Cum să introduceți biblioteca dvs. Muzică Google Play în Groove pe Windows 10

Dacă utilizați Windows 10 și puteți folosi toată muzica într-un singur loc, aplicația de muzică Groove este un loc bun pentru a fi. Am explicat cum să vă scoateți muzica din iTunes și în Groove, dar dacă folosiți Muzică Google Play?

Google nu are un player desktop pentru serviciul său de muzică, dar poți să scoți muzica de acolo și să o importe în Groove cu relativă ușurință. Fie că este muzică pe care ați încărcat-o în cloud sau ați cumpărat-o din magazinul Google, vă vom arăta cum să vă introduceți pe computerul cu Windows 10 și în biblioteca Groove.

Primul lucru de care aveți nevoie este aplicația Google Music Manager. Dacă v-ați încărcat propria muzică în cloud-ul Google înainte, o veți avea deja. Dacă aveți nevoie de el, luați-l din linkul de descărcare de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Descărcați aplicația Google Music Manager pentru Windows

Cu acest lucru instalat, va trebui să vă descărcați biblioteca de pe Google. În funcție de dimensiunea dvs. și de conexiunea dvs., probabil că puteți merge și bea o băutură caldă sau două în timp ce așteptați. Pentru a descărca biblioteca, urmați acești pași:

  • Deschide Google Play Music Manager
  • Selectați opțiunea de descărcare a bibliotecii
  • Selectați locația în care să descărcați. iTunes și folderul dvs. Muzică sunt cele două opțiuni de stoc, pentru oriunde altundeva selectați a treia opțiune.

Odată ce ați descărcat fișierele, pașii sunt la fel ca și importarea oricăror fișiere muzicale în Groove de pe computer. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți aplicației unde să găsească muzica.

  • Deschideți muzica Groove pe computer.
  • Faceți clic pe pictograma roată pentru a deschide „Setări."
  • Sub „Muzică pe acest computer” faceți clic pe „Alegeți unde căutăm muzică."
  • Faceți clic pe butonul "+" și navigați în folderul în care vă descărcați biblioteca.

Prin urmare, toată muzica pe care o are în cloud-ul Google va fi acum disponibilă offline, pe computer, în aplicația de muzică Groove.

Dacă puteți face un pas mai departe și să aveți muzica în cloud Google disponibilă pentru toate dispozitivele dvs., dar prin Groove/Xbox Music, adăugați-o în contul dvs. OneDrive. Avem un pas cu pas despre ceea ce trebuie să faceți la linkul de mai jos.

  • Cum să utilizați OneDrive cu muzica Groove

Pentru mai multe sfaturi pentru Windows 10, asigurați-vă că vizitați pagina noastră de ajutor dedicată

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here