Cum să profitați la maximum de Windows 10 pe dispozitivul ARM

Sursa: Windows Central

Windows 10 pe ARM este exact ceea ce spune numele; Windows 10 pe BRAŢ. Arată ca Windows 10, acționează ca Windows 10 și poate rula aplicații și programe Windows 10. Are câteva restricții notabile, cum ar fi incapacitatea unei reguli aplicații x64, dar, în general, este pur și simplu o versiune de Windows 10 construită pentru a rula pe proces ARM. Dispozitivele care rulează Windows 10 pe ARM au o durată lungă de viață a bateriei, o baterie de așteptare excelentă și au capacitatea de a rămâne conectat la web prin intermediul datelor celulare. În funcție de fluxul dvs. de lucru, este posibil să puteți pur și simplu să porniți un Windows 10 pe dispozitivul ARM și să rulați exact celelalte PC-uri, dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține cea mai bună performanță și durata de viață. a bateriei dispozitivului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Înarmați-vă cu un browser prietenos cu ARM

Sursa: Windows Central

Un browser web este hub-ul central pentru mulți oameni pe computerul lor. Fie că este vorba de a face munca, de a naviga pe web sau de a viziona niște videoclipuri, browserul ales de o persoană este probabil una dintre cele mai folosite aplicații ale acesteia. Deși puteți descărca Google Chrome pe un dispozitiv care rulează Windows 10 pe ARM, veți obține performanțe mai bune și o durată de viață mai bună a bateriei utilizând un browser care este compilat pentru ARM. Noul Microsoft Edge are o versiune compilată pentru ARM și există și o versiune ARM64 și Mozilla Firefox.

Aceste browsere rulează nativ pe Windows 10 pe dispozitivul ARM și nu necesită emulare. Drept urmare, funcționează mai bine decât Google Chrome și au o durată de viață mai bună a bateriei.

Compilat pentru ARM

Microsoft Edge (nou)

Construit pentru ARM

Noul Microsoft Edge are o versiune compilată pentru ARM, care oferă o viață mai bună a bateriei atunci când navigați pe web. De asemenea, facilitează instalarea aplicațiilor web progresive.

  • Gratuit la Microsoft

Deveniți progresiv cu aplicațiile dvs

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Microsoft continuă să profite și să lucreze cu aplicații web progresive (PWA). Noul Microsoft Edge poate „instala” aplicații web progresive în bara de activități sau în meniul Start. Aceste PWA sunt adesea dramatice mai ușoare pe sistemul dvs. și mai mici decât omologii lor cu aplicații complete.

Unele PWA vor rula mai bine decât alte versiuni ale aceluiași serviciu. De exemplu, puteți instala versiunea web a Spotify pe computer în locul versiunii desktop bridge din Microsoft Store sau programul clasic de pe site-ul web Spotify. Versiunea web este prietenoasă cu atingerea, arată probabil mai frumos și oferă o experiență Spotify grozavă. Singurul dezavantaj real este rata de biți mai mică pe care o are versiunea web.

Cum se instalează Disney Plus ca aplicație Windows 10

Există câteva site-uri excelente care sunt PWA, inclusiv Disney Plus, Hulu, Instagram, Twitter, Google Mapps și Spotify. Ca bonus, PWA pe care îl instalați pe Windows 10 pe dispozitivul ARM va primi probabil mai multe actualizări decât multe aplicații Windows 10. PWA funcționează pe platformă, astfel încât utilizatorii Windows beneficiază atunci când un dezvoltator actualizează un PWA, chiar dacă țintă reală a companiei a fost o altă platformă.

Un serviciu de streaming magic

Disney+

Nouă casă pentru orice atinge ușoară a lui Disney

Programele Disney, Războiul Stelelor, National Geographic, Marvel, Disney Channel și Fox sunt în sfârșit aici pentru a le salva pe toate dispozitivele dvs.

  • 7 USD/lună la Disney+

Înrudit: Aplicația Disney+ Xbox One acum disponibilă pentru descărcare

Utilizați UWP

Sursa: Windows Central

Aplicațiile web progresive și un browser web bun sunt grozave, dar puteți duce experiența Windows 10 și mai departe cu aplicațiile UWP. Aceste aplicații sunt construite de la zero, având în vedere Windows 10. Acestea automate atunci când nu sunt bune și vă vor ajuta să obțineți o durată de viață mai vechi a bateriei pe dispozitiv decât programele mai bune.

Există o dezbatere despre ceea ce face o aplicație UWP. În scopul de a obține cea mai bună experiență Windows 10 pe ARM, ar trebui să vă uitați la ce unii oameni numesc aplicați UWP native. De exemplu, myTube este o aplicație UWP nativă care este un client YouTube excelent. Aplicațiile care folosesc bridge-ul desktop, cum ar fi Spotify, nu au toate avantajele pe care le îngrijesc aplicațiile native UWP.

Pur și simplu configurați un SIM

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Windows 10 pe dispozitivele ARM, acestea sunt computere mereu conectate. Vă puteți conecta computerul la internet printr-o conexiune celulară. Windows 10 gestionează bine acest lucru și poți comuta fără probleme între conexiunile Wi-Fi și celulare. Este o excelentă de a lucra pe drum fără a fi nevoie să utilizați Wi-Fi public. De asemenea, puteți rămâne conectat în locuri precum un parc frumos sau oriunde care are un semnal celular, dar fără Wi-Fi.

În timp ce conectivitatea celulară constantă este o caracteristică excelentă, este posibil să poți să rămână cu o cartelă SIM fizică peste eSIM. Editorul nostru de știri Dan Thorp-Lancaster a trecut printr-un iad eSIM încercând să-și facă Surface Pro X să funcționeze cu Sprint printr-un eSIM.

Încălzirea la ARM

Sursa: Windows Central

Windows 10 pe ARM este încă o platformă relativ nouă, dar este deja mai bună decât era la lansare. Noul Microsoft Edge are o versiune compilată pentru ARM și vă permiteți să instalați cu ușurință PWA-uri. Windows 10 funcționează bine cu conectivitate celulară, cel puțin odată ce ați configurat inițial SIM-ul, astfel încât Windows 10 pe dispozitivele ARM să poată rămâne conectat toată ziua.

Uneori, ajustările PC-ului și avansurile fac doar o mică diferență. Acesta nu este cazul cu sugestiile din acest ghid. Dacă rămâneți cu aplicații create pentru ARM, PWA și un browser compilat pentru ARM, veți avea o experiență semnificativă mai bună pe Windows 10 pe dispozitivul ARM. Bateria va dura mai mult, aplicațiile vor rula mai repede, iar dispozitivul ar trebui să se simtă bine la utilizare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here