Cum să remediați problemele de viață a bateriei iPhone

Sursa: Joseph Keller/iMore

Ar putea exista mai multe motive pentru care ar putea fi necesar să remediați problemele cu bateria iPhone. Ar putea fi rezultatul unui proces intens pe care trebuie doar să-l așteptați sau ar putea fi ceva mai serios. În orice caz, iată cum puteți gestiona problemele de viață a bateriei iPhone.

Cum să remediați problemele de viață a bateriei iPhone

Indiferent dacă restaurați din backup sau configurați ca nou, nu dvs. iPhone sau versiunea actualizată a iOS 14 (citiți recenzia noastră iOS 14 pentru mai multe despre noi funcții) ar putea consuma o mulțime de energie pentru descărcarea de aplicații, jocuri, e-mail, fotografii și alte conținuturi. Asta pentru că radioul Wi-Fi rămâne pornit mult timp, iar Spotlight - sistemul de căutare iOS - trebuie să indexeze totul. Unele aplicații reconstruiesc și propriile biblioteci și baze de date. Când radiourile și procesele nu pot dormi, consumul de energie crește mult.

Dacă tocmai ați făcut upgrade un iPhone nou, ați actualizat la cea mai recentă versiune de iOS sau v-ați restaurat iPhone-ul, acordați lucrurilor sau așa ceva să se termine și să revină la normal. Dacă ești bine după aceea, grozav. Dacă nu, continuă să citești!

Pe lângă faptul că sistemul durează ceva timp pentru a termina cu adevărat de transferat totul, avem tendința de a petrece mult timp jucându-ne cu telefoane noi și funcții noi. Acest lucru este valabil mai ales în cazul aplicațiilor Animoji, Portret Lighting și Augmented Reality (AR). Așadar, ecranul rămâne aprins, spațiul de stocare este scris, WI-Fi-ul și, poate, radiourile celulare rămân aprinse, iar puterea este consumată.

Cu alte cuvinte, dacă bateria ta pare că ține doar jumătate din timp, primul pas pentru a o repara este să îți dai seama dacă o folosești de două ori mai mult.

Așadar, notează câtă durată de viață ai bateriei ai rămas. Apoi lăsați iPhone-ul jos timp de 20 până la 40 de minute. Când îl ridicați din nou, notați câtă durată de viață a bateriei vă mai rămâne. Dacă nu există o schimbare majoră în timp ce sunteți în standby, probabil că sunteți bine, iar durata de viață a bateriei va reveni la normal când folosiți va reveni la normal (după ce noua dispare).

Dacă acest lucru nu rezolvă probleme cu bateria iPhone și continuă să se consume și să se scurgă rapid, chiar și atunci când nu îl utilizați, continuați să citiți!

Cum să vă resetați iPhone-ul

Repornirea, repornirea sau resetarea este cel mai vechi clișeu în depanare. Pentru că funcționează. Uneori, o resetare bună este tot ceea ce este necesar pentru a elimina elementele proaste.

Pentru a reseta iPhone 8, iPhone SE de a doua generație sau iPhone cu Face ID:

 1. Dați clic rapid și eliberați Creșterea volumului butonul.
 2. Dați clic rapid și eliberați Volum scăzut butonul.
 3. Țineți apăsat butonul Latură buton (somn/treke, on/off).

  Sursa: iMai mult

Pentru a reseta iPhone 7:

 1. Apăsați și obțineți apăsat butonul Pornit/Oprit butonul din partea dreapta
 2. În timp ce continuă să ții Pornit/Oprit butonul, apăsați și mențin apăsat butonul volum scăzut butonul din partea stângă a iPhone-ului.
 3. Țineți apăsate ambele butoane ca ecran se stinge, și continuă să le ții până când ecranul se întoarce înapoi pe și afișează sigla Apple.

