Cum să resetați complet căștile wireless oficiale Xbox

Sursa: Windows Central

Setul cu cască fără fir Xbox este destul de grozav, oferind un set de funcții ambalat la un preț svelt. Având în vedere valoarea sa, este destul de ușor printre cele mai bune pentru Xbox One și cele mai bune pentru Xbox Series X, Series S și are un design foarte ergonomic, ceea ce face ușor de utilizat. În cea mai mare parte, cel puțin.

La fel ca multe căști fără fir, căștile fără fir Xbox vine cu firmware la bord care gestionează unele dintre caracteristicile căștilor. În scenarii rare, acest firmware se poate bloca sau chiar se poate deteriora, ceea ce poate cauza blocarea căștilor. Este posibil să efectuați sau resetare hardware a hardware-ului, ceea ce poate rezolva multe probleme legate de firmware. Dacă căștile dvs. s-au blocat și nu se pornesc, ar putea merita să încercați.

Opțiune de valoare

Căști wireless Xbox

Xbox Wireless întâlnește Bluetooth.

Dacă puteți să combinați Xbox Wireless cu conectivitate Bluetooth, căști fără fir Xbox de la Microsoft sunt opțiunea cea mai accesibilă și de mare valoare de pe piață.

  • 99 USD la Microsoft

Cum să resetați complet căștile wireless Xbox

Sursa: Windows Central

  1. Conectați cablul de încărcare USB-C inclus în căștile dvs.
  2. Poziționați-vă lângă o sursă de alimentare, cum ar fi un PC cu Windows 10 sau o consola Xbox. Nu conectați încă setul cu cască la o sursă de alimentare.
  3. Țineți apăsat simultan butonul de pornire și butonul de sunet al căștilor pe urechea stângă și apoi conectați rapid cablul USB-C la un computer Windows 10, sau priză sau consolă Xbox.
  4. Căștile ar trebui să se oprească daca hard resetarea are succes.
  5. Porniți din nou setul cu cască după aceea. Este posibil să fie nevoie să împerecheați din nou setul cu cască la consola sau la dispozitivul Bluetooth.

Notă: După efectuarea pașilor, este posibil să auziți un ton și să vedeți lumina de alimentare a căștilor pâlpâind alb și portocaliu. Dacă vedeți acest lucru, ați șters informațiile de asociere radio ale căștilor și ați efectuat incorect resetarea completă. În acest scenariu, încercați să urmați pașii din nou.

Acești pași ar trebui să șteargă căștile Xbox și, sperăm, să-l reia în starea de funcționare. Este posibil să trebuiască să treceți din nou prin procesul de asociere a căștilor wireless Xbox după ce ați finalizat sau resetare completă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here