Cum să aflați dacă puteți actualiza laptopul

Aveți laptopul de câțiva ani și începe să vă simțiți lent când executați sarcini solicitante. Poate că RAM-ul tău nu este la înălțime, sau vechiul hard disk cu discul rotativ tău să înceapă să se clatine. Este timpul să faci upgrade! Dar în loc să înlocuiți întregul laptop, ar putea să puteți schimba câteva bucăți din interior pentru a respira o viață nouă.

Produsele folosesc în acest ghid

 • Super rapid M.2 SSD: Samsung 970 EVO Plus (128 USD la Amazon)
 • SSD prietenos cu bugetul: Western Digital Blue (120 USD la Amazon)
 • Instrumente pentru a vă ajuta: Yougai 38 de piese (13 USD pe Amazon)

Verificați dacă puteți face upgrade cu Crucial

Din păcate, spre deosebire de computerele desktop pe care le puteți face în mod normal upgrade, laptopurile sunt unități din ce în ce mai sigile care pot avea anumite limitări atunci când vine vorba de accesul la interior și de a modifica ceea ce este conținut în șasiu. De fapt, să uitați la anumite componente este un lucru, a putut elimina jetoanele și plăcile specificate și a le înlocuiesc cu înlocuiri vă puteți alege un joc cu minge complet diferit.

Cele mai comune upgrade-uri în zilele noastre la laptopuri sunt RAM și unități de stocare. Aceasta din urmă este o sarcină recomandată pe mașinile care au o unitate mecanică, care poate fi actualizată la o soluție SSD superioară. Același lucru este valabil și pentru RAM atunci când cantitatea totală disponibilă pentru Windows și aplicații este de 4 GB. Mutarea până la 8 GB sau chiar 16 GB poate crește cu adevărat productivitatea și multitasking-ul.

Evităm să atingem orice altceva în interiorul majorității laptopurilor, cum ar fi cardul Wi-Fi sau procesul, cu excepția cazului în care știți cu siguranță ce faceți și sunteți sigur că totul este compatibil. Cel mai simplu mod de a vedea exact ce vei putea face cu laptopul este să te uiți pe site-ul web al producătorului sau să deschideți computerul și să aruncați o privire în interior. Acesta din urmă implică de obicei îndepărtarea unui număr de șuruburi de partea inferioară, dar asigurați-vă că consultați manualul (sau ghidurile online) pentru mai multe detalii.

Dacă puteți fi sigur că veți face upgrade utilizați piesele corecte, Crucial - care vinde RAM și SSD-uri de marcă - are la dispoziție un instrument la îndemână care vă poate verifica rapid dacă puteți face upgrade memoria sau stocarea în mii de model de laptop.

 1. Îndreptați-vă spre Site-ul lui Crucial.
 2. Selectează producătorul laptopului dvs.

 3. Alege familia de produse.
 4. Selectați modelul de laptopul dvs. special.
 5. Lovit "Găsiți upgrade".

Instrumentul ar trebui să returneze rezultate cu privire la tipul de RAM suportat de laptopul dvs. și dacă un upgrade SSD este pe carduri. Crucial vă va recomanda, desigur, produse pe care să le utilizați (recomandăm cu căldură marca), dar puteți folosi alternative de alte companii, atâta timp cât vă potriviți specificațiile. Aveți grijă când vine vorba de SSD-uri, există mai multe disponibile. Același lucru este valabil și pentru RAM în ceea ce privește DDR2, DDR3 și DDR4.

De asemenea, merită remarcat faptul că va trebui să clonați vechea unitate pentru a continua să utilizați instalarea Windows pe noua soluție de stocare. Asta sau puteți reinstala Windows pe noua unitate de stocare pentru a începe din nou.

Alegerile noastre de echipamente de top

Pentru upgrade-uri, aruncați sau priviți la opțiunile noastre recomandate. Asigurați-vă că verificați din noua compatibilitate, dar acesta este ceea ce ar trebui să urmăriți în ceea ce trebuie să urmăriți în ceea ce trebuie să verificați în ceea ce trebuie să vă verificați în ceea ce trebuie să vă verificați. poate suporta astfel de upgrade-uri ale componentelor.

Cel mai bun M.2 SSD

Samsung 970 EVO Plus

Performanță nebună la un preț accesibil

Samsung a fost de multă vreme în pieței S și cel mai recent este cu siguranță SD cel mai bun, cu o formare incredibilă susținută de garanție și fiabilitate deosebită.

 • 128 USD pe Amazon (500 GB)
 • 110 USD la Walmart

Samsung a făcut ceva incredibil cu 970 EVO Plus, oferind performanțe care se potrivesc (chiar înlocuiesc) 970 PRO, dar fără prețul nebunesc. 970 EVO Plus se bazează pe cea mai recentă memorie V NAND cu 96 de straturi de la Samsung și, cu prețuri care încep de la mai puțin de 100 USD pentru capacitatea de stocare de 256 GB, acesta este un SSD extrem de atrăgător.

Valoare SSD

Western Digital Blue

Performanță și valoare grozave

WD a profitat din plin de tehnologia 3D NAND și a venit cu cea mai recentă iterație de SSD-uri albastre.

 • 120 USD pe Amazon (1TB)
 • 128 USD la Walmart

Cu 560 MB/s și 530 MB/s pentru viteze de oraș și scriere, versiunea de 1 TB a SSD-ului Western Digital Blue oferă o valoare excelentă. Nu numai că posibilitatea de a alege capacitatea pentru 2.Unități de 5 inchi, dar există și M.2 module din care sa alegi.

RAM compactă

Kit Corsair Vengeance 16GB

16 GB de memorie compactă și rapidă

Memoria crucială este atât fiabilă, cât și accesibilă. Acest kit de 16 GB se va asigura că laptopul dvs. are RAM mai mult decât suficientă pentru a rula mai multe aplicații simultan și chiar pentru a aborda unele dintre acele jocuri pentru PC mai solicitante.

 • 90 USD pe Amazon (16 GB)

Făcând upgrade de la 4 GB sau 8 GB de RAM, laptopul tău se va simți mai rapid și mai puternic cu un kit de 16 GB ca acest exemplu al Crucial instalat. Veți putea rula multe fișiere în browserul dvs. preferat, veți putea juca și mai multe jocuri solicitante (atâta timp cât timp un GPU decent) și veți evita performanța lentă.

Echipament adițional

Veți avea nevoie de un set de instrumente pentru a vă demonta laptopul pentru a înlocui componente. Te-am acoperit cu această recomandare la îndemână.

Yougai 38 de piese (13 USD pe Amazon)

Uneori nu aveți nevoie de nenumărate vârfuri de șurubelniță, o perie, un tăietor de cabluri, printre alte instrumente. Acesta este ceea ce face setul de instrumente Yougai mai atrăgător pentru cineva care nu va manipula hardware-ul prea des.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here