  Sursa: iMai mult

Pentru iPhone 6s și mai vechi:

 1. Apăsați și mențin apăsat ambele Somn/Trez butonul și butonul Acasă în acelaşi timp.
 2. Țineți-le apăsat până când vedeți o semnă Apple.
 3. Dă drumul.

  Sursa: iMai mult

Odată ce iPhone-ul a repornit, repetați pașii anterioare și vedeți dacă descărcarea bateriei a revenit la normal. Dacă acest lucru nu rezolvă problemele bateriei iPhone, continuați să citiți!

Cum să verificați utilizarea bateriei iPhone-ului dvs

iOS conține o utilizare grozavă a bateriei – denumită rușinea bateriei – utilitar care vă permite să știți exact ce aplicații și serviciile vă folosesc bateria și cum.

 1. Lansa Setări din ecranul de pornire.
 2. Apăsați pe Baterie. Așteaptă un moment pentru Utilizarea bateriei pentru a popula.

  Sursa: iMai mult

 3. Atingeți pe Afișați activitatea butonul pentru a obține o detaliere a utilizării energiei în prim-plan și în fundal.
 4. Apăsați pe Ultimele 10 zile pentru a obține o privire mai amplă asupra consumului de energie în timp.

  Sursa: iMai mult

Poate fi dificil de înțeles, dar iată oferta: dacă vedeți Biblioteca foto iCloud acolo și tocmai ați făcut upgrade, este un semn că ați descărcat miniaturile și lucrurile ar trebui să revină la normal atunci când ați terminat. Dacă vezi Facebook acolo și scrie 4% pe ecran și 40% pe fundal, este un semn că ceva a mers prost.

În acel moment, puteți forța să părăsiți sau aplicație necinstită și, probabil, puteți reveni la consumul normal de energie.

Pentru a închide forțat o aplicație pe iPhone-uri cu un buton Acasă:

 1. Faceți dublu clic pe Acasă butonul pentru a comutatorul rapid de aplicare.
 2. Glisați către aplicația vrei să renunți forțat.
 3. Atingeți aplicația card și aruncați-l în sus și în afara ecranului

  Sursa: iMai mult

Pentru a închide forțat o aplicație pe iPhone-uri cu Face ID:

 1. Glisați în sus de la partea de jos a ecranului și cumpărați degetul pe loc pentru un moment până când apare interfața multitasking asemănătoare cardului.
 2. Glisați către aplicația vrei să renunți forțat.
 3. Apasăți card de aplicație sus.

  Sursa: iMai mult

Dacă o aplicație pare să se comporte prost în mod constant, puteți încerca să vă reinstalați sau chiar să treceți la o aplicație alternativă sau site-ul web al unui serviciu pentru o parte din activitatea dvs.

Cum să verificați starea bateriei iPhone-ului dvs

iPhone-ul tău are o secțiune care arată informații despre starea bateriei. Dezvăluie capacitatea maximă actuală și capacitatea de performanță de vârf. De asemenea, vă va informa dacă iPhone-ul dvs. este încetinit, dacă are nevoie de service și vă va permite chiar să dezactivați gestionarea avansată a energiei - acum numită managementul performanței - dacă alegeți acest lucru.

 1. Apăsați pe Baterie în aplicația Setări.
 2. Apăsați pe Sănătatea bateriei.

  Sursa: iMai mult

Dacă iPhone-ul tău a fost încetinit pentru a preveni o închidere neașteptată, iOS îl va restabili nivelurile de performanță anterioare, negestionate. Managementul performanței va relua doar când și dacă experimentați sau altă oprire neașteptată. Până atunci, este o tabară curată.

Merită remarcat ce înseamnă de fapt procentajele pe care le vedeți pe ecranul de sănătate a bateriei. La starea de sănătate 100%, bateria dvs. ar trebui să aibă performanțe de vârf. Când starea bateriei este la 95%, înseamnă că iPhone-ul tău a suferit sau oprire, iar managementul performanței a fost aplicat acum. Dacă starea bateriei telefonului dvs. este de 79% sau mai puțin, aceasta a fost semnificativă degradată. În acest moment, probabil că ar trebui să vă duceți iPhone-ul la un furnizor de servicii autorizat Apple pentru înlocuire.

