Cum să simți cum este să fii un jucător pro Halo

Campionatul Mondial Halo 2018 este în plină desfășurare, evenimente recente din Orlando și Londra aduc împreună unele dintre echipele de top din lume în drumul lor către marea finală de la Seattle la sfârșitul acestui an.

Am trecut la finala de la Londra, evenimentul de calificare pentru echipele europene, unde primii patru și-au rezervat un loc la Campionatul Mondial. Nu a fost prima dată când am fost la un eveniment British Halo și, deși amploarea spectacolului organizat de Gfinity a fost incredibilă, nu platoul, nicio acțiune de pe scena principală a captat. eu cel mai mult.

Alături de turneul principal a fost competiția Free For All (FFA) în care literalmente oricine poate apărea și juca cu profesioniști și poate chiar învinge.

Format Halo World Championship FFA

Spre deosebire de competiția principală Halo World Championship, care este un format patru versus patru (4v4) pe cinci sau șapte hărți care acoperă trei moduri de joc (ucigaș, forțărețe și captura steagul), FFA este o afacere individuală, baza exclusivă pe o singură. hartă. pe ucide.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jucătorii pe cont propriu într-un concurs limitat în timp, pe o singură hartă, iar câștigătorul este cel care care iese cu cele mai multe ucideri la sfârșit. În caz de egalitate, asisturile devin departajarea.

Deși formatul FFA nu testează neapărat cunoștințele strategice ale unui jucător, el testează capacitatea brută. Ca și în cazul oricărui joc cu împușcături la persoana întâi (FPS), dacă nu reușiți să ucideți, succesul dvs. va fi limita. Și din moment ce nu ești într-o echipă, dacă se mișcă, este o țintă.

Premiul

Turneul FFA se desfășoară alături de principalul 4v4 și are propria sa finală mondială care are loc la Seattle. Câștigătorul evenimentului lui Orlando s-a calificat deja și i se va alătura câștigătorul evenimentului european, urmând să aibă mai multe în calificările ANZ și North American Halo World Championship.

Câștigătorul finalei europene a primit și un cec de 2.000 de dolari. În cazul Europei, finala a fost formată din șase jucători profesioniști, dar asta nu va fi neapărat întotdeauna așa.

Ceea ce oferă competiția FFA este oportunitatea oricărui jucătorului Halo de a participa și eventual, de a câștiga o călătorie cu toate cheltuielile plătite pentru a concura la Campionatul Mondial de la Seattle.

Poți încerca și tu

Turneele FFA sunt atașate calificărilor pentru diferitele regiuni, așa că dacă ești un jucător pasionat sau întotdeauna ți-a dorit să participi la o competiție adecvată, literalmente nu există niciun motiv să nu te înscrii. Microsoft a condus recent unele în unele dintre magazinele sale de vânzare cu amănuntul din SUA.S și ​​​​în Australia, dar restul va fi la evenimentele sancționate.

Dacă ai o echipă de patru, s-ar putea să-ți placă șansele la turneul principal, dar chiar și în FFA, te vei înfrunta cu unii dintre cei mai buni jucători din lume.

Vor avea loc turnee FFA la viitoarele calificări ANZ din Sydney și Mexico City, precum și evenimentul principal de la Seattle. Trei se vor califica la Seattle pentru a se alătura celorlalți nouă finalități pentru a merge la ea pentru a fi încoronat campion mondial.

Pentru mai multe informații despre cum puteți participa, consultați blogul oficial Halo World Championship. Și dacă ați concurat sau plănuiți să vă alăturați înainte de finală, accesați comentariile și spuneți-ne!

Mai multe: Ce trebuie să știți despre Campionatul Mondial Halo 2018

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here