Cum să obțineți prima previzualizare publică pe Windows 11

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft a anunțat oficial următorul capitol al sistemului său de operare, Windows 11, acum este timpul ca dezvoltatorii și întuziaștii să scadă și să instaleze cele mai recente versiuni de previzualizare pentru a pune mâna pe noi funcții și modificări ale designului UI pentru a oferi feedback. pentru a ajuta modelează viitorul acestei noi versiuni.

Prima previzualizare a Windows 11 aceasta versiune 22000.51 și puteți descărca acum de pe canalul Dev al programului Windows Insider. Cu toate acestea, deoarece noua versiune a Windows în care are nevoie de hardware Insiders, modulul va începe să depinde de configurația lor hardware și dacă au fost deja testeri sau nu sunt în program.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În acest ghid Windows 11, vă vom arăta pașii pentru a vă pregăti pentru a instala primele previzualizări și următoarele previzualizări ale următoarei versiuni majore de Windows prin programul Insider Preview.

 • Cum să determinați dacă previzualizările de testare Windows 11 vor rula pe computerul dvs
 • Cum să obțineți previzualizări de test pentru Windows 11 din Windows Update  

Cum să determinați dacă previzualizările de testare Windows 11 vor rula pe computerul dvs

Deoarece cerințele hardware se schimbă semnificativ, este important cum va afecta acest lucru previzualizările de testare ale Windows 11.

Deja în programul Insider

Dacă ați testat previzualizări în canalul Dev „până la 24 iunie 2021”, Microsoft vă permite să continuați să instalați previzualizări ale Windows 11 chiar dacă computerul dvs. nu îndeplinește cerințele minime de sistem.

Cu toate acestea, există câteva avertismente pe care trebuie să le cunoașteți pentru a merge mai departe. De exemplu, dacă nu îndeplinește nicio funcție, este posibil să îndeplinească multe probleme și erori care vor afecta experiența negativă Windows 11 și care ar putea să nu rezolve niciodată.

În cazul în care se întâmplă ceva greșit cu configurarea care necesită reinstalarea sistemului de operare, computerul nu va fi permis înapoi în programul de previzualizare din Windows 11, deoarece cerințele sistemului vor fi aplicate.

În cele din urmă, odată ce compania lansează Windows 11, dispozitivele care nu îndeplinesc cerințele minime de hardware care au făcut parte din programul Windows Insider vor fi renunțate la program, iar previzualizările viitoare pentru actualizările ulterioare nu vor mai descărca aceste dispozitive. Dacă acesta este cazul dvs., vă recomandăm să efectuați o instalare curată a Windows 10. Utilizați cel mai recent fișier ISO disponibil. Apoi puteți alătura programului din nou, dar numai pentru a testa actualizările viitoare ale Windows 10, nu Windows 11.

Dacă aveți un dispozitiv în canalul beta care nu îndeplinește cerințele, Microsoft mută acum aceste dispozitive pe canalul de previzualizare a lansării din Windows 10. În unele cazuri speciale, dispozitivele pot fi capabile să se alăture canalului beta, dar vor exista mai multe riscuri implicate.

Microsoft a creat chiar și o diagramă care descrie eligibilitatea dispozitivelor pentru acele persoane care zboară deja versiuni de previzualizare:

Sursa: Microsoft

Nou în programul Insider

Dacă intenționați să vă îndeplinească un dispozitiv în programul de testare pentru prima dată, configurația hardware trebuie să îndeplinească cerințele minime înainte de a vă putea alătura și a instala previzualizările din program.

Acestea sunt cerințele hardware minime sugerate pentru rularea Windows 11:

 • Procesor: 1 GHz sau mai rapid cu două sau mai multe nuclee pe 64 de biți sau System on a Chip (SoC)
 • RAM: 4 GBG.
 • Hard disk: 64 GB sau mai mare.
 • Firmware de sistem: UEFI și Secure Boot.
 • TPM: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0.
 • Grafica: Compatibil cu DirectX 12 sau versiunea ulterioară cu WDDM 2.0 șofer.
 • Afişa: Afișaj de înaltă definiție (720p) mai mare de 9 inchi, 8 biți pe canal de culoare.