Cum să vă restaurați iPhone-ul ca nou

Uneori, restaurarea dintr-o copie de rezervă veche, în special o copie de rezervă a unui dispozitiv diferit, cum ar fi un iPad, poate fi mai puțin decât ideală. Cruft se acumulează, iar lucrurile nu mai funcționează ca înainte. Uneori, configurația dvs. o dată proaspătă devine, de asemenea, învechită.

Dacă bănuiți că acesta este cazul, puteți să-l absorbiți și să vă configurați iPhone-ul ca nou. Da, poate fi o durere incredibilă în aplicații, dar dacă există o problemă semnificativă și continuă și nimic altceva nu o poate rezolva, configurarea ca nouă soluție. În primul rând, va trebui să ștergeți iPhone-ul.

 1. Atingeți General în aplicația Setări.
 2. Atingeți Resetați.

  Sursa: iMai mult

 3. Atingeți Sterge tot continutul si setarile.
 4. Atingeți Șterge acum deoarece veți restaura iPhone-ul ca nou.

  Sursa: iMai mult

După ce ați adus dispozitivul înapoi în epoca de piatră, va trebui să vă configurați dispozitivul nou, în loc să transferați datele înapoi pe dispozitiv.

Cum să activați modul de consum redus

 1. Lansați Setări aplicația din ecranul de pornire.
 2. Atingeți Baterie.
 3. Comutare Mod economisire baterie la pe.

  Sursa: iMai mult

Echipament pentru a vă menține iPhone-ul complet încărcat

Dacă aveți de-a face cu probleme de scurgere a energiei, ar putea fi timpul pentru a actualiza și câteva opțiuni pentru cel mai bun iPhone pentru nevoile dvs. Dacă nu sunteți gata să faceți upgrade astăzi, totuși, o carcasă bună a bateriei poate face trucul între timp.

Incarcator wireless grozav

Încărcare fără fir Mophie

Încărcați-vă iPhone-ul cu ușurință cu acest suport de încărcare.

Padurile de încărcare fără fir sunt grozave, deoarece vă permiteți să vă așezați telefonul pe ele pentru a începe să continue; nu este nevoie de bătăi de cap. Pad-ul de încărcare fără fir Mophie a fost realizat în parteneriat cu Apple și vă va încărca iPhone 8 sau mai nou.

 • 20 USD pe Amazon
 • 20 USD la Walmart

Dacă sunteți îngrijorat de durata de viață a bateriei iPhone 8 sau mai nou pe zile, puneți acest încărcător wireless la îndemână. Suport 7.Încărcare fără fir de 5 W, rata maximă acceptată de dispozitivele, astfel încât veți obține o livrare de energie mai rapidă decât cea mai rapidă fără fir standard de 5 W. Acest încărcător funcționează și cu noua carcasă de încărcare fără fir AirPods atunci când nu o utilizați pentru iPhone.

Echipament adițional

Dacă ați încă o zonă cu braț, dar preferat o modalitate rapidă de încărcare decât metodele incluse de la Apple, luați în considerare un încărcător USB-C.

Anker PowerPort Atom PD 1 (30 USD la Amazon)

Încărcătorul USB-C de la Anker oferă suficientă putere pentru a vă încărca iPhone-ul rapid.

Cablu Anker Powerline II Lighting-la-USB-C (9 USD pe Amazon)

O alternativă excelentă la cablul oficial Apple, Anker's Powerline II vine acum într-o opțiune USB-C-to-Lightning pentru încărcare mai rapidă.

Cablu de iluminat Anker Powerline+ II (24 USD la Amazon)

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai durabile la cablul Lightning inclus de la Apple, aceasta va funcționa grozav.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here