Cum să învingi cu ușurință Centipede Sen'un cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc incredibil de provocator și, de cele mai multe ori, la dispoziție fie pentru a avea abilități, fie pentru a cumpăra articole de la vânzări. Cu toate acestea, partea cea mai dificilă a titlului trebuie să fie bătăliile cu șefii. Mulți inamici atacă destul de încet, așa că nu este o problemă, dar uneori întâlniți excepții precum Long-bram Centipede Sen'un.

Centipede Sen'un cu braț lung se ascunde într-un templu dărăpănat, aproape de idolul sculptorului din terenul templului Senpou. El este următorul șef după ce l-a învins pe Armored Warrior pe pod. Singura modalitate de a-l învinge cu ușurință este să blocați și să construiți în mod constant contorul de deviație. Utilizarea zahărului Gokan ajuta, de asemenea, deoarece reduce daunele posturii dar nu este necesar.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

urmau pașii de mai jos pentru a-l învinge cu ușurință în 30 până la 45 de secunde după ce ați inițiat lupta.

 • Scoateți toți slujitorii săi de pe pământ și în căpriori. Nu au prea multă sănătate și pot fi expediați cu două lovituri de katana.
 • Fugi înapoi și lasă-l pe șeful să se reseteze. Apoi, furișează-te înapoi în templu și urcă-te pe căpriori.
 • Odată ce Sen'un Centipede cu braț lung nu știe că ești acolo, atacă-l pentru a dărâmă o bară de viață.
 • Acum, du-te la intrarea în cameră, înaintea statuii, și așteaptă ca el să te atace.
 • Continuați să apăsați pe bara de protecție din stânga (LB) de pe controlerul Xbox One cât de repede puteți pentru a bloca toate atacurile sale. Acest lucru îi va construi contorul de deviație.
 • Contorul lui deviație nu coboară ușor înapoi, așa că dacă ești lovit, poți oricând să fugi câteva secunde pentru a te vindeca.
 • Din când în când, el va folosi un atac larg care va fi prezentat prin caractere roșii intermitente în centrul ecranului. Pentru a evita acest lucru, pur și simplu sari.
 • Continuați să apăsați pe LB cât de repede puteți pentru a-și construi contorul de deviație. Odată ce ați ajuns, puteți apăsa Right Bumper (RB) pentru a declanșa o execuție.
 • Nu folosi RB până la sfârșit pentru că are multă sănătate. Nu ai cum să o duci până la capăt.
 • Killing Long-bram Centipede Sen'un vă va oferi materiale de fabricare, dar mai important, sau mărgea de rugăciune pentru a-ți crește sănătatea.

Ne-a luat destul de mult timp să ne dăm seama cum să-l înving pe acest șef, dar odată ce am făcut-o, a fost destul de ușor. Sperăm că această explicație vă va ajuta la fel cum ne-a ajutat pe noi.

 • Cele mai bune modalități de a experimenta experiența fermă în Sekiro: Shadows Die Twice
 • Cum să învingi Girafa Centipede cu braț lung în Sekiro: Shadows Die Twice

În recenzia noastră, am spus: „Este cu siguranță mai greu decât Dark Souls, dar sentimentul de satisfacție pe care îl simți după ce ai învins titani puternici este o recompensă în sine. Cu cât joci mai mult, cu atât devii mai puternic. Povestea și modul de joc te duc în direcții noi, dar dificultatea lui Sekiro: Shadows Die Twice poate limita atractivitatea. Spre deosebire de jocurile anterioare FromSoftware, îi lipsește multiplayerul, așa că nu poți chema aliați să te ajute."

Recuperează-ți onoarea

Sekiro: Shadows Die Twice

Începutul unei noi francize

În Sekiro: Shadows Die Twice, ești un războinic descărcat și desfigurat, salvat din pragul morții. Obligat să protejeze un tânăr lord care este descendentul unei linii de sânge străvechi, devii multor dușmani vicioși. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri în căutarea periculoasă, nici măcar moartea însăși.

 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here