Cum este durata de viață a bateriei Lenovo Yoga C930?

Cel mai bun raspuns: Laptopul convertibil Lenovo Yoga C930 are o baterie cu patru celule de 60 Wh, atât în ​​​​modelele 1080p (FHD) cât și 4K. Cu o rezoluție mai mică, vă puteți aștepta la aproximativ cinci ore de viață în timp ce transmiteți videoclipuri și la mai mult de nouă ori când vă ocupați de sarcini obișnuite. Cu un viewj 4K, aceste numere vor scădea, deși ar trebui să poată împinge viața pe toate zilele dacă îl folosești conservator.

Lenovo: Yoga C930 (1.162 USD+)

Ce afectează durata de viață a bateriei?

Hardware-ul din interior și afișajul laptopului dvs. vor afecta durata de viață a bateriei. În Yoga C930, fie a 8-a generație de procesare Intel Core i5, fie i7 din seria U (CPU) cu un punct de design termic (TDP) de 15 W, ceea ce înseamnă că ar trebui să consume aceeași cantitate de energie. Nu este disponibilă nicio opțiune grafică discretă (GPU), Intel UHD Graphics 620 integrat va oferi suficientă putere pentru jocuri ușoare, menținând în același timp consumul redus de baterie.

Diferența reală pe care o vei vedea în ceea ce privește durata de viață a bateriei va veni de la afișaj. Am revizuit modelul Yoga C930 FHD cu un procesor Core i7-8550U, 12 GB de RAM DDR4 și o unitate SSD de 256 GB și am primit aproximativ 5.5 ore în timp ce redați în mod constant videoclipuri cu luminozitate de 50%. Streaming-ul este o consumare relativ mare a bateriei, așa că atunci când sunt testat în timp ce nu desfășurăm sarcini obișnuite de productivitate, a durat destul de mult mai mult. Am văzut aproximativ nouă ore de utilizare constantă cu luminozitate de peste 50 la sută, suficient pentru a rezista o zi de lucru, astfel încât să puteți lăsa încărcătorul următor.

Modelul 4K va avea, fără îndoială, un timp îndepărtat de durata maximă de viață, dar dacă îl utilizați în mod conservator - men achiziționați luminozitatea ecranului scăzut și nu vă ocupați de sarcini intense - ar trebui să poată dura sau zi lucru fără nevoie. de o taxă. Ca un bonus suplimentar, Yoga C930 folosește un port USB-C mai degrabă decât o formă proprietară pentru încărcare, ceea ce înseamnă că poți găsi mai ușor o alternativă de încărcător potrivită dacă sunteți în sălbăticie fără propriul dvs.

Cât de repede se încarcă bateria din Yoga C930?

Yoga C930 este livrat cu un adaptor de 65 W care folosește portul Thunderbolt 3 pentru a încărca. Veți pierde utilizarea acelui port în timp ce laptopul se încarcă, dar veți obține un al doilea port Thunderbolt 3 pentru a compensa.

Laptopul are, de asemenea, capacități de încărcare rapidă, ceea ce înseamnă că nu veți fi oprit mult timp. De la moarte completă, am primit o rcare de aproximativ 50 la sută în mai puțin încă de 30 de minute. A doua jumătate a bateriei durează mai mult pentru a se încărca până la plin, dar în scurt timp, această caracteristică se va dovedi neprețuită.

Cum să obțineți o viață mai bună a bateriei cu Yoga C930

Deși bateria Yoga C930 ar trebui să ofere o zi întreagă de viață, în special de la modelul FHD, puteți încerca câteva trucuri pentru a o extinde. Configurarea și activarea bateriei economizorului nu va dura mult și va adăuga minute valoroase, plus puteți optimiza durata de viață a bateriei speciale pentru redarea videoclipurilor dacă intenționați să transmiteți o mulțime de conținut.

De asemenea, aveți opțiunea de a vă crea propriul plan de alimentare cu alocații specifice pentru a echilibra cel mai bine viața și performanța în funcție de ceea ce utilizați laptopul. În cele din urmă, puteți seta anumite aplicații să nu ruleze atunci când Yoga C930 nu este conectat.

Există sisteme de siguranță în laptopurile moderne care vor împiedica supraîncărcarea bateriei, dar păstrarea bateriei între 40 și 80 la sută și păstrarea ei rece ori de câte ori este posibil să garanteze cea mai bună viață pe termen lung.

Yoga C930 oferă o autonomie a bateriei pe toate zilele și încărcare rapidă

Dacă sunteți în căutarea unui Ultrabook modern, cu o durată de viață a bateriei de toată ziua, Yoga C930 vă veți oferi. Modelul FHD poate dura cu ușurință sau zi completă de lucru cu o singură încărcare, iar modelul 4K ar trebui să se descurce la fel de bine dacă este utilizat conservator. Încărcătorul de 65 W include aproximativ 50 la sută durata de viață a bateriei în 30 de minute, facilitând încărcarea și revenirea la lucru atunci când este în limitele unui termen limitat.

Alegerea noastră

Lenovo Yoga C930

Ultrabook convertibil premium

Yoga C930 are un set puternic de caracteristici premium, inclusiv balama bară de sunet, porturi Thunderbolt 3 duble, afișaj tactil și stilou activ încorporat. Bateria ține toată ziua, iar șasiul său din aluminiu este subțire și elegant.

  • 1.162 USD+ la Lenovo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here