe să apară în versiunile beta pentru Minecraft, cum ar fi viitoarea actualizare pentru albine.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here