Cum să forțezi Windows 10 să folosească browserul implicit cu EdgeDeflector

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Microsoft Edge poate fi una dintre cele mai bune aplicații Windows, dar asta nu înseamnă că oamenii vor să fie pentru folosească și, din păcate, părți din Windows 10 și chiar Windows 11 ignoră setările implicite ale browserului. De exemplu, dacă faceți clic pe un link dintr-un widget pe Windows 11, acesta se va deschide în Edge indiferent de ce este setat ca browser implicit. ocoli acest lucru aplicați EdgeDeflector, o parte care redirecționează toate linkurile către browser dvs. implicit. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a schimba setările browserului, puteți urma ghidul nostru despre cum să setați orice browser ca implicit pe Windows 10.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să faci ca Windows să folosească browserul implicit tot timpul

 1. Du-te la EdgeDeflector lansează pagina pe GitHub.

  Sursa: Windows Central

 2. Clic EdgeDeflector_install.exe.

  Sursa: Windows Central

 3. Dublu click EdgeDeflector_install din File Explorer.

  Sursa: Windows Central

 4. Clic Instalare.

După ce ați instalat EdgeDeflector, acesta va deschide un site web cu pași despre cum să funcționeze. Vom detalia aceiași pași aici:

 1. Deschide Setări aplicația pe computer.

  Sursa: Windows Central

 2. Selectați Aplicații.

  Sursa: Windows Central

 3. Selectați Aplicații implicite

  Sursa: Windows Central

 4. Selectați Alegeți aplicații implicite după protocol (re cumpăra că va trebui să derulați în jos pentru a vedea opțiunea).

  Sursa: Windows Central

 5. Derulați în jos pentru a găsi MICROSOFT-EDGE și selectați pictograma de lângă ea (aceasta va fi probabil Microsoft Edge).

  Sursa: Windows Central

 6. Selectați Deflector de margine.

EdgeDeflector este acum configurat. va testa dacă funcționează făcând clic pe un link care v-a dus la Edge, indiferent de setările implicite ale browserului. De asemenea, puteți accesa microsoft-edge://www.ctrl.blog pentru a testa dacă EdgeDeflector funcționează.

Unii subliniază că EdgeDeflector nu ar trebui să fie necesar și că Microsoft ar trebui să facă Windows să urmeze setările implicite ale browserului. Deși acesta poate fi cazul, EdgeDefelctor rulează liniștit în fundal și trebuie configurat o singură dată.

Deflector de margine

Această aplicație redirecționează toate linkurile pe care faceți clic către browserul implicit, dacă Windows 10 sau Windows 11 doresc să deschidă un link în Edge.

 • Gratuit la GitHub

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here