Cum este durata de viață a bateriei Samsung Galaxy Book S?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cel mai bun raspuns: Samsung Galaxy Book S este capabil de aproximativ 23 de ore de utilizare înainte de a avea nevoie de o reîncărcare, potrivit Samsung, ceea ce este incredibil în comparație cu alte laptop-uri din clasa sa.

  • Ia-l pe al tău: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Microsoft)
  • De la sursă: Samsung Galaxy Book S (1.000 USD la Samsung)

Informații despre durata de viață a bateriei Samsung Galaxy Book S

În timp ce o mulțime de laptop-uri au în jur de 8-10 ore de viață a bateriei în zilele noastre, Galaxy Book S pretinde să aibă 23 de ore impresionante la o încărcare. Longevitatea stelară a bateriei poate fi atribuită procesorului ARM Snapdragon 8cx al dispozitivului. Oferă o putere echivalentă cu un proces Intel i5 de gamă medie, reducând în timp în mod semnificativ consumarea bateriei și permițând dispozitivele să dureze mai mult decât ar face-o în mod normal cu alte tipuri de procesare.

De ce ar trebui să obțineți un Samsung Galaxy Book S?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Pe lângă procesorul competent și care economisește baterie, există o mulțime de motive pentru a-ți găsi un Samsung Galaxy Book S. Vin la 0.96 kg și doar 11.Grosime de 8 mm, este absurd de ușor de purtat cu tine. Fără îndoială, este unul dintre cele mai puțin greoaie laptopuri existente.

În plus, are și un ecran tactil HD de 13 inchi, cu o acuratețe extraordinară a culorilor, difuzoare premium AKG echipate cu Dolby Atmos și porturi USB-C duble (nu Thunderbolt 3) care pot fi folosite pentru a transfera date și a încărca dispozitivul. simultan. Asociați toate acestea cu tastarea plăcută cu profilul redus de la Samsung Galaxy Book S și are un laptop mic grozav.

Dacă sunteți un fan la Windows Hello, sistemul de securitate biometric la Windows 10, Samsung Galaxy Book S este parțial compatibil și cu acesta. Deși nu funcționează cu recunoașterea facială, dispozitivul vine cu un cititor de amprentă pe care îl poți utiliza cu Windows Hello. Acest lucru vă va permite să păstrați dispozitivul de siguranță de persoane care altfel ar putea să vă spioneze activitățile de calcul în timp ce ați fost plecat sau nu vă uitați.

Putere de lunga durata

Samsung Galaxy Book S

Încărcare? Cine are nevoie?

Samsung Galaxy Book S are un design fantastic, ușor și o autonomie extremă de lungă a bateriei de 23 de ore. Acest lucru îl face un laptop grozav de luat cu tine în deplasare.

  • 1.000 USD la Samsung
  • 1.000 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here