Cum să obțineți actualizarea Windows 10 mai 2019 pe computer cât mai curând posibil

Presupunând că nu există erori majore de ultimă oră, se așteaptă ca Microsoft să înceapă să lanseze actualizarea Windows 10 mai 2019 (versiunea 1903) pe 21 mai 2019. Aceasta este să actualizeze caracteristicile disponibile pentru dispozitivele compatibile, care oferă o serie de apărare și câteva funcții noi pentru o experiență generală.

Deși această nouă versiune nu va schimba semnificativ modul în care utilizați Windows 10, ea introduce o listă de modificări incrementale și funcții noi, cum ar fi o adevărată temă ușoară a sistemului și „Stocare rezervată” pentru a minimiza impactul instalării actualizării.

Actualizarea din mai 2019 introduce, de asemenea, „Windows Sandbox” pentru a rula siguranța în aplicații care nu sunt de încredere, fără a vă pune dispozitivul în pericol. „Depanarea recomandată” vă va ajuta să vă mențin sistemul să funcționeze fără probleme, aplicând automat remedieri la problemele comune. Utilizatorii Windows 10 Home vor putea, în sfârșit, să întrerupă actualizările de calitate. Căutarea devine din nou o funcție independentă și acum poate căuta în întregul dispozitiv. Acum puteți lăsa sistemul să ajusteze automat orele active și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Similar versiuni anterioare, Windows 10 versiunea 1903 se va lansa treptat, instalat cu dispozitivele mai noi și apoi se va extinde mai larg. De obicei, majoritatea dispozitivelor vor primi actualizarea automată în primele câteva săptămâni, dar este de așteptat să dureze luni până când actualizarea caracteristicilor ajunge la toată lumea. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să mergeți mai departe, puteți oricând forța actualizarea manualului în cel puțin trei moduri diferite.

În acest ghid pentru Windows 10, vă prezentăm pașii pentru a descărca și instala actualizarea din mai 2019 (versiunea 1903) pe dispozitivul dvs.

 • Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 cu Windows Update
 • Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 cu Asistentul de actualizare
 • Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 cu Instrumentul de creare media

Important: Deși upgrade-ul este un proces nedistructiv, ar trebui să vă gândiți întotdeauna să creați sau o copie de rezervare temporară înainte de a face clic pe butonul Instalați, doar în cazul în care trebuie să anulați modificările dacă tâmpinați o problemă critică.

Mai multe despre Actualizarea din mai

Actualizare Windows 10 mai 2019

 • Revizuirea completă a actualizării Windows 10 mai 2019
 • Cum să obțineți actualizarea din mai 2019 cât mai curând posibil
 • Mai 2019 Actualizați probleme comune și cum să le remediați
 • Lista completă a modificărilor din Actualizarea din mai 2019
 • Toate resursele noastre de actualizare din mai 2019 într-un singur loc
 • Obțineți Windows 10 de la 139 USD la Microsoft

Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 folosind Windows Update

Cea mai sigură abordare pentru obținerea actualizării din mai 2019 este să așteptați când primiți notificarea că este disponibil pentru dispozitivul dvs. Cu toate acestea, dacă a trecut ceva timp și nu ați primit actualizarea, puteți face dispozitivul să facă upgrade. Utilizați Windows Update imediat ce este disponibil.

Pentru a face upgrade la versiunea 1903 utilizați Windows Update, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.
 2. Faceți clic pe pe Actualizare și securitate.
 3. Faceți clic pe pe Windows Update.
 4. Apasă pe Verifică pentru actualizări butonul.

 5. Apasă pe Descarcăți și instalați acum butonul, sub secțiunea Actualizare caracteristică la Windows 10, versiunea 1903.
 6. Apasă pe Raportați acum butonul după ce actualizarea a fost descărcată pe dispozitivul dvs.

După ce ați finalizat pașii, noua versiune se va descărca și se va instala automat, similar cu instalarea unei actualizări de calitate, cu diferența că va dura mai mult să se aplice.

Dacă utilizați Windows Update și dispozitivul dvs. nu vede actualizarea, ar putea exista un blocaj pe care Microsoft îl folosește, deoarece noua versiune încă nu este compatibilă cu configurația hardware sau software.

Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 Utilizarea Asistentului de actualizare

Dacă dispozitivul dvs. este compatibil cu noua actualizare a caracteristicilor, dar probleme cu Windows Update, puteți utiliza instrumentul Update Assistant pentru a instala actualizarea Windows 10 mai 2019 pe computer.

Pentru a instala noua versiune de Windows 10

 1. Deschide asta Suport Microsoft site-ul web.
 2. Apasă pe Actualizează acum butonul.
 3. Faceți dublu clic pe Upgrade Windows10 fişier pentru a lansa asistentul.
 4. Apasă pe Actualizează acum butonul.

 5. Apasă pe Următorul butonul.
 6. Apasă pe Raportați acum butonul.

După ce finalizați acești pași, experiența Asistentului de actualizare a fișierelor necesare și a instalației versiunea 1903, păstrează datele, aplicațiile și majoritatea setărilor dvs. Utilizarea acestor metode poate dura sau mai mult, în funcționarea conexiunii la internet și a configurației hardware.

Cum să descărcați actualizarea Windows 10 mai 2019 utilizând Media Creation Tool

Ca alternativă, puteți, de asemenea, să efectuați sau să actualizați la loc sau să instalați curată a actualizărilor Windows 10 mai 2019 utilizând Instrumentul de creare media Microsoft.

Odată ce instrumentul primește actualizarea pentru a sprijini noua versiune, poți instala actualizarea caracteristicii urmând acești pași:

 1. Deschide asta Suport Microsoft site-ul web.
 2. Apasă pe Descarcăți instrumentul acum butonul.
 3. Faceți dublu clic pe MediaCreationTool1903.exe fişier pentru a începe procesul de actualizare în loc.
 4. Apasă pe Accept butonul pentru a fi de acord cu termenii.
 5. Selectează Actualizați acest computer acum opțiune.

 6. Apasă pe Accept butonul din nou pentru a fi de acord cu notificarea și termenii de licență.
 7. Confirmă Păstrați fișierele și aplicațiile personale este selectată opțiunea.

  Sfat rapid: Dacă opțiunea nu este selectată, faceți clic pe Schimbați ce să păstrați link pentru a alege opțiunea de a vă păstra aplicațiile, setările și fișierele după actualizare.

 8. Apasă pe Instalare butonul.

După ce ați finalizat acești pași, Instrumentul de media va continua cu instalarea Windows 10 versiunea 1903 pe desktop, laptop sau tabletă fără a vă pierde aplicațiile, setările și crearea fișierelor personale.

Dacă niciuna dintre aceste metode nu pare să funcționeze, ar trebui să luați în considerare utilizarea Instrumentului de creare a media pentru a crea o unitate flash USB bootabilă, pentru a putea utiliza pentru a efectua sau nouă instala Windows 10 cu cele mai recente caracteristici și caracteristici. modificare. Dacă aveți nevoie de o unitate pentru asta, accesați linkurile de mai jos.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Accesorii accesibile, care se vor împerechea perfect cu computerul dvs

Fiecare dintre aceste accesorii pentru PC vă va avea minunat experiența de zi cu zi - și niciunul nu costă mai mult de 30 USD.

Mouse de gaming KLIM Aim RGB (30 USD la Amazon)

Indiferent dacă ești un jucător sau nu, acesta este un mouse absurd de bun pentru preț. Este ambidextru, are un senzor receptiv, un cablu împletit, calitate de construcție asemănătoare unui rezervor și, da, are iluminare RGB, deși poți dezactiva dacă nu este treaba dvs.

Cutie USB AmazonBasics (16 USD la Amazon)

Aceste boxe mici și îngrijite pot împacheta doar 2.4 W de putere totală, dar nu vă lăsați păcăliți. Pentru ceva atât de mic, obțineți un sunet bine rotunjit și un design elegant. Și costă doar 16 USD.

Razer mouse bungee (20 USD la Amazon)

Utilizați un mouse cu fir? Aveți nevoie de un bungee pentru mouse pentru a vă menține cablul ordonat și fără agățați. Nu există nicio rezistență pe cablu, iar acesta are un stil subtil, un arc rezistent la rugină și o bază ponderată, totul pentru 20 USD.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here