Cum să obțineți noua aplicație Microsoft Store pe Windows 11 (previzualizare)

Sursa: Windows Central

Microsoft a lansat recent prima previzualizare publică pe Windows 11 (build 22000.51) pentru dezvoltatori și entuziaști și, odată cu acesta, compania a livrat o mulțime de funcții și ai creat noi, inclusiv un nou meniu Start și o bară de activitate actualizată, care acum ambele au o aliniere centrată, următoarea evoluție a Action Center, o versiune actualizată a File Explorer și o aplicație recentă reproiectată pentru Microsoft Store.

Cu toate acestea, se pare că a existat o oarecare confuzie în rândul participanților la programul Windows Insider cu privire la noul Magazin, deoarece unii utilizatori au raportat că după instalarea Windows 11 build 22000.51, previzualizarea noii aplicații nu poate fi găsită nicăieri.

Dacă ați întâlnit această problemă, aceasta nu limitează Microsoft cine poate accesa prima previzualizare a Magazinului. Confuzia aici este că această previzualizare a Windows nu vine cu aplicația preinstalată. De fapt, trebuie să obțineți manual versiunea moștenită a Magazinului dacă aplicația nu a fost deja actualizată automat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest ghid Windows 11, vă vom ghida prin pașii de instalare forțată a noii aplicații Microsoft Store în primele versiuni viitoare Insider ale noului sistem de operare.

Cum se instalează prima previzualizare a Microsoft Store

Pentru a obține previzualizarea noii aplicații Microsoft Store pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschide clasicul Revista Microsoft.
 2. Apasă pe Vezi mai mult butonul (cu trei puncte) și selectați Descărcări și actualizări opțiune.

  Sursa: Windows Central

 3. Apasă pe Obține actualizări butonul.

  Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, sistemul va verifica toate aplicațiile pentru actualizări, inclusiv Microsoft Store. În timpul acestui proces, aplicația Magazin se va închide automat, iar datele viitoare când o deschideți, ar trebui să puteți vedea noua experiență.

Activați actualizările automate din magazin

Pentru a vă asigura că actualizările viitoare se descarcă automat de îndată ce sunt gata, configurați Microsoft Store pentru a actualiza aplicațiile automate.

Pentru a modifica setările de actualizare pentru noul Microsoft Store, urmați acești pași:

 1. Deschide clasicul Revista Microsoft.
 2. Faceți clic pe meniul profil și selectați Setările aplicației opțiune.

  Sursa: Windows Central

 3. Porniți Actualizări ale aplicației comutator.

  Sursa: Windows Central

După ce finalizați pașii, aplicațiile și revizuirile viitoare ale noii aplicații Microsoft Store ar trebui să se instaleze automat.

Dacă apare o nouă funcție pentru Magazin și nu o vedeți, atunci când repetați pașii menționați mai devreme. De asemenea, puteți verifica versiunea pe pagina „Setări aplicații” pentru a vă asigura că cea mai recentă versiune este instalată.

Mai multe resurse Windows

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10 și Windows 11, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Windows 11 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here