Cum să-l învingi cu ușurință pe Snake Eyes Shirafuji în Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc incredibil de provocator și, de cele mai multe ori, la dispoziție fie pentru a avea abilități, fie pentru a cumpăra articole de la vânzări. Cu toate acestea, partea cea mai dificilă a titlului trebuie să fie bătăliile cu șefii. Mulți inamici atacă fără prea multă forță, dar uneori întâlniți excepții precum Snake Eyes Shirafuji.

Snake Eyes Shirafuji pândește sub un cap uriaș de Buddha în Sunken Valley. Din fericire, există un idol al sculptorului chiar înainte de a trebui să sari pe o creangă și să sari peste niște stânci. Odată ce ajungi la el – alergă să nu fii lovit de lunetişti – ar trebui să-i pe lângă el şi să te întorci pentru a doborî un stăpân la sănătăţii. A doua parte a luptei este ușoară dacă ai petardele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

urmau pașii de mai jos pentru a-l învinge cu ușurință în aproximativ 45 de secunde după ce ați inițiat lupta. Trebuie să te strecori înapoi de-a lungul peretelui pentru a doborî sau bară de sănătate. Dacă nu faci asta, lupta este aproape imposibilă și destul de frustrantă.

 • Luptați prin Valea Scufundată pentru a ajunge la Snake Eyes Shirafuji sub capul uriaș al lui Buddha.
 • Fugi pe lângă el la stânga și sari în sus pe stâncă unde se află marginea.
 • Îmbrățișează-te cu peretele pe lângă margine până vezi podul.
 • Aleargă pe pod până când vezi bara de sănătate a lui Snake Eyes Shirafuji dispărând în stânga sus. Asta înseamnă că te caută.
 • Alergă înapoi în aceeași zonă de îmbrățișare a peretelui și furișează-te. Apăsați stick-ul din dreapta în timp ce vă ghemuiți pentru a-l selecta și săriți în sus pentru a oferi o dragoste de moarte aeriană pentru a doborî sau bară de sănătate.
 • S-ar putea să nu fie chiar sub stâncă mică unde ești ghemuit, așa că poate fi necesar să cobori și să te strecori în spatele lui. Poate fi nevoie de o sau două încercări pentru a fi corect.
 • După ce ați doborât o bară de sănătate, aruncați o petardă și distrageți atenția lui Snake Eyes Shirafuji pentru câteva secunde. Dacă ați actualizat petarda, puteți distrage atenția pentru mai mult timp.
 • Imediat după ce a aruncat petarda, el va tresări și puteți primi câteva lovituri. Aruncă din nou o petardă imediat pentru a-i distrage atenția.
 • Aruncarea petardei și lovirea imediată a lui îi va ridica contorul de deviație, permițându-vă să dați în cele din urmă sau lovitură de moarte finală.
 • Repetați atacul Firecracker și Right Bumber (RB) din nou și din nou până când îl ucizi.
 • Nu apăsați RB de prea multe ori pentru că s-ar putea să vă iubiți sau să facă super mișcarea lui mortală. În loc să apăsați RB de prea multe ori, aruncați o petardă.

Ne-a luat destul de mult timp să ne dăm seama cum să-l înving pe acest șef, dar odată ce am făcut-o, a fost destul de ușor. Sperăm că această explicație vă va ajuta la fel cum ne-a ajutat pe noi.

 • Cele mai bune modalități de a experimenta experiența fermă în Sekiro: Shadows Die Twice
 • Cum să învingi Centipede Sen'un cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

În recenzia noastră, am spus: „Este cu siguranță mai greu decât Dark Souls, dar sentimentul de satisfacție pe care îl simți după ce ai învins titani puternici este o recompensă în sine. Cu cât joci mai mult, cu atât devii mai puternic. Povestea și modul de joc te duc în direcții noi, dar dificultatea lui Sekiro: Shadows Die Twice poate limita atractivitatea. Spre deosebire de jocurile anterioare FromSoftware, îi lipsește multiplayerul, așa că nu poți chema aliați să te ajute."

Recuperează-ți onoarea

Sekiro: Shadows Die Twice

Începutul unei noi francize

În Sekiro: Shadows Die Twice, ești un războinic descărcat și desfigurat, salvat din pragul morții. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri în căutarea periculoasă, nici măcar moartea însăși.

 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here