În plus, va fi necesar o conexiune la internet pentru dispozitivele care configurează Windows 10 Home, deoarece această versiune va necesita un cont Microsoft pentru o configurație finală.

Dacă nu sunteți sigur dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele minime, puteți utiliza aplicația Microsoft PC Health Check pentru a afla.

 1. Deschideți pagina de asistență Microsoft.
 2. Apasă pe Descărcați aplicația legătură.
 3. Salvați aplicația pe dispozitivul dvs.
 4. Faceți dublu clic pe fișierul de instalare pentru a instala Verificarea sănătății computerului aplicația.
 5. Bifați opțiunea pentru a accepta opțiunea acordului de licență.
 6. Apasă pe Instalare butonul.
 7. Bifați opțiunea de deschidere a aplicației.
 8. Apasă pe finalizarea butonul.

  Sursa: Windows Central

 9. Apasă pe Verifica acum butonul.

  Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, aplicația va determina dacă computerul dvs. este compatibil sau ce componentă va bloca instalarea.

Windows 11 va necesita, de asemenea, să aibă un TPM 2.0 cip prezent și activat. folosește aceste instrucțiuni pentru a determina dacă cipul este prezent și aceste instrucțiuni pentru a-l activa pe computer.

Dacă problema este procesorul, este important să obțineți Windows 1111 poate fi instalat numai pe anumite procese de la Intel, AMD și ARM. acest proces de verificare instalat pe computer și o listă de cipuri de asistență pe care Microsoft le acceptă în ghid.

Cum să obțineți previzualizări de test pentru Windows 11 din Windows Update

Dacă aveți programul un dispozitiv deja înscris în Canalul Dev al Windows Insider, nu trebuie să modificați nicio setări. Odată ce sosește prima previzualizare, poți continua cu procesul de instalare din Windows Update, așa cum este prezentat mai jos.

Dacă vă veți alătura programului Windows Insider pentru prima dată pentru a testa Windows 11 și dispozitivul dvs. îndeplinește cerințele minime, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.
 2. Faceți clic pe pe Actualizare și securitate.
 3. Faceți clic pe pe Programul Windows Insider.

  Sfat rapid: Dacă nu vedeți opțiunea de a configura funcția, atunci accesați Setări > Confidențialitate > Diagnosticare și feedback, și verificați Data de diagnostic opțional opțiunea, apoi reveniți la pagina „Programul Windows Insider”.

 4. Apasă pe Incepe butonul.

  Sursa: Windows Central

 5. Apasă pe Conectați un cont butonul.

  Sursa: Windows Central

 6. Selectați contul dvs. Microsoft din listă.
 7. Apasă pe Continuă butonul.
 8. În secțiunea „Alegeți setările Insider”, selectați Canalul Dev opțiune.

  Sursa: Windows Central

 9. Apasă pe O confirmare butonul.
 10. Apasă pe O confirmare butonul încă o dată pentru a fi de acord cu termenii.

  Sursa: Windows Central

 11. Apasă pe Raportați acum butonul.

  Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, ar trebui să se descarce și să se instaleze automat când Microsoft lansează prima previzualizare.

Instalarea versiunilor Windows 11 Insider Preview

Indiferent dacă sunteți membru nou sau existent al programului Windows Insider, puteți folosi următoarele pași pentru a forța instalarea manualului, cu acești pași:

 1. Deschis Setări.
 2. Faceți clic pe pe Actualizare și securitate.
 3. Faceți clic pe pe Windows Update.
 4. Apasă pe Verifică pentru actualizări butonul.

  Sursa: Windows Central

După ce ați finalizat pașii, previzualizarea Windows 11 se va descărca și se va instala la fel ca orice altă previzualizare pe care este posibil să le-ați instalat înainte.

Mai multe resurse Windows

Pentru mai multe articole utile, acoperire și răspunsuri la întrebări despre Windows 10 și Windows 11, vizitați următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Windows 11 pe Windows Central — Tot ce trebuie să știți

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here